Firma BRUGGEMANN
g 2 voor 129
g le srt., 150 gr. 47 g
B CARAMELS
I
Woensdag 17 Februari:
14 uur: Officiële opening door de
Weledelgestrenge Heer Ir. F. W
Honig (Directeur van de Tuinbouw)
15 uur: Opening voor het publiek,
sluiting 23 uur
Donderdag 18 Februari - Vrijdag
19 Februari - Zaterdag 20 Februari:
de gehele dag geopend van 's mor
gens 9 uur tot 's avonds 23 uur
Zondag 21 Februari:
geopend van 's middags 13.30 tot
's avonds 23 uur
Gezéllig Café-Restaurant
met muziek
PROGRAMMA MODESHOWS
Donderdag 18 Februari van 3 tot 5 uur
Vrijdag 19 Februari van 8 tot 10 uur
Zaterdag 20 Februari van 3 tot 5 uur
De modeshows en van 8 tot 10 uur
zullen worden gehouden
door de
Hoorn-Alkmaar
Kaarten verkrijgbaar bij de fa. Bruggemann
en aan het kantoor van de Flora
ENTREE 1.00
TELEFOON TENTOONSTELLING
K 2285 298
IANGESTRAAT 57
WOENSDAG
B KOOPJESDAG
Demonstratie
rJ
Bij aankoop van 'n et
grote bus i
|j CACAO 125 j|
'n grote bus
JODEKOEKEN j§
■a I voor 25 Ct. j
B
KOELHUIS- H
ROOMBOTER
250 gram 99 m
IGRIESMEEL
500 gram 25
PRUIMEN OP SAP H
2 blikken voor 79 I
HAVERMOUT
500 gram 22
SOEPGROENTEN
I„OLBA"
2 blikjes 39
LUCIFERS m
B 3 pakken 47 I
CLOSETPAPIER g
5 rollen 39
I CUSTARDVLA
2 pakken 47
SPERCIEBONEN j g
_j per blik 79
j 2 voor 149
ij DOPERWTEN
I! middel j
per blik 69 g
Droogk. SIAM RIJST
500 gram 59
1 kg 109 g
I MACARONIS
500 gram 35 g
KOFFIEMELK m. suiker
2 blikken 79 B
1 HELE AUGURKEN
literpot, zuur of
I zoetzuur 77
PUDDINCSAUS
2 flesjes 47 H
j£
Import
II BRUINE of WITTE R
j BONEN
■j 500 gram 39 j§
II I kg. 75 I-
-I
I KAAS-AFSLAG g
EDAMMER KAAS m
B 40 400 gr. 85
1 EDAMMER KAAS H
belegen, 400 gr. 99
I VOLVETTE KAAS
zwaar belegen,
1 400 gram 109 g
I ZWITSERSE KAAS m
2 stukjes 49
EXTRA DIK VET SPEK a
400 gram 99
'n Hele ROOKWORST H
„Olba"
zelf uitzoeken 65 g
- GEBRADEN GEHAKT
BLANKE ZUURKOOL
1 kg voor 29 I
DADELS E
zonder pit,
500 gram 29 H
- ZOETE KRENTEN
500 gram 59 R
MAKREEL NATUREL m
groot blik 69 I
CANDIJ ONTBIJTKOEK
2 voor 49
1 HEERLIJKE JAM
2 potten 79
I
j Kakelverse
1 EIEREN No. 4
1 m
10 voor 124 |g
HUISHOUDZEEP
..ADELAAR'' a
3 dubb. stukken 59
ZELFW. WASMIDDEL
2 pakken 55
heerlijk, 200 gr. 37
HAVERSTRO PITTEN
H 200 gram 37 R
KANEELSTOKKEN a
7 voor 25 B
WINTER BALLETJES g
200 gram 29
UTRECHTSE SPRITS J
250 gram 49
LANGE VINCERS
200 gram 59 g
FROU-FROU
R 250 gram 49 g
i
:hoc.
SPRITSSTUKKEN
iets aparts, a
7 voor 39 i H
DOORLOPENDE KAARTEN i 3.00
ENTREE 1.00