HOOFDARTIKEL'DEZE WEEK: ~22 S A U 0 1 -J Z E N - - 5^0 gram ƒ.1''.98 Tip van de week SAUCIJZEN BIJ RODE KOOL SAUCIJZEN BIJ ZUURKOOL SAUCIJZEN BIJ SPERCIEBOONTJES Deze worst barst nietals u de worst gedurende 1 minuut in heet water dompelt. Zet de worst gelijk met de boter op. Laat ze op laag vuu.,r in 15 minuten gaar worden. Dan op hoog vuur even bruin bakken. Worst uit de pan hemen en jus afmaken met wat tomatenketschup water 250 gram hacheev.lees en; kruiden: ƒ.1.48 5OO' gram doorregen runderlappen: 2.68 5'00' gram riblappen: 3-3.8 2Q0 gram biefstuk: 198 2"50 gram leverworst: 0.85 250 gram metworst: 0.98 1'50 gram ham: 1.12 1'50 gram leve'rkaas: 0.90 TOO gram gelardeerde lever: 0.85 100 gram hausmacher: O.65 Groot blik appelmoes: 0.59 2 Groentesoep Royco: 098 Woensdag: 500 gram gehakt kruiden: ƒ.1.98 Keurslager rookworst: sappig en altijd vers KEURSLAGER HOOGLAND Tel.217 I MET KOUDE DAGEN WARM ONDERGOED DRAGEN We zijn ruim gesorteerd in wol,halfwol en draion voor dames,heren en kinderen Ook draion onderbloezen in wit en zwart I WAAR? NATUURLIJK "DE MAGNEET" G.A.VAN VLIET

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Op De Hoek, weekblad voor Akersloot | 1965 | | pagina 6