HOOFDARTIKEL'DEZE WEEK:
~22 S A U 0 1 -J Z E N - -
5^0 gram ƒ.1''.98
Tip van de week
SAUCIJZEN BIJ RODE KOOL
SAUCIJZEN BIJ ZUURKOOL
SAUCIJZEN BIJ SPERCIEBOONTJES
Deze worst barst nietals u de worst gedurende 1
minuut in heet water dompelt. Zet de worst gelijk met
de boter op. Laat ze op laag vuu.,r in 15 minuten gaar
worden. Dan op hoog vuur even bruin bakken. Worst uit
de pan hemen en jus afmaken met wat tomatenketschup
water
250 gram hacheev.lees en; kruiden: ƒ.1.48
5OO' gram doorregen runderlappen: 2.68
5'00' gram riblappen: 3-3.8
2Q0 gram biefstuk: 198
2"50 gram leverworst: 0.85
250 gram metworst: 0.98
1'50 gram ham: 1.12
1'50 gram leve'rkaas: 0.90
TOO gram gelardeerde lever: 0.85
100 gram hausmacher: O.65
Groot blik appelmoes: 0.59
2 Groentesoep Royco: 098
Woensdag: 500 gram gehakt kruiden: ƒ.1.98
Keurslager rookworst: sappig en altijd vers
KEURSLAGER HOOGLAND
Tel.217
I MET KOUDE DAGEN
WARM ONDERGOED DRAGEN
We zijn ruim gesorteerd in wol,halfwol en draion voor
dames,heren en kinderen
Ook draion onderbloezen in wit en zwart
I WAAR? NATUURLIJK "DE MAGNEET" G.A.VAN VLIET