BIEFSTU KWEEK f
Biefstuk tartaar nu 2 stuks: ƒ.0.98
Bief stukmals 100 gram: O.98
Lendebiefstuk 250 gram: 2.28
Tip van. de week: Lendebiefstuk zonder zout of kruiden
in weinig zeer hete boter donker bruin bakken. Boter
erbij; even zacht doorbakken; moet rose zijn. Klaar,
eruit. Jus gewoon afblussen en op smaak brengen.Vlees
nu pas zouten en kruiden. Aan tafel pas (desgewenst)
het bakrandje vet eraf snijden
Slavinken per stuk: ƒ.0.40
Ballen gehakt 3 stuks: 098
Riblappen 500 gram: 3*38
Doorregen runderlappen 500 gram: 2.58
Verse lever 250 gram: 0.98
Metworst 250 gram: 0.88
Leverworst 250 gram: O.85
Ham 150 gram: 1.12
Boterhamworst 150 gram: 0.68
Ontbijtspek 150 gram: O.87
Varkensfricandeau 100 gram: 098
Gekookte lever 100 gram: 0.80
Woensdag: 500'gram gehakt met kruiden: ƒ.1.98
750 gram gehakt met kruiden: ƒ.2.60
250 gram leverworst: ƒ.0.70
KEURSLAGER HOOGLAND
Tel.217
i VOOR RIJLES MET SUCCES,
NAAR EEN VERTROUWD ADRES!
RIJSCHOOL J.VAN SIKKELERUS JULIANAWEG 75a TEL.411
g De rijschool met de vele geslaagden
Theorie gratis. Ook voor vrachtwagen en bus kan u bij
ons terecht!
VOOR UW FEESTEN,GROOT OF KLEIN,
HEEFT CAFE "DE TOEKOMSR" DRANKEN VOORDELIG EN FIJN!
3ELEEFL AANBEVELEND MEVR. C. J.VAN WEE REN-SMELT
LAMES DRAGEN DANLON EN DUET NYLONS!
(met spaarzegels)
WAAR? NATUURLIJK "DE MAGNEET" G.A.VAN VLIET