BIEFSTU KWEEK f Biefstuk tartaar nu 2 stuks: ƒ.0.98 Bief stukmals 100 gram: O.98 Lendebiefstuk 250 gram: 2.28 Tip van. de week: Lendebiefstuk zonder zout of kruiden in weinig zeer hete boter donker bruin bakken. Boter erbij; even zacht doorbakken; moet rose zijn. Klaar, eruit. Jus gewoon afblussen en op smaak brengen.Vlees nu pas zouten en kruiden. Aan tafel pas (desgewenst) het bakrandje vet eraf snijden Slavinken per stuk: ƒ.0.40 Ballen gehakt 3 stuks: 098 Riblappen 500 gram: 3*38 Doorregen runderlappen 500 gram: 2.58 Verse lever 250 gram: 0.98 Metworst 250 gram: 0.88 Leverworst 250 gram: O.85 Ham 150 gram: 1.12 Boterhamworst 150 gram: 0.68 Ontbijtspek 150 gram: O.87 Varkensfricandeau 100 gram: 098 Gekookte lever 100 gram: 0.80 Woensdag: 500'gram gehakt met kruiden: ƒ.1.98 750 gram gehakt met kruiden: ƒ.2.60 250 gram leverworst: ƒ.0.70 KEURSLAGER HOOGLAND Tel.217 i VOOR RIJLES MET SUCCES, NAAR EEN VERTROUWD ADRES! RIJSCHOOL J.VAN SIKKELERUS JULIANAWEG 75a TEL.411 g De rijschool met de vele geslaagden Theorie gratis. Ook voor vrachtwagen en bus kan u bij ons terecht! VOOR UW FEESTEN,GROOT OF KLEIN, HEEFT CAFE "DE TOEKOMSR" DRANKEN VOORDELIG EN FIJN! 3ELEEFL AANBEVELEND MEVR. C. J.VAN WEE REN-SMELT LAMES DRAGEN DANLON EN DUET NYLONS! (met spaarzegels) WAAR? NATUURLIJK "DE MAGNEET" G.A.VAN VLIET

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Op De Hoek, weekblad voor Akersloot | 1965 | | pagina 12