wmrm
QS^enzicht
De prijs van het menu bedraagt
^"97 50
^Z/f per persoon.
(f<>iu'<>(<>t) rmt /te/ cjt -'Jcxci
Februari maandmenu
De Taveerne
Frisse salade van quinoa met grietfilet
en schuim van gerookte paling
Tamme eendenborst met biet
en saus van laurier
Dessert van Strender Stropertje,
chocolade, sinaasappel
DORPSSTRAAT 119 - DE KOOG - TEL. 0222-317585
Restaurant De Taveerne, voor een smaakvolle en gezellige avond
r» OH fuhnaïl
Restaurant Pure
FLETCHER HOTELS
Een restaurant voor echte fijnproevers!
Dorpsstraat 10 1796 BB De Koog tel. 0222-367020
www.hotelcooghen.nl info@hotelcooghen.nl
I n 1 1
HOTEL LUNCH DINERCAFÉ
V)_
Februari menu:
stokbrood met kruidenboter
gebakken Zeebaarsfilet met frites,
remouladesaus en sla-garnituur
Chipolatapudding met slagroom
€23,45
Haven - Oudeschild - Tel. 0222-3126 02 - havenzichttexel.nl
'llZestaurant/
Rotisserie 't Kerckeplein
"LIVE COOKING" voor groepen v.a. 18 personen
www.rotisserie-texel.nl
t (0222) 318950 Oesterstraat 6 1794 AR Oosterend
RESERVEER NU!
DAN SERVEREN WU ONS 3-GANGEN MENU
-KEUZE VLEES OF VIS- VOOR €27,50
ERIC MONIQUE
Op maandag en Dinsdag gesloten.
seizoen ook de woensdag)vanaf 18.00
Groepen tot 30 personen.
Gesmoorde lamsschouder en spareribs
ongedwongen gemoedelijk, huiselijk en
Bib Gourmand
3-gangenmenu
€34,50
Hogereind 39
1793 AE De Waal
0222-312745
www.rebeccatexel.com
.tesselskwartier.nl
eI. 0222-322214
Bakkenweg 16,
Den Hoorn (bij de Fonteinsnol)
T: 0222 - 315541
E: brasseriebosenduin@live.nl
Specialiteit:
sfeer: ongedwongen gemoedeli
Reserveren gewenst