wmrm QS^enzicht De prijs van het menu bedraagt ^"97 50 ^Z/f per persoon. (f<>iu'<>(<>t) rmt /te/ cjt -'Jcxci Februari maandmenu De Taveerne Frisse salade van quinoa met grietfilet en schuim van gerookte paling Tamme eendenborst met biet en saus van laurier Dessert van Strender Stropertje, chocolade, sinaasappel DORPSSTRAAT 119 - DE KOOG - TEL. 0222-317585 Restaurant De Taveerne, voor een smaakvolle en gezellige avond r» OH fuhnaïl Restaurant Pure FLETCHER HOTELS Een restaurant voor echte fijnproevers! Dorpsstraat 10 1796 BB De Koog tel. 0222-367020 www.hotelcooghen.nl info@hotelcooghen.nl I n 1 1 HOTEL LUNCH DINERCAFÉ V)_ Februari menu: stokbrood met kruidenboter gebakken Zeebaarsfilet met frites, remouladesaus en sla-garnituur Chipolatapudding met slagroom €23,45 Haven - Oudeschild - Tel. 0222-3126 02 - havenzichttexel.nl 'llZestaurant/ Rotisserie 't Kerckeplein "LIVE COOKING" voor groepen v.a. 18 personen www.rotisserie-texel.nl t (0222) 318950 Oesterstraat 6 1794 AR Oosterend RESERVEER NU! DAN SERVEREN WU ONS 3-GANGEN MENU -KEUZE VLEES OF VIS- VOOR €27,50 ERIC MONIQUE Op maandag en Dinsdag gesloten. seizoen ook de woensdag)vanaf 18.00 Groepen tot 30 personen. Gesmoorde lamsschouder en spareribs ongedwongen gemoedelijk, huiselijk en Bib Gourmand 3-gangenmenu €34,50 Hogereind 39 1793 AE De Waal 0222-312745 www.rebeccatexel.com .tesselskwartier.nl eI. 0222-322214 Bakkenweg 16, Den Hoorn (bij de Fonteinsnol) T: 0222 - 315541 E: brasseriebosenduin@live.nl Specialiteit: sfeer: ongedwongen gemoedeli Reserveren gewenst

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Texelsche Courant | 2013 | | pagina 12