sty jaar (®g
>-;■ -
KEURSLAGERIJ VAN DER
VIERT 65-JARIG JUBILEUM
GEDURENDE ONZE
JUBILEUM-
TIENDAAGSE
K00KW0RSTJE i
VARKENSFILET
HET IS ALLE TIEN DAGEN FEEST!
gehakt halfom 500 gr.
verse worst
verse worst 100 gram
rundergehakt 500 gr.
echte achterham 2*^8
LEVERWORST v. 150
voor 75.- rode kassabonnen
een SLAGERSROOKWORST
plm. 300 gram,
248
®8 VAN KLASSIEKE VLEESCHHOUWERIJ NAAR MODERNE KEURSLAGERIJ
VAN DER PEET 65 JAAR JONG Dat gaan wij vieren in de 10-daagse jubileumweek van 6-15 september
ONZE
JUBILEUMSPECIAL
GEVULDE
WOENSDAG gehaktdag
MAAN DAG vluqklaardaq
4 hamburgers halen - 3 betalen
K00KW0RSTJE 98 ct)
DINSDAG verse worstdaa
500gram grove 0, Bretonse
magere RUNDER
K00KW0RSTJE 98 ct)
DONDERDAG biefstukdag
kogelbiefstuk
ui
biefstuk
DUBBEL JUBILEUM
WIM GROEN
20 JAAR BIJ ONS
EXTRA AANBIEDING namens Wim:
Ivrijdagen ZATERDAG suoerkwaliteitsaanbiedinqen: I*
magere libl8pl2?®75ogram magere fllföOdO IQ»"
slagers
JUBILEUM
KASSABONAKTIE
KEURSLAGERIJ
Franse biefstukken,
WOENSDAGMIDDAG van 14.00-18.00 uur
VOOR DE KINDEREN (die met moeder
meekomen of kopen) EEN IJSJE!
RUNDVLEES ONZE SPECIALITEIT „VAN OUDSHER'
Ct
„rrrnOUWBARE STATIONSWEG 82 - HEILOO
Wmm
mm
Fijne jubileumattrakties voor onze klanten (en voor hen die het willen worden).
Op 14 september 1914 opende grootvader JAAP van der PEET voor het eerst zijn eigen
echte slagerij aan de Stationsweg in Heiloo.
Na een periode als zwervend slager werden de eerste stappen gezet in een eigen bedrijf.
Als eerste in Heiloo stelde hij in 1929 de eerste electrische koelcel in gebruik.
Naast deze vooruitstrevendheid bleef hij de ouderwetse slachter die met hoogtijdagen
bekroonde ossen kocht en er zijn klanten mee verwende.
Als jongen van 14 jaar kwam Siem van der Peet bij z'n vader het vak leren en in 1950 nam
hij het bedrijf over.
In 1960 werd de grote verbouwing, verbreding en modernisering tot stand gebracht. En in
1960 kwam kleinzoon Jan van der Peet in het bedrijf.
Wij zijn dus een echt FAMILIEBEDRIJF en dat willen we best weten. Zeer modern als het
om de nieuwste hygiënische koeling- en verkoopmethoden gaat, maar echt „ouderwets'
als het gaat om de KWALITEIT. Vlees van de beste geselekteerde runderen, een plezier
om voor u uit te snijden!
En nog steeds de echte slagersworst, ZELFBEREID. Voor onze klanten een baken van
zekerheid en kwaliteit in een wisselvallige tijd.
bij aankoop vanaf f 15,- plm. 200 gram
G^JZ)
De Keurslagerspecial is onze trots. Veel klanten komen er
speciaal voor tijdens de Jubileum-tiendaagse.
(2x8 min. zachtjes braden)
per. 100 gram van 1,79 voor
(bij aankoop vanaf f 15,-
500 gram verse worst
(bij aankoop vanaf f 15,- K00KW0RSTJE 98 ct)
(bij aankoop vanaf f 15.
100 gr.
tOO gr. 248
In onze worstmakerij met modern machinepark maken wij
nog de echt-ouderwets lekkere slagersworsten. Onze lever
worst, onze kookworst en onze echte slagersrookworst zijn
bijzonder geliefd.
Een grote rol bij de bereiding en bij de vleesbewerking speelt
onze slagersbediende WIM GROEN. Reeds 20 jaar hakt hij met
dit bijltje en wij FELICITEREN hem en DANKEN HEM
HARTELIJK voor zijn trouwe en grote inzet!
Op dit moment werkt hij keihard aan die kookworst en
rookworst, die in onze Jubileumaktie zo'n grote rol spelen.
250 gram
(geldig tot 1 oktober)
Tot 1 oktober geven wij speciale RODE jubileum-
kassabonnen met als grote attraktie:
U mag inwisselen zo vaakuwilt^X
U verdient er circa f3,50 mee. fV
en nog steedsbij aankoop vanaf f 15,- een K00KW0RSTJE PLM. 200 gram voor 98 cent
(deze aanbieding geldt beide weekenden 7/8 ^n 14/15 september)
-
Reeds in onze tijden kocht Siem van der Peet de beste
beesten van de markt en van de Paasveetentoonstellingen.
Sedertdien werd de kwaliteit nog opgevoerd.
Wij verwerken thans vee van het beroemde Franse LIMOUSIN-
ras, dat uitmunt door mooi en uitzonderlijk mals en zeer
mager vlees.
Wij kunnen onze klanten verwennen met biefstuk, entrecöte,
riblap en bieflappen van de hoogste kwaliteitsklasse.
Probeer DONDERDAG onze biefstuk eens en de
entrecöte 5 de meester der
100 gram
jgfli
425
425
135
375
!H
vander
iM CCIIO Oil UV-