Met echte feestelijke aanbiedingen
uit de ambachtelijke slagerij en
eigen worstmakerij
15 oktober 1982
om 8.00 uur
GEMAKKELIJK
SMAKELIJK EN
SNEL KLAAR
MACARONISCHOTEL
RAGOUT-BAKJES
KALFSVLEES s\ m p
KROKETTEN II 75
Nu is het de beste tijd voor
Grootmoeders
tijd herleefd!
PUUR NATUURLIJK
VARKENSVLEES EtS
ECHT
TEXELS
LAMSVLEES
Uit onze eigen
worstkeuken V7&
Gelijk met de viering van ons 5-jarig bestaan, openen wij
vrijdag 15 oktober onze geheel verbouwde slagerij.
Dankbaar voor het genoten vertrouwen, laten wij onze klanten
delen in de feestvreugde.
UITNODIGING Een ieder die belangstelling heeft, nodigen wij
uit voor een "open huis" op donderdag 14 oktober
van 17.30 tot 19,30 uur.
Vanaf vrijdagochtend kunt u kennis maken met een
verNIEUWde introduktie van een OUDERWETS GEBRUIK,
Smaakvol Hollands Rundvlees
o.a. fijne Entrecot -
Malse Biefstuk
Heerlijke stoof- of
sudderlapjes
PROFITEER VAN ONZE FEESTELIJKE OreNING MET DEZE yOORDEEL-COUPONS
Alternatief varkensvlees
sn^efgt «sgSwsrt£„Kt pi tskwestie
een menta mf
,,sSS"-s §s=ils - - - Sèsüfifi giHë#l§
ftssfessssi SVS&sM SsSSgHf SMSSS2 ss»»»—
Deze week starten we met de verkoop van:
Normaal alleen iedere donderdag
verkrijgbaar. Nu i.v.m. de opening
ook vrijdag en zaterdag.
kant en klaar, 500 gram
Vol gevuld met kalfsvlees ragout
per stuk
per stuk J
Nu 4 voor
Zoals u uit bovenstaand artikel (geplaatst incle
Verenigde Noordhollandse Dagbladen op 27 juni
1981) kunt opmaken, houden wij de vinger aan de
pols, blijven wij aktief, en volgen we de ontwikkelingen,
die óók in onze branche voorkomen, op de voet.
NU, bij onze opening, introduceren wij
als EERSTE IN DE REGIO het
Niet gemest met biologisch voedsel, maar grootgebracht met natuurlijke voedingsstoffen.
De opa s en oma's zullen zich de zachte smaak van dit vlees herinneren.
GEZONDER- en SMAKELIJKER VLEES, MINDER VOCHT, dus méér vlees voor uw geld en
enthousiaste gezichten aan tafel, óók van de meest verwende en kieskeurige vleeseters/sters.
Van het PUUR NATUUR VARKEN snijden wij vers van het mes de volgende vleessoorten:
Snitselsper 100 gram 220 Tevens vervaardigen wij van dit heerlijke
Fricandoper 100 gram 190 natuurvlees de volgende fijne vleeswaren:
Hamlappenper 100 gram 160 Gekookte Achterham Gerookt Vetspek
Magere Varkenslappenper 100 gram 130 Gerookte Schouderham Ontbijtspek
Haas Karbonadeper 100 gram 180 Bacon Pekel spek
Rib Karbonadeper 100 gram 170 Gerookt Magerspek Gerookte Kinnebak
Schouder Karbonadeper 100 gram 150
Doorregen Varkenslappen per 100 gram 125
7/&erfa/id^
Voor een fijn plakje broodbeleg of voor een stukje zo
uit het vuistje!
Metworst/Leverworst/Gekruide Leverworst/ boerer.
Leverworst/Osseworst/Amsterdamse Osseworst
en nu ook weer Baby Saks
de heeren-slager j
750 gram halen
500 gram betalen!
150 gram halen
100 gram betalen!
500 gram heden
250 gram betalen!
1 karbonaatje
ï#§stPl sstsssr
sss&ws fisigp
ggSlsSss
SgeStSSSÊ """""SSU»»*1
i^Sr^ SFSrSSa
yssfa#£8'**»« -
«-ie srfeag SsraSBfe» 3
geldig tot en met i
30 oktober a.s. COUPON COUPON COUPON
heerenweq 186
heiloo
tel. 331141
Haas-, Rib- of
Schouderkarbonade
750 gram voor de prijs van
500 gram
Gekookte Achterham of
Gerookte Schouderham
150 gram voor de prijs van
100 gram
250 gram Metworst
250 gram Leverworst
500 gram samen voor de prijs
van 250 gram
I
I
■eobeslWi-
ir i littt" 'ir~
rscM imuie« «en
■UImJSmMP*
11 (188) «"tl ht
I ,3dit k"h hte
,n typiwhe huurWa^'
I SS» "iSSSSSS™"-
I „otip
11 me) NS - de G
T Tm*" iitaataa
"^ïssHswr Ar»§ liffjin li' rwTT
2.50
150
2.50
IK n*W vfl(, i'CVt''
i