Met echte feestelijke aanbiedingen uit de ambachtelijke slagerij en eigen worstmakerij 15 oktober 1982 om 8.00 uur GEMAKKELIJK SMAKELIJK EN SNEL KLAAR MACARONISCHOTEL RAGOUT-BAKJES KALFSVLEES s\ m p KROKETTEN II 75 Nu is het de beste tijd voor Grootmoeders tijd herleefd! PUUR NATUURLIJK VARKENSVLEES EtS ECHT TEXELS LAMSVLEES Uit onze eigen worstkeuken V7& Gelijk met de viering van ons 5-jarig bestaan, openen wij vrijdag 15 oktober onze geheel verbouwde slagerij. Dankbaar voor het genoten vertrouwen, laten wij onze klanten delen in de feestvreugde. UITNODIGING Een ieder die belangstelling heeft, nodigen wij uit voor een "open huis" op donderdag 14 oktober van 17.30 tot 19,30 uur. Vanaf vrijdagochtend kunt u kennis maken met een verNIEUWde introduktie van een OUDERWETS GEBRUIK, Smaakvol Hollands Rundvlees o.a. fijne Entrecot - Malse Biefstuk Heerlijke stoof- of sudderlapjes PROFITEER VAN ONZE FEESTELIJKE OreNING MET DEZE yOORDEEL-COUPONS Alternatief varkensvlees sn^efgt «sgSwsrt£„Kt pi tskwestie een menta mf ,,sSS"-s §s=ils - - - Sèsüfifi giHë#l§ ftssfessssi SVS&sM SsSSgHf SMSSS2 ss»»»— Deze week starten we met de verkoop van: Normaal alleen iedere donderdag verkrijgbaar. Nu i.v.m. de opening ook vrijdag en zaterdag. kant en klaar, 500 gram Vol gevuld met kalfsvlees ragout per stuk per stuk J Nu 4 voor Zoals u uit bovenstaand artikel (geplaatst incle Verenigde Noordhollandse Dagbladen op 27 juni 1981) kunt opmaken, houden wij de vinger aan de pols, blijven wij aktief, en volgen we de ontwikkelingen, die óók in onze branche voorkomen, op de voet. NU, bij onze opening, introduceren wij als EERSTE IN DE REGIO het Niet gemest met biologisch voedsel, maar grootgebracht met natuurlijke voedingsstoffen. De opa s en oma's zullen zich de zachte smaak van dit vlees herinneren. GEZONDER- en SMAKELIJKER VLEES, MINDER VOCHT, dus méér vlees voor uw geld en enthousiaste gezichten aan tafel, óók van de meest verwende en kieskeurige vleeseters/sters. Van het PUUR NATUUR VARKEN snijden wij vers van het mes de volgende vleessoorten: Snitselsper 100 gram 220 Tevens vervaardigen wij van dit heerlijke Fricandoper 100 gram 190 natuurvlees de volgende fijne vleeswaren: Hamlappenper 100 gram 160 Gekookte Achterham Gerookt Vetspek Magere Varkenslappenper 100 gram 130 Gerookte Schouderham Ontbijtspek Haas Karbonadeper 100 gram 180 Bacon Pekel spek Rib Karbonadeper 100 gram 170 Gerookt Magerspek Gerookte Kinnebak Schouder Karbonadeper 100 gram 150 Doorregen Varkenslappen per 100 gram 125 7/&erfa/id^ Voor een fijn plakje broodbeleg of voor een stukje zo uit het vuistje! Metworst/Leverworst/Gekruide Leverworst/ boerer. Leverworst/Osseworst/Amsterdamse Osseworst en nu ook weer Baby Saks de heeren-slager j 750 gram halen 500 gram betalen! 150 gram halen 100 gram betalen! 500 gram heden 250 gram betalen! 1 karbonaatje ï#§stPl sstsssr sss&ws fisigp ggSlsSss SgeStSSSÊ """""SSU»»*1 i^Sr^ SFSrSSa yssfa#£8'**»« - «-ie srfeag SsraSBfe» 3 geldig tot en met i 30 oktober a.s. COUPON COUPON COUPON heerenweq 186 heiloo tel. 331141 Haas-, Rib- of Schouderkarbonade 750 gram voor de prijs van 500 gram Gekookte Achterham of Gerookte Schouderham 150 gram voor de prijs van 100 gram 250 gram Metworst 250 gram Leverworst 500 gram samen voor de prijs van 250 gram I I ■eobeslWi- ir i littt" 'ir~ rscM imuie« «en ■UImJSmMP* 11 (188) «"tl ht I ,3dit k"h hte ,n typiwhe huurWa^' I SS» "iSSSSSS™"- I „otip 11 me) NS - de G T Tm*" iitaataa "^ïssHswr Ar»§ liffjin li' rwTT 2.50 150 2.50 IK n*W vfl(, i'CVt'' i

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 1982 | | pagina 13