La Strada X sV - START 0P MAANDAG 27 DECEMBER A KNALLERS m UêJI i.3o Kaas Groente en Fruit De Menu-Tips van 'Je Eigen Slager' CEES BLOKDIJK bij ons kunt u nog reserveren voor de kerst Tel. 02206-5994 KLAVERJAS-DRIVE informatieve artikelen? 0.99 VRIJDAG 31 DECEMBER GEOPEND VAN 1.79 8.00 TOT 16.00 UUR 7.95 6.99 1.89 1.98 1.98 1.49 0.98 1.98 Wij wensen U en onze klanten Prettige Kerstdagen en 'n gezond goed gekapt 1994 1.49 1200 ml 4.99 zijn niet alleen verrassend lekker, maar ook verrassend eenvoudig te bereiden. Wij zijn ook gespecialiseerd in Gourmet-, Fondue- of Steengrill-schotels Maar ook in Rollades o.a.: Tel. 072-336810 E JJob's ^chranserij 2e Kerstdag 26 december Lees ze elke week in deflitkijkpost, hét gratis weekblad voor Heiloo en omstreken! URSEM - Heerenweg - Heiloo Boodx; Marleen - Emmy - Arlette - Warda - Simone - Riet - Marja - Marga HET TEAM VAN Zevenhuizerlaan 59 - Heiloo - 331928 St. Adelbertusweg 31 1935 EM Egmond-Binnen tel. 02206-5994 3 Biljarts 's middags 14.00 uur Kennemerstraatweg 215, 1851 NA Heiloo Telefoon (072) 330860 ROOMBOTER GOUD pakje 250 gram BUITONI MELBA TOAST pak 100 gram DELMONTE HALVE PERZIKEN literblik POELL PASTEIBAKJES pak a 4 stuks CALVÉ VLEESSAUZEN diverse smaken, per flesje COCA-COLA of LIGHT 1,5 literfles A-MERK KEUKENROL pak a 2 rollen A-MERK AFWAS CITROEN flacon RIEDEL DUBBELDRANK diverse smaken, literpak PICKWICK VRUCHTENTHEE diverse smaken, per pakje BONDUELLE SPERZIEBONEN Franse, literblik A-MERK MAYONAISE pot 0,5 liter AARDBEIEN OP SIROOP blik 425 gram Unnen Gfi Inn GOUDBAND KOFFIEMELK fles 0,5 liter2.29 0 99 SPA ORANGE OF LEMON 1,5 literfles 1.99 1 Oq DONDERDAG 23 DECEMBER GEOPEND VAN 1 jq 9.00 TOT 21.00 UUR VRIJDAG 24 DECEMBER ICQ GEOPEND VAN •«*-* 8.00 TOT 16.00 UUR 1QQ MAANDAG 27t)ECEMBER T/M DONDERDAG 30 DECEMBER GEOPEND VAN 19 9.00 TOT 12.30 UUR 13.15 TOT 18.00 UUR BLADERDEEG *7 1 «7Ü 10 plakjesX M jP PARIJSE AARDAPELTJES- qq Aviko zak 450 graml#<Jy - a ROOMIJSTAART M An WIT OF BRUIN PANNEBROOD - q per brood X WITTE BOLLEN -a O Q zak a 6 stuks MINI GESORTEERDE BOLLEN 9 Q42 (om zelf thuis af te bakken), zak a 10 stuks 4."ö ELKE DAG VERS GEBAKKEN KERSTBRODEN MET AMANDELSPIJS MILDE BOERENKAAS 500 gram GOUDSE GOED BELEGEN KAAS 500 gram BRIE RENOMMEE .100 gram GOUDREINETTEN 2 kilo TOMATEN 500 gram KOMKOMMER per stuk KASSLA per krop BANANEN kilo Varkensfiletrollade, Schouderrollade, Runderfiletrollade enz. Geef uw Kerstbestelling door! Varkensfricandeau in zoetzure saus Ook iedere; maandagochtend geopend. AAR WORDT EEN HUIS VROLIJK VAN A-MARKT - Zevenhuizerlaan 3, Heiloo, tel. 072-333728 UITKIJKPOST 22 DECEMBER 1993 PAGINA 7 CE'ijwGard Coiffures ocess^es behang °p 0°"accessoires *Ccessoires Varkensfricandeau in een saus van o.a. tomaat, soja en knoflook. Ingrediënten voor 4 personen 600 gr. varkensfricandeau - 500 cc zoetzure saus 100 gr. parijse champignons -100 gr. peultjes - 7.5 gr. rode paprika in reepjes - 75 gr. bamboe scheuten in reepjes - 75 gr. worteltjes in reepjes 400 gr. gare lintnoedelen - 5 gr. geroosterde pijn boompitjes - shisso - zout en peper. Marinade: 100 cc ketjap - 10 cc sojasaus - 20 gr. suiker - 200 cc ananassap - 10 gr. 5 spice powder - knoflook - 10 cc sherry. Werkwijze: Vermeng alle ingrediënten van de marinade en marineer hier de fricandeau in, gedurende 12 uur in de koelkast. Rooster het vlees gedurende 35 minuten in een voorverwarmde oven van 75°C en snij het vlees aan 8 mm dikke plakken. Leg de 'al dente' gekookte lintnoedelen op een bord of schaal en strooi er de nog warme geroosterde pijnboompitjes over. Schep de zoetzure saus op het bord en rangschik er de plakken vlees op. Omring hef met de kort aangezweten groenten die met zout en peper op smaak zijn gébracht. Garneer het geheel met wat takjes shisso. f maandag, dinsdag, woensdag van 9.00-12.30 en van 13.15-18.00 uur vrijdag van 9.00-21.00 uur zaterdagvan 8.45-16.00 uur

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 1993 | | pagina 7