La Strada
X
sV -
START 0P MAANDAG 27 DECEMBER
A
KNALLERS
m
UêJI
i.3o
Kaas
Groente en Fruit
De Menu-Tips van
'Je Eigen Slager'
CEES BLOKDIJK
bij ons
kunt u nog
reserveren
voor de kerst
Tel. 02206-5994
KLAVERJAS-DRIVE
informatieve artikelen?
0.99 VRIJDAG 31 DECEMBER
GEOPEND VAN
1.79 8.00 TOT 16.00 UUR
7.95
6.99
1.89
1.98
1.98
1.49
0.98
1.98
Wij wensen U en onze klanten
Prettige Kerstdagen en
'n gezond goed gekapt 1994
1.49 1200 ml 4.99
zijn niet alleen verrassend
lekker, maar ook verrassend
eenvoudig te bereiden.
Wij zijn ook gespecialiseerd in
Gourmet-, Fondue- of
Steengrill-schotels
Maar ook in Rollades o.a.:
Tel. 072-336810
E
JJob's ^chranserij
2e Kerstdag 26 december
Lees ze elke week in deflitkijkpost,
hét gratis weekblad voor Heiloo en omstreken!
URSEM - Heerenweg - Heiloo
Boodx;
Marleen - Emmy - Arlette - Warda - Simone - Riet - Marja - Marga
HET TEAM VAN
Zevenhuizerlaan 59 - Heiloo - 331928
St. Adelbertusweg 31
1935 EM Egmond-Binnen
tel. 02206-5994
3 Biljarts
's middags 14.00 uur
Kennemerstraatweg 215, 1851 NA Heiloo
Telefoon (072) 330860
ROOMBOTER GOUD
pakje 250 gram
BUITONI MELBA TOAST
pak 100 gram
DELMONTE HALVE PERZIKEN
literblik
POELL PASTEIBAKJES
pak a 4 stuks
CALVÉ VLEESSAUZEN
diverse smaken, per flesje
COCA-COLA of LIGHT
1,5 literfles
A-MERK KEUKENROL
pak a 2 rollen
A-MERK AFWAS CITROEN
flacon
RIEDEL DUBBELDRANK
diverse smaken, literpak
PICKWICK VRUCHTENTHEE
diverse smaken, per pakje
BONDUELLE SPERZIEBONEN
Franse, literblik
A-MERK MAYONAISE
pot 0,5 liter
AARDBEIEN OP SIROOP
blik 425 gram
Unnen Gfi
Inn GOUDBAND KOFFIEMELK
fles 0,5 liter2.29
0 99 SPA ORANGE OF LEMON
1,5 literfles 1.99
1 Oq DONDERDAG 23 DECEMBER
GEOPEND VAN
1 jq 9.00 TOT 21.00 UUR
VRIJDAG 24 DECEMBER
ICQ GEOPEND VAN
•«*-* 8.00 TOT 16.00 UUR
1QQ MAANDAG 27t)ECEMBER T/M
DONDERDAG 30 DECEMBER
GEOPEND VAN
19 9.00 TOT 12.30 UUR
13.15 TOT 18.00 UUR
BLADERDEEG *7
1 «7Ü 10 plakjesX M jP
PARIJSE AARDAPELTJES- qq
Aviko zak 450 graml#<Jy
- a ROOMIJSTAART M An
WIT OF BRUIN PANNEBROOD - q
per brood X
WITTE BOLLEN -a O Q
zak a 6 stuks
MINI GESORTEERDE BOLLEN 9 Q42
(om zelf thuis af te bakken), zak a 10 stuks 4."ö
ELKE DAG VERS GEBAKKEN KERSTBRODEN
MET AMANDELSPIJS
MILDE BOERENKAAS
500 gram
GOUDSE GOED BELEGEN
KAAS 500 gram
BRIE RENOMMEE
.100 gram
GOUDREINETTEN
2 kilo
TOMATEN
500 gram
KOMKOMMER
per stuk
KASSLA
per krop
BANANEN
kilo
Varkensfiletrollade, Schouderrollade,
Runderfiletrollade enz.
Geef uw Kerstbestelling door!
Varkensfricandeau
in zoetzure saus
Ook iedere;
maandagochtend
geopend.
AAR WORDT EEN HUIS VROLIJK VAN
A-MARKT - Zevenhuizerlaan 3, Heiloo, tel. 072-333728
UITKIJKPOST 22 DECEMBER 1993
PAGINA 7
CE'ijwGard Coiffures
ocess^es
behang
°p
0°"accessoires
*Ccessoires
Varkensfricandeau in een saus van
o.a. tomaat, soja en knoflook.
Ingrediënten voor 4 personen
600 gr. varkensfricandeau - 500 cc zoetzure saus
100 gr. parijse champignons -100 gr. peultjes -
7.5 gr. rode paprika in reepjes - 75 gr. bamboe
scheuten in reepjes - 75 gr. worteltjes in reepjes
400 gr. gare lintnoedelen - 5 gr. geroosterde pijn
boompitjes - shisso - zout en peper. Marinade:
100 cc ketjap - 10 cc sojasaus - 20 gr. suiker - 200
cc ananassap - 10 gr. 5 spice powder - knoflook
- 10 cc sherry.
Werkwijze:
Vermeng alle ingrediënten van de marinade en
marineer hier de fricandeau in, gedurende 12 uur
in de koelkast. Rooster het vlees gedurende 35
minuten in een voorverwarmde oven van 75°C en
snij het vlees aan 8 mm dikke plakken. Leg de 'al
dente' gekookte lintnoedelen op een bord of
schaal en strooi er de nog warme geroosterde
pijnboompitjes over. Schep de zoetzure saus op
het bord en rangschik er de plakken vlees op.
Omring hef met de kort aangezweten groenten
die met zout en peper op smaak zijn gébracht.
Garneer het geheel met wat takjes shisso.
f
maandag, dinsdag, woensdag van 9.00-12.30 en van 13.15-18.00 uur
vrijdag van 9.00-21.00 uur
zaterdagvan 8.45-16.00 uur