me
mé
eid
feest op maatA-
5,-
148
PROEFBOTERSTOL
NU
PETIT PAINS
om zelf af te bakken
10 voor
Keès Zoon
z)
■f-0
GARANT VOOR TOPKWALITEIT
IN AARDAPPELEN GROENTEN EN FRUIT
1;
3 HALEN 2 BETALEN
Sliptong
per stuk 2,25
5 voor 10,-
°Vt
198
180
98
98
BEENTJES GROENTEBROERS
bakkerij
VAN DE WEEK
kalfsfrikandeau
met
Gordonzolasaus
Vers uit onze eigen oven...
AH Pistolet bruin of wit4 stuks van 2,05 voor 1,79
Vers van onze delicatessen afdeling...
Paté en Croute marcassin 100 gram slechts 2,59
Vïsspecv^
WsspecV^
DUITSE BIEFSTUK
Iedere 4e gratis
VARKENS
FRICANDEAU
RUNDER- KORTING
LAPPEN PER KILO
kilo kogelbiefstuk
De uitgebreide collecties
liggen bij ons voor u klaar.
Ook met kaarten voor het goede doel.
S.v.p. tijdig bestellen!
r L JU
J Drukkerij uitkijk post bv
heerlijke HAND- SPERZIEBONEN
SINAASAPPELEN
RODE
GRAPEFRUIT
BLEEKSELDERIJ
SALADE |%qp
VEEP SLUE POSE ZALM, 213 GRAM
Albert Heijn Heiloo Winkelcentrum 't Loo 61
ook geldig in Albert Heijn Limmen
Geef tijdig uw bestelling
voor de kerst aan ons door.
UITKIJKPOST - 13 DECEMBER 1995
PAGINA 11
Keurslagerkoopje:
Speciaal aanbevolen:
Special:
Lekker op brood:
GEBRADEN
MAGERE
Alleen vrijdag en zaterdag
voor slechts 27 j50
TOSCAANS
KERSTBROODJE
GRILLWORST
KEURSLAGER
't Loo 27 - Heiloo - 533 17 76
Week reclamegeldig donderdagvrijdag en zaterdag
Vaste aanbiedingen... voor andere vaste aanbiedingen kijk ook in de winkel
Vaste aanbiedingen gelden altijd!!!
elke dag het hele jaar door!!!
't Loo 25
1851 HT Heiloo
■J—% 4
WOENSDAG T/M ZATERDAG:
2 kilo
500 gram
2 kilo
Rauwkost van de week
250 gramj'"
Europaboulevard 51 - De Mare, Alkmaar fjOL m
Winkelhof 't Loo 48, Heiloo JaP&fcg
Ska Winkelc. Geesterduin, Castricum
Attentie:
Uw AH vakslager verzorgt tevens uw kerstdiner met o.a. Fondue, Gourmet en Steengrill
Bestel tijdig ook voor uw wild en gevogelte!
De kerstdagen nog in aantocht, maar u kunt bijna niet wachten?
Dan hebben we hier een ideetje voor de voorpret.
Lekkere dikke tongen, flinke zalmmoten, exclusieve tarbot, tonijn en zwaardvis, en na
tuurlijk de bekende Hollandse garnalen voor een frisse cocktail.
Als voorproefje in de reclame:
WINKELHOF 'T LOO 18
1851 HT HEILOO
TELEFOON 072 - 533 14 10
Nog even en het is weer volop feest. En dat
betekent voor u extra aandacht voor het
kerstdiner, voor een feestelijke lunch en voor veel
lekkere hapjes. Omdat iedereen andere wensen
heeft leveren wij graag maatwerk en vullen uw
wensen prima in. Laat u alvast informeren over de
mogelijkheden. En als u toch komt, profiteert u
deze week meteen van onze smakelijke
aanbiedingen!
100 gram
100 gram
Italiaans gekruid gehakt met
paprika, ui en champignons.
Gegarneerd met
Mozzarellakaas.
150 gram
aoLLA/^
Dit is ons i
Ons bedrijf voldoet aan de
strengste eisen op het gebied
van hygiëne en is EEG-goedgekeurd.
4,95
3,95
KERST ii
NIEUWJAARSKAARTEN
De Hoefsmid 5
Postbus 68
1850AB Heiloo
telefoon 072 5330175
telefax 072 5335644
R
Basisbereiding braden:
Schroei het vlees in licht gebruinde, uitge-
bruisde boter aan alle zijden dicht. Voeg ver
volgens iets boter toe en temper het vuur.
Keer het vlees regel
matig en overgiet het
af en toe met de braad
boter. Bij het braden in
een braadpan het dek
sel goed schuin op de
plan plaatsen.
Na het braden het
vlees uit de braadpan
of -slede halen. Voor het verkrijgen van de jus
de braadboter afblussen met water of ander
vocht. Vlees ca. 5 minuten laten rusten voor
dat het wordt aangesneden met een niet gekar
teld mes.
U heeft nodig voor 4 personen:
600 gram kalfsfricandeau
zout
peper
100 gram boter
Voor de saus:
20 gram boter
3 deciliter melk
20 gram bloem
100 gram Gorgonzola-kaas
aluminiumfolie
Bereiding:
Wrijf het vlees in met zout en peper. Verhit 75
gram boter in een braadpan en bak het vlees er
snel rondom bruin in. Voeg vervolgens de rest
van de boter toe. Braad het
vlees in ca. 35-40 minuten
gaar (rosé).
Keer het wel af en toe.
Maak intussen de saus:
Smelt 20 gram boter in een
steelpan, roer de bloem er
door en laat het ca. 1 mi
nuut zachtjes pruttelen.
Voeg vervolgens al roerend de koude melk er
door. Blijven roeren tot een licht gebonden
saus is ontstaan. Verkruimel de kaas er boven
en laat het al roerende smelten. Breng de saus
op smaak met peper.
Haal het vlees uit de pan en wikkel het in alu
miniumfolie. Laat het zo 5 minuten rusten.
Snijd het vlees daarna, met een niet gekarteld
mes, in plakken en leg het op een voorver
warmde schaal. Schenk iets van de saus over
het vlees en serveer de rest er apart bij. Geef
bij dit gerecht gekookte krieltjes en snijbonen
en/of broccoli.
Voedingswaarde per portie:
Energie: 1595 kj (380 kcal)
Eiwit: 44 gram
Vet: 20 gram
Koolhydraten: 6 gram