me mé eid feest op maatA- 5,- 148 PROEFBOTERSTOL NU PETIT PAINS om zelf af te bakken 10 voor Keès Zoon z) ■f-0 GARANT VOOR TOPKWALITEIT IN AARDAPPELEN GROENTEN EN FRUIT 1; 3 HALEN 2 BETALEN Sliptong per stuk 2,25 5 voor 10,- °Vt 198 180 98 98 BEENTJES GROENTEBROERS bakkerij VAN DE WEEK kalfsfrikandeau met Gordonzolasaus Vers uit onze eigen oven... AH Pistolet bruin of wit4 stuks van 2,05 voor 1,79 Vers van onze delicatessen afdeling... Paté en Croute marcassin 100 gram slechts 2,59 Vïsspecv^ WsspecV^ DUITSE BIEFSTUK Iedere 4e gratis VARKENS FRICANDEAU RUNDER- KORTING LAPPEN PER KILO kilo kogelbiefstuk De uitgebreide collecties liggen bij ons voor u klaar. Ook met kaarten voor het goede doel. S.v.p. tijdig bestellen! r L JU J Drukkerij uitkijk post bv heerlijke HAND- SPERZIEBONEN SINAASAPPELEN RODE GRAPEFRUIT BLEEKSELDERIJ SALADE |%qp VEEP SLUE POSE ZALM, 213 GRAM Albert Heijn Heiloo Winkelcentrum 't Loo 61 ook geldig in Albert Heijn Limmen Geef tijdig uw bestelling voor de kerst aan ons door. UITKIJKPOST - 13 DECEMBER 1995 PAGINA 11 Keurslagerkoopje: Speciaal aanbevolen: Special: Lekker op brood: GEBRADEN MAGERE Alleen vrijdag en zaterdag voor slechts 27 j50 TOSCAANS KERSTBROODJE GRILLWORST KEURSLAGER 't Loo 27 - Heiloo - 533 17 76 Week reclamegeldig donderdagvrijdag en zaterdag Vaste aanbiedingen... voor andere vaste aanbiedingen kijk ook in de winkel Vaste aanbiedingen gelden altijd!!! elke dag het hele jaar door!!! 't Loo 25 1851 HT Heiloo ■J—% 4 WOENSDAG T/M ZATERDAG: 2 kilo 500 gram 2 kilo Rauwkost van de week 250 gramj'" Europaboulevard 51 - De Mare, Alkmaar fjOL m Winkelhof 't Loo 48, Heiloo JaP&fcg Ska Winkelc. Geesterduin, Castricum Attentie: Uw AH vakslager verzorgt tevens uw kerstdiner met o.a. Fondue, Gourmet en Steengrill Bestel tijdig ook voor uw wild en gevogelte! De kerstdagen nog in aantocht, maar u kunt bijna niet wachten? Dan hebben we hier een ideetje voor de voorpret. Lekkere dikke tongen, flinke zalmmoten, exclusieve tarbot, tonijn en zwaardvis, en na tuurlijk de bekende Hollandse garnalen voor een frisse cocktail. Als voorproefje in de reclame: WINKELHOF 'T LOO 18 1851 HT HEILOO TELEFOON 072 - 533 14 10 Nog even en het is weer volop feest. En dat betekent voor u extra aandacht voor het kerstdiner, voor een feestelijke lunch en voor veel lekkere hapjes. Omdat iedereen andere wensen heeft leveren wij graag maatwerk en vullen uw wensen prima in. Laat u alvast informeren over de mogelijkheden. En als u toch komt, profiteert u deze week meteen van onze smakelijke aanbiedingen! 100 gram 100 gram Italiaans gekruid gehakt met paprika, ui en champignons. Gegarneerd met Mozzarellakaas. 150 gram aoLLA/^ Dit is ons i Ons bedrijf voldoet aan de strengste eisen op het gebied van hygiëne en is EEG-goedgekeurd. 4,95 3,95 KERST ii NIEUWJAARSKAARTEN De Hoefsmid 5 Postbus 68 1850AB Heiloo telefoon 072 5330175 telefax 072 5335644 R Basisbereiding braden: Schroei het vlees in licht gebruinde, uitge- bruisde boter aan alle zijden dicht. Voeg ver volgens iets boter toe en temper het vuur. Keer het vlees regel matig en overgiet het af en toe met de braad boter. Bij het braden in een braadpan het dek sel goed schuin op de plan plaatsen. Na het braden het vlees uit de braadpan of -slede halen. Voor het verkrijgen van de jus de braadboter afblussen met water of ander vocht. Vlees ca. 5 minuten laten rusten voor dat het wordt aangesneden met een niet gekar teld mes. U heeft nodig voor 4 personen: 600 gram kalfsfricandeau zout peper 100 gram boter Voor de saus: 20 gram boter 3 deciliter melk 20 gram bloem 100 gram Gorgonzola-kaas aluminiumfolie Bereiding: Wrijf het vlees in met zout en peper. Verhit 75 gram boter in een braadpan en bak het vlees er snel rondom bruin in. Voeg vervolgens de rest van de boter toe. Braad het vlees in ca. 35-40 minuten gaar (rosé). Keer het wel af en toe. Maak intussen de saus: Smelt 20 gram boter in een steelpan, roer de bloem er door en laat het ca. 1 mi nuut zachtjes pruttelen. Voeg vervolgens al roerend de koude melk er door. Blijven roeren tot een licht gebonden saus is ontstaan. Verkruimel de kaas er boven en laat het al roerende smelten. Breng de saus op smaak met peper. Haal het vlees uit de pan en wikkel het in alu miniumfolie. Laat het zo 5 minuten rusten. Snijd het vlees daarna, met een niet gekarteld mes, in plakken en leg het op een voorver warmde schaal. Schenk iets van de saus over het vlees en serveer de rest er apart bij. Geef bij dit gerecht gekookte krieltjes en snijbonen en/of broccoli. Voedingswaarde per portie: Energie: 1595 kj (380 kcal) Eiwit: 44 gram Vet: 20 gram Koolhydraten: 6 gram

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 1995 | | pagina 11