bedrukte T-s
15,-*
Stationsweg
KLEUR ZWART/WIT FOTOKOPIEËN
FAX SERVICE
GEBOORTE-, HUWELUKS-, EN JUBILEUIV/IKAARTEN
HET BEDRUKKEN VAN T-SHIRTS, MOKKEN,
DISPLAYS EN MOUSEPADS MET JE IDOOL,-*«Dp
FAVORIETE POPGROEP OF ANDERE
AANGELEVERDE ITEMS, LEUK OM CADEAU I E DOEN.
zaterdag 15 novemb
WÊÈÊÊÊÈBSBÊ
Het begon met de karaokeshow op zaterdag.
Optreden van de dames hamburgers tijdens de karaokeshow.
Optreden van de dameskadetten tijdens de karaokeshow.
mm
Afsluitng van het feest met alle medewerkers.
Na alle activiteiten was er een
afsluitend feestdiner.
Overhandiging van de wisseltrofee.
De foto's zijn allen gemaakt
tijdens ons jubileumfeest.
De winnaar van de
wisseltrofee is dit jaar
gewonnen door de kadetten
van bakkerij Kees Zoondit
tot groot verdriet van de
Hamburgers van
sfagerij Kees Burger.
Wordt vervolgd...
met een door u aangeleverd
opnamemodel
alleen bedrukking op
voor- of achterzijde
small - medium - large - x-large
xx-large
(ADVERTENTIE)
Ondernemen is voor ons: flexibel zijnopen
staan voor nieuwe dingen en inspelen op nieuwe
ontwikkelingen. Het is zoeken en sturentelkens
weer je plannen bijstellen. Dat doen we al vijf
tien jaar. Ondernemen is voor ons creatief en
inventief zijn, inspelen op de veranderende vraag
van onze klanten door de jaren heen. Dat is
meteen het mooie van het vak, daar kun je je ei
in kwijt.
en instellingen, aan de deur bezorgd. Voor de
gewone, alledaagse lunchmaar ook bij zaken-
lunches en speciale evenementen. Makkelijk,
snel en ovenvers en inmiddels met een enorm
uitgebreide keuze in beleg.
Dat we vijftien jaar geleden onze tijd al ver
vooruit waren bewijzen ook de kant-en-klaar
maaltijden, die toen al bij keurslagerij Burger in
Even een pizza, een broodje of een snack voor
de lekkere trek tussendoor? Nu heel gewoon,
maar vijftien jaar geleden nog lang niet. Toch
gingen ze toen bij bakkerij Zoon al over de toon
bank. Net als de belegde broodjes voor bedrijven
de vitrine lagen. Completevolwaardige maaltij
den, om zo op tafel te zetten. Er zijn nu zelfs
mensen die niets anders meer eten.
In vijftien jaar verandert er veelheel veel.
Onze klanten leven anders en besteden hun tijd
anders. Snel, sneller, snelst. Boodschappen doen
moet niet teveel tijd in beslag nemen. Klanten
zijn mobieler en willen hun auto vlak bij de deur
parkeren. Ze komen echt niet meer op de fiets,
uitzonderingen daargelaten. Financiële onafhan
kelijkheid, meer geld te besteden, het is de con
sument van vandaag. Boodschappen doen gebeurt
nog maar één of twee keer in de week. Thuis
staan immers toch de vriezer en de magnetron?
Gelukkig heeft ook bij
ons de techniek
niet stilge
staan.
weer nieuwe, en niet pas volgende week woens
dag. Elk moment van de dag kunnen we zien wat
er nodig is en staan we klaar voor onze klanten.
Toch zullen we, met alle moderne ontwikkelin
gen, nooit en te nimmer onze ambachtelijkheid
prijsgeven. We zijn een moderne slager en bak
ker, maar in een traditioneel jasje. Proef onze
producten maar. Het overgrote deel van de
vleeswaren wordt iedere dag vers in eigen slage
rij bereid. De inkoop van vlees
doet de slager zelf, bij
de boer. Opdat u
niet zomaar
iets eet.
Nieuwe
computerge
stuurde machines
zorgen ervoor dat we
onze klanten elke dag van negen
tot zes kunnen bedienen met verse productenIs
vandaag de worst op? Dan ligt er morgen direct
Verder
wordt een
groot deel van
het uitgebreide
assortiment brood nog
steeds in eigen bakkerij gebakken.
Geurig, knapperig en o zo gezond. En daarbij
geldt: wie meer koopt, betaalt in verhouding
steeds minder. Zo kunnen klanten dagverse
graanproducten voor een scherpe prijs in huis
Die typische, een tikje nostalgische sfeer van de
slager en de bakker van toen moeten blijven.
Gezelligheid en gastvrijheid, je voelt je thuis
en loopt er zo even binnen. Daarom zijn onze
medewerkers meer dan belangrijk.
Een hecht team met bekende gezichten voor
onze klanten, die zich volop inzetten voor
goede service. Dat zit 'm in kleine dingen,
maar die vormen vaak wel nét dat beetje
extra. Even de vlaai of de cake voorsnijden in
punten of plakken. Bij het barbecue-pakket
van de slager gaan de stokbroden kant-en
klaar gesneden mee. En ja, het is weieens
voorgekomen: de gekochte biefstuk is op de
toonbank blijven liggen. Dan brengen we die
dus gewoon even thuis.
Keihard hebben ze gewerkt, onze medewer
kers. Niet alleen tijdens de afgelopen zes
feestwekenmaar ook in al die jaren ervoor.
Dankzij hun grote inzet kunnen we onze klan
ten kwaliteit bieden voor een goede prijs. Dat
mag best eens gezegd worden. Dus was het
afgelopen weekend even tijd voor ontspanning,
met een uitje voor alle medewerkers.
Normaal een hecht team op het werk, maar
zeker ook in de vrije tijd op hef sportieve
vlak. Want tijdens een heuse competitie tus
sen 'kadetten' en hamburgerswerd er fana
tiek gestreden om de felbegeerde bokaal. Toch
bleek aan tafel, onder het genot van culinaire
verrassingen uit andermans keuken, telkens weer
dat kadetten en hamburgers prima samengaan.
Ondernemen is voor ons: niet stilzitten. En dus
gaan we gewoon verder met waar we al mee
bezig waren. Onze klanten optimaal bedienen
met een uitmuntend product voor een goede
prijs. Die fantastische locatie in 't Loo hebben
we ai, met hopelijk straks nog meer gratis par
keerruimte voor de deur voor onze klanten.
Hoewel de laatste verbouwing iedereen vast nog
vers in het geheugen ligt, kijken wij allang weer
verder. Er borrelen alweer genoeg ideeën voor
een nieuwe opzet van onze winkels. Ondernemen
is groeien, vernieuwen en vooruitzien. Wij zijn
in ieder geval klaar voor de toekomst en gaan op
voor de volgende vijftien jaar!