KANGWAH
1
vr
072-5338343
ftS
LAS VAN f
BENNEK0M -
■nah,
r*
KERSTDINER 2003 RESTAURANT KLEIN VARNEBROEK
II
"La Dolce Vita" bestaat 3 jaar.
Buiten de kerst
iei
.rfensde^eny van ae menukaart
Beide kerstdagen zijn wij
geopend vanaf 12.00 uur
Tim Wong en zijn medewerkers
wensen u prettige kerstdagen en
een gelukkig nieuwjaar.
KERSTMENU
Restaurant
KERSTMENU
Afhalen
Kerst 2003 keuzemenu
Keuzemenu voor thuiscatering
Alleen 2e kerstdag geopend
Kerstmenu 2003
Chinees Kantonees
Specialiteiten Restaurant
Het Hoekstuk 15 1852 KX Heiloo
tel. 072 533 50 47
en
len
terstafhaalmenu
vanaf 2 personen (per persoon 35,00)
Chinese kroepoek
Dim Sum Mix kleine Chinese hapjes)
Chinese groentesoep
Tiekpan Mix ossenhaaskipfilet,
grote Chinese garnalen en tongfilet
Ijs met diverse verse
vruchten en slagroom
Koffie of thee met bonbons
Voor de kinderen hebben
wij ook een KERSTMENU
vanaf 2 personen (per persoon 15,50)
Chinese kroepoek
Kerst Hors d'Oeuvre
(Kantonese Loempia, pangsit goreng en kerrg hoek)
Kantonese saté
Jir Kwor Kai Din [get. kipblokjes en
ger. varkensvlees met cashewnoten
Tuasie Ngau Gesneden ossenhaas
met zwarte sojabonen saus)
Por Lo Kai (Kipfilet met verse ananas)
Nasi goreng, bami goreng of witte rijst
IEDERE BEZOEKER KRIJGT
EEN LEUKE KERSTATTENTIE
Geheel vernieuwde
menukaart
Op woensdag en donderdag
3 gangen midweek menu
voor 16,50
Lekker gezellig dineren
fa la carteJ
met de Kerstdagen?
Bel voor informatie
'étWf W
W
1 iM
in 4
Stationsweg 84 Heiloo
telefoon: 07 8 033 83 43
Openingstijden: woensdag t/m
zondag van 17.00 tot 01.00 uur
Amuses
Terrine van eendenlever met ossenstaart en truffel
of
Salade met sashimi gesneden huisgerookte zalm, tempura
van gamba
gemberdressing en mihoen
Dubbelgetrokken wildbouillon met een ravioli
van fijne groente en madera
of
Doradefilet met een korstje van grove mosterd en peterselie
Gegrilde kalfsrug op bospaddestoelen en morillesaus
of
Krokant gebakken hazenrugfilet op witlof en vossebessen
Assortiment van rauw-melkse kaas
Feestelijk kerstdessert
Terrine van zalm met tuinkruiden, gegrilde zalmfilet en
huisgerookte zalm,
kwarteleitje, kappertjes, sjalotjes en saffraandressing.
Carpaccio van rundvlees, dungesneden kogelbiefstuk met
pestodressing, olijven, parmezaanse kaas en pijnboompitten.
Salade van gerookte eendenborst met vinaigrette vanfram-
bozenazijn en notenolie met mango-gemberchutney.
Confit de Canard, in ganzenvet gekonfijte tamme
eendenbout met sinaasappelsaus.
Hazenpeper, stoofschotel van hazenvlees met o.a. spek, zilverui,
peterselie, rode wijn, kruidkoekpreisselbeeren en specerijen.
Blanquette de veau, ragout van kalfsvlees, paddestoelen en
tuinkruiden met een pasteibakje.
Alle hoofdgerechten geserveerd met een
aardappeltaart, rode kool, stoof peertje en witlof
Mousse van chocolade met muntroomijs en
sinaasappelsaus.
.Prijs 49,50 p.couvêrt
EMBMKH
HHjal wOMm 1
*Er is een extra mogelijkheid om zowel
kaas als zoet dessert te gebruiken
Restaurant
Gepocheerde peer met pistachebavarois en
vanilleroomijs.
Assortiment van haas geselecteerd en gerijpt
door VAmuse uit Santpoort IBl1
Deze smakelijke gerechten zijn
snel en eenvoudig te bereiden.
Prijs 55,00 p.couvêrt
Restaurant de Loocatie't Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52 ookvoorcateringwww.loocatie.nl
Maak uw keuze uit een voor-,
hoofd- en nagerecht voor 27,50
Om dit heugelijk feit te vieren bieden wij deze week
al onze gasten een glas spumante aan.
U bent van harte welkom bij Ristorante
La Dolce Vita, de gezeligste huiskamer van Heiloo.
Arrivederci.
Welkoms-aperitief Verrassings-amuse
(Vleesmenu) (Vismenu)
Carpaccio di cinghiale of Girelle di pesce fresco
Gerookt wild zwijn
Gtracciatella di
selvaggina
Wildbotdlon met geklutste
eieren en Parmezaanse kaas
of
of
Pollade van verse vis
Zuppa di pesce
mediterranea
Visboidlon met o.a.
schelpdieren en garnalen
Ravioli ripieni di pesce bianco
Huisgemaakte ravioli
met witvis
Pappardelle al salmi
di lepre
Lintpasta met hazenpeperragout
Spoom, sorbet van citroen met Spumante
Filetto di capriolo Aragosta alia Lorenzo
ai funghi e more Lorenzo's kreeft
Peebiefstuk met paddestoelen
en bramensaus
Pannettone met ijs
47/50 p.p.
26 december geopend (reservering gewenst)
25 december gesloten.
Kennemerstraatweg 107 1851 BC Heiloo
tel. 072 5338080 fax 072 5323755
La Dolce Vita wenst u een zalig kerstteest
Beide kerstdagen een avondvullend kerstdiner met de bekende muzikale invulling van Frem Gonet en Hubert Ilario.
Deze twee gitaristen met hun warme stemgeluid zorgen voor een sfeervolle avond. I ijdens de diverse gangen kunt u
genieten van sfeervolle kerstnummers, afgewisseld met dansmuziek.
MENU A
Cocktail Simone, combinatie
van Hollandse garnalen, beenham en
bleekselderij in een fijne cocktailsaus
Licht gebonden soep van drie soorten mosterd
met gerookte kuikenborst en pijnpitten
I
Ravioli, gevuld met Gorgonzola en tomaat in
kruidenroomsaus
Sorbet van meloen en Champagne
t WÊ
Tournedos van ossenhaas gewikkeld in Ardennerham met
paddestoelen en verse pepers
Combinatie van chocolade-roomijs met een notencremeux,
vanillesaus en een julienne van mango
Koffieservies met kerstbonbons
MENUB
Serrano Navidal, gerookte
Spaanse ham op een bedje van sla met
tomaten-basilicum dressing, kruidenroomkaas
en gebrande amandelen
Heldere wildbouillon met een garnituur van hert, haas,
preiringen en profiterols
Taartje, gevuld met groenten en paddestoelen met een
saus van cantharellen
Sorbet van meloen en Champagne
Medaillons van hertenrugfilet met eeti garnituur van uit
gebakken spek, kastanjepuree, zuurkool en de traditionele
wildsaus
Combinatie van chocolade-roomijs met een
notencremeux, vanillesaus en een julienne van mango
Koffieservies met kerstbonbons
Wij ontvangen onze gasten tussen 17.30 en 18.00 uur, het diner start U kunt tijdig reserveren per telefoon, fax of e-mail, u ontvangt een bevestiging,
om 18.30 uur. Tel.nr. 072-5331612 Fax.nr. 072-5331620 E mail: kleinvarnebroek@hetnet.nl
De prijs voor beide menu s bedraagt Euro 59,75 inclusief borrelgarnituur, INFORMATIE VOOR DE VERZORGING VAN HORS D OEUVRES E.D.
diner en koffieservies. WORDEN U OP VERZOEK TOEGEZONDEN!
Vegetarische menu s op aanvraag.
Wij wensen u sfeervolle en culinaire feestdagen!
.j V
m
Hl
|W jljf
!fftv II