KANGWAH 1 vr 072-5338343 ftS LAS VAN f BENNEK0M - ■nah, r* KERSTDINER 2003 RESTAURANT KLEIN VARNEBROEK II "La Dolce Vita" bestaat 3 jaar. Buiten de kerst iei .rfensde^eny van ae menukaart Beide kerstdagen zijn wij geopend vanaf 12.00 uur Tim Wong en zijn medewerkers wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. KERSTMENU Restaurant KERSTMENU Afhalen Kerst 2003 keuzemenu Keuzemenu voor thuiscatering Alleen 2e kerstdag geopend Kerstmenu 2003 Chinees Kantonees Specialiteiten Restaurant Het Hoekstuk 15 1852 KX Heiloo tel. 072 533 50 47 en len terstafhaalmenu vanaf 2 personen (per persoon 35,00) Chinese kroepoek Dim Sum Mix kleine Chinese hapjes) Chinese groentesoep Tiekpan Mix ossenhaaskipfilet, grote Chinese garnalen en tongfilet Ijs met diverse verse vruchten en slagroom Koffie of thee met bonbons Voor de kinderen hebben wij ook een KERSTMENU vanaf 2 personen (per persoon 15,50) Chinese kroepoek Kerst Hors d'Oeuvre (Kantonese Loempia, pangsit goreng en kerrg hoek) Kantonese saté Jir Kwor Kai Din [get. kipblokjes en ger. varkensvlees met cashewnoten Tuasie Ngau Gesneden ossenhaas met zwarte sojabonen saus) Por Lo Kai (Kipfilet met verse ananas) Nasi goreng, bami goreng of witte rijst IEDERE BEZOEKER KRIJGT EEN LEUKE KERSTATTENTIE Geheel vernieuwde menukaart Op woensdag en donderdag 3 gangen midweek menu voor 16,50 Lekker gezellig dineren fa la carteJ met de Kerstdagen? Bel voor informatie 'étWf W W 1 iM in 4 Stationsweg 84 Heiloo telefoon: 07 8 033 83 43 Openingstijden: woensdag t/m zondag van 17.00 tot 01.00 uur Amuses Terrine van eendenlever met ossenstaart en truffel of Salade met sashimi gesneden huisgerookte zalm, tempura van gamba gemberdressing en mihoen Dubbelgetrokken wildbouillon met een ravioli van fijne groente en madera of Doradefilet met een korstje van grove mosterd en peterselie Gegrilde kalfsrug op bospaddestoelen en morillesaus of Krokant gebakken hazenrugfilet op witlof en vossebessen Assortiment van rauw-melkse kaas Feestelijk kerstdessert Terrine van zalm met tuinkruiden, gegrilde zalmfilet en huisgerookte zalm, kwarteleitje, kappertjes, sjalotjes en saffraandressing. Carpaccio van rundvlees, dungesneden kogelbiefstuk met pestodressing, olijven, parmezaanse kaas en pijnboompitten. Salade van gerookte eendenborst met vinaigrette vanfram- bozenazijn en notenolie met mango-gemberchutney. Confit de Canard, in ganzenvet gekonfijte tamme eendenbout met sinaasappelsaus. Hazenpeper, stoofschotel van hazenvlees met o.a. spek, zilverui, peterselie, rode wijn, kruidkoekpreisselbeeren en specerijen. Blanquette de veau, ragout van kalfsvlees, paddestoelen en tuinkruiden met een pasteibakje. Alle hoofdgerechten geserveerd met een aardappeltaart, rode kool, stoof peertje en witlof Mousse van chocolade met muntroomijs en sinaasappelsaus. .Prijs 49,50 p.couvêrt EMBMKH HHjal wOMm 1 *Er is een extra mogelijkheid om zowel kaas als zoet dessert te gebruiken Restaurant Gepocheerde peer met pistachebavarois en vanilleroomijs. Assortiment van haas geselecteerd en gerijpt door VAmuse uit Santpoort IBl1 Deze smakelijke gerechten zijn snel en eenvoudig te bereiden. Prijs 55,00 p.couvêrt Restaurant de Loocatie't Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52 ookvoorcateringwww.loocatie.nl Maak uw keuze uit een voor-, hoofd- en nagerecht voor 27,50 Om dit heugelijk feit te vieren bieden wij deze week al onze gasten een glas spumante aan. U bent van harte welkom bij Ristorante La Dolce Vita, de gezeligste huiskamer van Heiloo. Arrivederci. Welkoms-aperitief Verrassings-amuse (Vleesmenu) (Vismenu) Carpaccio di cinghiale of Girelle di pesce fresco Gerookt wild zwijn Gtracciatella di selvaggina Wildbotdlon met geklutste eieren en Parmezaanse kaas of of Pollade van verse vis Zuppa di pesce mediterranea Visboidlon met o.a. schelpdieren en garnalen Ravioli ripieni di pesce bianco Huisgemaakte ravioli met witvis Pappardelle al salmi di lepre Lintpasta met hazenpeperragout Spoom, sorbet van citroen met Spumante Filetto di capriolo Aragosta alia Lorenzo ai funghi e more Lorenzo's kreeft Peebiefstuk met paddestoelen en bramensaus Pannettone met ijs 47/50 p.p. 26 december geopend (reservering gewenst) 25 december gesloten. Kennemerstraatweg 107 1851 BC Heiloo tel. 072 5338080 fax 072 5323755 La Dolce Vita wenst u een zalig kerstteest Beide kerstdagen een avondvullend kerstdiner met de bekende muzikale invulling van Frem Gonet en Hubert Ilario. Deze twee gitaristen met hun warme stemgeluid zorgen voor een sfeervolle avond. I ijdens de diverse gangen kunt u genieten van sfeervolle kerstnummers, afgewisseld met dansmuziek. MENU A Cocktail Simone, combinatie van Hollandse garnalen, beenham en bleekselderij in een fijne cocktailsaus Licht gebonden soep van drie soorten mosterd met gerookte kuikenborst en pijnpitten I Ravioli, gevuld met Gorgonzola en tomaat in kruidenroomsaus Sorbet van meloen en Champagne t WÊ Tournedos van ossenhaas gewikkeld in Ardennerham met paddestoelen en verse pepers Combinatie van chocolade-roomijs met een notencremeux, vanillesaus en een julienne van mango Koffieservies met kerstbonbons MENUB Serrano Navidal, gerookte Spaanse ham op een bedje van sla met tomaten-basilicum dressing, kruidenroomkaas en gebrande amandelen Heldere wildbouillon met een garnituur van hert, haas, preiringen en profiterols Taartje, gevuld met groenten en paddestoelen met een saus van cantharellen Sorbet van meloen en Champagne Medaillons van hertenrugfilet met eeti garnituur van uit gebakken spek, kastanjepuree, zuurkool en de traditionele wildsaus Combinatie van chocolade-roomijs met een notencremeux, vanillesaus en een julienne van mango Koffieservies met kerstbonbons Wij ontvangen onze gasten tussen 17.30 en 18.00 uur, het diner start U kunt tijdig reserveren per telefoon, fax of e-mail, u ontvangt een bevestiging, om 18.30 uur. Tel.nr. 072-5331612 Fax.nr. 072-5331620 E mail: kleinvarnebroek@hetnet.nl De prijs voor beide menu s bedraagt Euro 59,75 inclusief borrelgarnituur, INFORMATIE VOOR DE VERZORGING VAN HORS D OEUVRES E.D. diner en koffieservies. WORDEN U OP VERZOEK TOEGEZONDEN! Vegetarische menu s op aanvraag. Wij wensen u sfeervolle en culinaire feestdagen! .j V m Hl |W jljf !fftv II

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2003 | | pagina 9