Spaanse Tapas
Q
LAS VAN
BENNEKOM
Tapasmenu.
17,50
La Locanda
Restaurant 'Le Moulin
Gestoofd wild duinkonijntje
€.24,50 p.p.
Riófofuwfe ïtaÊiaftO
412,50
14
u^/erberg 't-Zob
et soep 17,5
et salade ZOr5
SüSfS^
Pannetje Zeeuwse
Op de maandag "Spare Ribs voor de smuller" 9.95
Op de dinsdag "Varkenshaas- of kipsaté" 8.95
Café Restaurant
Wekelijks
wisselende
gerechten
en de gehele zomer
Dr. W. Beckmanlaan 8, Egmond aan Zee, tel. 072-506 17 62
Stationsweg 82 Heiloo Tel. 072 5321392 5322700 www.brasseriewiidschut.nl
RESTAURANT
Stationsweg 84 Heiloo
Telefoon: 072 S33 83 43
www.lasvanbennekom.nl
3 gangen
Bestaande uit gevarieerde Tapas,
inclusief fles rode/witte huiswijn of rosé
Voor 2 personen 49,75
MOSSELEN €14,50
Dorpsstraat 96 - 1901 EN Castricum
S3 Telefoon: 0251 -651500
Maandag en dinsdag gesloten
weer geopend vanaf vrijdag 9 september!
met grove mosterd
(alleen op woensdag en donderdag in september)
uitkijkpostui
verlcop]p::@:;'
uitkijkpost -iil
Heerenweg 138B TEL 072-532 19 33
DEZE WEEK:
3.85
Uiensoep
Gegrilde Zwaardvis met
Kreeftensaus
Gegrilde Entrecote met
Kruidenboter
BANANENSPLIT 8c IJS EN SLAGROOM 3.95
MENUPRIJS 16.95
12.95
12.95
7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00
Restaurant Brasserie
SfH t**f~ttyte fHS*tu4.6eiït<
Gegrilde tournedos
met knoflookboter17,50
Spareribs met koude
sauzen, frites en salade. 12,50
Saté van de haas11,50
Zalmfilet met tomaten
beurre-blane14,50
Bouillabaisse met
Turks brood15,50
Restaurant Brasserie Oosterzij, Lagelaan 8
1851 PC Heiloo, 072-5051423
Schuin tegenover Golden Tulip Heiloo. Volg de gele borden
met golfbaan Oosterzii vanaf de Kennemerstraatwe
7 Dagen per week geopend voor lunch en diner,
ook voor koffie met gebak, uitsmijter of clubsandwich.
Weekmenu
1
Terrine van vis met saffraan
dressing en een frisse salade
met tuinkruiden
Runderlende van de grill met
canneloni van wilde spinazie,
ricotta en truffelsaus
Bavarois van
bosvruchtensaus met bramen
en yoghurt-sechuan ijs
~~Ëxtra:
Kaclotip: Dinerbonnen te koop
4" gangen menu
22,50
Parmaham met meloen
Spaghetti met rode
pepers, knoflook
en olijfolie
Kalfsvlees met
gorgonzolasaus
Dessert van de chef^j|J|l|
en koffie
Geopend vanaf 17.00 uur. Dinsdag gesloten.
Kennemerstraatweg 107 1851 BC Heiloo
tel. 072 5325376 www.lalocanda.nl
Kip met Indonesische
kruiden, mihoensalade
en gado-gado (groente met
pindasaus)
Rib-eye van de barbecue,
gemarineerd met
cajunkruiden, knoflook
en rozemarijn
p.p.
culinair dineren in Heiloo
Restaurant de Loocatie 't Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52
ook voor catering www.loocatie.nl
17 SEPTEMBER 2005
UITKIJKPOST
ADVERTEREN
OPDEZE PAGINA
MAIL
TUMI
r „ik
gESS:
ésisesBisims
-ft*™#*.