Spaanse Tapas Q LAS VAN BENNEKOM Tapasmenu. 17,50 La Locanda Restaurant 'Le Moulin Gestoofd wild duinkonijntje €.24,50 p.p. Riófofuwfe ïtaÊiaftO 412,50 14 u^/erberg 't-Zob et soep 17,5 et salade ZOr5 SüSfS^ Pannetje Zeeuwse Op de maandag "Spare Ribs voor de smuller" 9.95 Op de dinsdag "Varkenshaas- of kipsaté" 8.95 Café Restaurant Wekelijks wisselende gerechten en de gehele zomer Dr. W. Beckmanlaan 8, Egmond aan Zee, tel. 072-506 17 62 Stationsweg 82 Heiloo Tel. 072 5321392 5322700 www.brasseriewiidschut.nl RESTAURANT Stationsweg 84 Heiloo Telefoon: 072 S33 83 43 www.lasvanbennekom.nl 3 gangen Bestaande uit gevarieerde Tapas, inclusief fles rode/witte huiswijn of rosé Voor 2 personen 49,75 MOSSELEN €14,50 Dorpsstraat 96 - 1901 EN Castricum S3 Telefoon: 0251 -651500 Maandag en dinsdag gesloten weer geopend vanaf vrijdag 9 september! met grove mosterd (alleen op woensdag en donderdag in september) uitkijkpostui verlcop]p::@:;' uitkijkpost -iil Heerenweg 138B TEL 072-532 19 33 DEZE WEEK: 3.85 Uiensoep Gegrilde Zwaardvis met Kreeftensaus Gegrilde Entrecote met Kruidenboter BANANENSPLIT 8c IJS EN SLAGROOM 3.95 MENUPRIJS 16.95 12.95 12.95 7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 Restaurant Brasserie SfH t**f~ttyte fHS*tu4.6eiït< Gegrilde tournedos met knoflookboter17,50 Spareribs met koude sauzen, frites en salade. 12,50 Saté van de haas11,50 Zalmfilet met tomaten beurre-blane14,50 Bouillabaisse met Turks brood15,50 Restaurant Brasserie Oosterzij, Lagelaan 8 1851 PC Heiloo, 072-5051423 Schuin tegenover Golden Tulip Heiloo. Volg de gele borden met golfbaan Oosterzii vanaf de Kennemerstraatwe 7 Dagen per week geopend voor lunch en diner, ook voor koffie met gebak, uitsmijter of clubsandwich. Weekmenu 1 Terrine van vis met saffraan dressing en een frisse salade met tuinkruiden Runderlende van de grill met canneloni van wilde spinazie, ricotta en truffelsaus Bavarois van bosvruchtensaus met bramen en yoghurt-sechuan ijs ~~Ëxtra: Kaclotip: Dinerbonnen te koop 4" gangen menu 22,50 Parmaham met meloen Spaghetti met rode pepers, knoflook en olijfolie Kalfsvlees met gorgonzolasaus Dessert van de chef^j|J|l| en koffie Geopend vanaf 17.00 uur. Dinsdag gesloten. Kennemerstraatweg 107 1851 BC Heiloo tel. 072 5325376 www.lalocanda.nl Kip met Indonesische kruiden, mihoensalade en gado-gado (groente met pindasaus) Rib-eye van de barbecue, gemarineerd met cajunkruiden, knoflook en rozemarijn p.p. culinair dineren in Heiloo Restaurant de Loocatie 't Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52 ook voor catering www.loocatie.nl 17 SEPTEMBER 2005 UITKIJKPOST ADVERTEREN OPDEZE PAGINA MAIL TUMI r „ik gESS: ésisesBisims -ft*™#*.

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2005 | | pagina 14