beetje
gewoon
geluk
giro 404040
O
restaurant
Klein VarnebroeK
Kerst 2005
Kinder -Im Lp
KERSTDINER RESTAURANT KLEIN VARNEBROEK 2005
De eerste kerstdag zijn wij geopend voor de verzorging van uw kerstdiner.
Met de muzikale invulling van toetsenist-zanger Jan Rahder en gitarist-zanger Hubert llario.
Deze heren met hun warme stemgeluid zorgen voor een sfeervolle avond. Tijdens de gangen kunt genieten van
prachtige kerstnummers, afgewisseld met dansmuziek.
Wij wensen u sfeervolle en
culinaire feestdagen!
MENU A
Carpaccio van kalfsentrecote
met een terrine van roomkaas,
pestodressing en Grana Panada
Groene mosterdsoep met fijn
gesneden kuikenborst en bieslook
Zeetongfilet met rode zalm en
Fritot van scampi met een zachte
Kruidensaus
Kalfshaasmedaillon, gewikkeld in
Ardennerham met gebakken zwezerik,
portsaus met gele cantharellen
Bosbessenijs met crème fraTche,
gebakken mango en papaja met roze
pepers en bessensaus
Koffieservies met kerstbonbons
MENU B
Hors d'ouvre van hert, wildzwijn en
eendenborst met Cumberlandsaus,
en een salade van selderij
Heldere ossenstaartsoep afgedekt met
kerrieroom en Parmezaanse kaas
Bladerdeegbakje met een duxelles van
bospaddestoelen, en parelhoender met
een saus van Calvados
Gebakken tarbotfilets met een garnituur
van Hollandse garnalen, tomaat,
prei en artisjok
Bosbessenijs met crème fraTche,
gebakken mango en papaja met roze
pepers en bessensaus
Koffieservies met kerstbonbons
Wij ontvangen onze gasten tussen 17.30 u. en 18.00 u„ het diner start om 18.30 uur. De prijs voor beide
menu's bedraagt 62,75 inclusief borrelgarnituur, dineren koffieservies. Vegetarische menu's op aanvraag
u kunt tijdig reserveren per telefoon, fax ofe-mail, u ontvangt een bevestiging.Tel.nr. 072-5331612 Fax. nr. 072
5331620 E-mail: kleinvarnebroek@hetnet.nl
INFORMATIE VOOR DE VERZORGING VAN HORS D'OUVRE E.D. WORDEN OP VERZOEK TOEGEZONDEN!
KLERK'S OPEN KEUKEN
Het organiseren van een unieke avond met vrienden, collega's
ÉS) of familie doet u bij Klerk's Open Keuken.
Onder leiding van chef-kok Rob Klerk wordt u eerst wegwijs
gemaakt in de wereld van de gastronomie om de gerechten
daarna, vergezeld van een met zorg geselecteerd wijn
arrangement, te nuttigen.
Tevens verzorgt K.O.K. "DINER-AT-HOME": een privékok bij u
thuis of op de zaak, die een compleet menu bereidt en serveert!
Kijk op de website voor de data van de WIJN-SPIJSAVONDEN in 2006. In
samenwerking met een vinoloog ontdekken we de perfecte combinatie
tussen gerechten en wijnen. Schrijf nu in voor deze workshop.
Klerk's Open Keuken
Kennemerstraatweg 425 (Golden Tulip Heiloo) 1851 PD HE1LOO 072-5051049
www.kIerksopenkeuken.nl
Eerst culinair
hoogstaand creëren
vervolgens in sfeervolle
S 3 ambiance dineren
k&k
Suggesties voor een eenvoudig thuis te bereiden, smakelijk diner.
Salade met huisgerookte zalm 6 uur boven eikenmot, koud gerookt),
Hollandse garnalen, bieslook, sjalotjes, kappertjes en crème fraiche
Terrine van wild met gedroogde pruimen op armagnac
Salade met tamme eendenborst, dressing van notenolie en frambozenazijn,
korstdeeg en kwartelei
Parelhoenfilet met gekonfijte bout, morillesaus en paddestoelen
Hazenpeper, stoofschotel van hazenvlees met o.a. spek, zilverui,
peterselie, rode wijn, kruidkoek, preisselbeeren en specerijen. II
Gegrilde kalfsbiefstuk met rucolapesto en
huisgedroogde tomaat
Alle hoofdgerechten geserveerd met een
aardappeltaart, rodekool, stoofpeertje en witlof
Mousse van drie soorten chocolade met amandelroomijs
en caramelsaus.
Limoentaartje met sinaasappelijs en bloedsinaasappelsaus
Assortiment van kaas
geselecteerd en gerijpt door 1'Amuse uit Santpoort
Maak uw keuze voor 27,50 euro
Restaurant de Loocatie,
1851 HT Heiloo, telefoon 072
't Loo 20
5333352
Kinderhulp geeft een beetje gewoon geluk aan kinderen in moeilijke
of bijzondere thuissituaties. Zoals een handje pepernoten en een
cadeautje op pakjesavond. Steunt u Kinderhulp daarbij?
NATIONAAL FONDS
tel 0570-6II899
www.kinderhulp.nl