beetje gewoon geluk giro 404040 O restaurant Klein VarnebroeK Kerst 2005 Kinder -Im Lp KERSTDINER RESTAURANT KLEIN VARNEBROEK 2005 De eerste kerstdag zijn wij geopend voor de verzorging van uw kerstdiner. Met de muzikale invulling van toetsenist-zanger Jan Rahder en gitarist-zanger Hubert llario. Deze heren met hun warme stemgeluid zorgen voor een sfeervolle avond. Tijdens de gangen kunt genieten van prachtige kerstnummers, afgewisseld met dansmuziek. Wij wensen u sfeervolle en culinaire feestdagen! MENU A Carpaccio van kalfsentrecote met een terrine van roomkaas, pestodressing en Grana Panada Groene mosterdsoep met fijn gesneden kuikenborst en bieslook Zeetongfilet met rode zalm en Fritot van scampi met een zachte Kruidensaus Kalfshaasmedaillon, gewikkeld in Ardennerham met gebakken zwezerik, portsaus met gele cantharellen Bosbessenijs met crème fraTche, gebakken mango en papaja met roze pepers en bessensaus Koffieservies met kerstbonbons MENU B Hors d'ouvre van hert, wildzwijn en eendenborst met Cumberlandsaus, en een salade van selderij Heldere ossenstaartsoep afgedekt met kerrieroom en Parmezaanse kaas Bladerdeegbakje met een duxelles van bospaddestoelen, en parelhoender met een saus van Calvados Gebakken tarbotfilets met een garnituur van Hollandse garnalen, tomaat, prei en artisjok Bosbessenijs met crème fraTche, gebakken mango en papaja met roze pepers en bessensaus Koffieservies met kerstbonbons Wij ontvangen onze gasten tussen 17.30 u. en 18.00 u„ het diner start om 18.30 uur. De prijs voor beide menu's bedraagt 62,75 inclusief borrelgarnituur, dineren koffieservies. Vegetarische menu's op aanvraag u kunt tijdig reserveren per telefoon, fax ofe-mail, u ontvangt een bevestiging.Tel.nr. 072-5331612 Fax. nr. 072 5331620 E-mail: kleinvarnebroek@hetnet.nl INFORMATIE VOOR DE VERZORGING VAN HORS D'OUVRE E.D. WORDEN OP VERZOEK TOEGEZONDEN! KLERK'S OPEN KEUKEN Het organiseren van een unieke avond met vrienden, collega's ÉS) of familie doet u bij Klerk's Open Keuken. Onder leiding van chef-kok Rob Klerk wordt u eerst wegwijs gemaakt in de wereld van de gastronomie om de gerechten daarna, vergezeld van een met zorg geselecteerd wijn arrangement, te nuttigen. Tevens verzorgt K.O.K. "DINER-AT-HOME": een privékok bij u thuis of op de zaak, die een compleet menu bereidt en serveert! Kijk op de website voor de data van de WIJN-SPIJSAVONDEN in 2006. In samenwerking met een vinoloog ontdekken we de perfecte combinatie tussen gerechten en wijnen. Schrijf nu in voor deze workshop. Klerk's Open Keuken Kennemerstraatweg 425 (Golden Tulip Heiloo) 1851 PD HE1LOO 072-5051049 www.kIerksopenkeuken.nl Eerst culinair hoogstaand creëren vervolgens in sfeervolle S 3 ambiance dineren k&k Suggesties voor een eenvoudig thuis te bereiden, smakelijk diner. Salade met huisgerookte zalm 6 uur boven eikenmot, koud gerookt), Hollandse garnalen, bieslook, sjalotjes, kappertjes en crème fraiche Terrine van wild met gedroogde pruimen op armagnac Salade met tamme eendenborst, dressing van notenolie en frambozenazijn, korstdeeg en kwartelei Parelhoenfilet met gekonfijte bout, morillesaus en paddestoelen Hazenpeper, stoofschotel van hazenvlees met o.a. spek, zilverui, peterselie, rode wijn, kruidkoek, preisselbeeren en specerijen. II Gegrilde kalfsbiefstuk met rucolapesto en huisgedroogde tomaat Alle hoofdgerechten geserveerd met een aardappeltaart, rodekool, stoofpeertje en witlof Mousse van drie soorten chocolade met amandelroomijs en caramelsaus. Limoentaartje met sinaasappelijs en bloedsinaasappelsaus Assortiment van kaas geselecteerd en gerijpt door 1'Amuse uit Santpoort Maak uw keuze voor 27,50 euro Restaurant de Loocatie, 1851 HT Heiloo, telefoon 072 't Loo 20 5333352 Kinderhulp geeft een beetje gewoon geluk aan kinderen in moeilijke of bijzondere thuissituaties. Zoals een handje pepernoten en een cadeautje op pakjesavond. Steunt u Kinderhulp daarbij? NATIONAAL FONDS tel 0570-6II899 www.kinderhulp.nl

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2005 | | pagina 55