SD M|NA
Van Trigt Band
TUMI
y
NIEUW!
seniorenmenu!
Van ttuy»dael
Zaterdag 4 nov
CAFE
B 24,50 p.p.
wildschut
THE
min L
BE BE BE BE
BE BE
BE BE BE BE
R
50
0 S
ê*2,5©
1
r
<^/erberg 'tJlob
Live optreden vanaf 22.00 uur
12
Een greep uit onze nieuwe menukaart
Salade,
Huisgemaakte uiensoep
Zuurkoolschotel met rookworst,
Hertfilet met rodekool,
aardappelpuree en kruidnagelsaus.18,50
Gambas a La plancha 17,50
3 gangen maandmenu 19,50
Weekmenu
31 4 letters; 2e letter
29 7 letters; 2e letter
32 9 letters; 4e letter
30 6 letters; 3e letter
33 6 letters; 4e letter
Zaterdag 4 november, aanvang 21.30 uur:
Salade met handpeer, citroen
dressing, walnoten en gepocheer
de kip en pecorino stagionata
Gebakken kabeljauwfilet met
een canneloni van ricotta met
Italiaanse wilde spinazie en
gesmolten gorgonzola
Verrassing van de chef
'proeverij van kleine desserts1
Nieuwe aankleding
RESTAURANT
Restaurant de Loocatie 't Loo 20 1851 ET
ook voor catering www.
Dat is: - Bellen Bestellen!
Warm ophalen! Genieten!
Warm gerookte zalmfilet met
mosterdsaus
Gebakken varkenshaas met
pepersaus
Hertenbout met gekarameli-
seerde witlof en rodekool
Hazenpeper met herfst-
garnituur
Alles geserveerd met aardappel-
garnituur salade en groente
culinair dineren in Heiloo
Heiloo telefoon 072 533 33 52
loocatie.nl
Maandmenu november
Ristorante
Pizzeria
Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707
v/yijda£
3
c
1 Dagelijks
geopend
vanaf
16.00 uur
Voor al y
uw pasta s, pizza s,j
vlees- en
visgerechten
1001 redenen om naar Wildschut te gaan
Kleinere porties
Aangepaste prijzen
Van dinsdag t/m donderdag
en zondagmiddag
Café Restaurant
ledene Uwtd&iclacf
Tevens buffetavond met a.s.
donderdag 2 november
'Het Indonesische buffet" voor 15,50 p.p.
Donderdag 9 november serveren wij het:
Buffet Herberg t Lob, bestaande uit:
Kipsaté met satésaus/ Hamburger/ Spare ribs
Drumsticks/ Zalmfilet met witte wijnsaus
Kibbeling met remouladesaus
Aardappelsalade/ Huzarensalade
Rauwkost
Patat frites
Wit en bruin stokbrood
Diverse sauzen
Prijs p.p. 17,50
De locatie voor bruiloften, feesten en partijen.
Dr. W. Beckmanlaan 8, Egmond aar Zee, tel. 072-506 17 62
Heemskerk www.grandcafevanruysdael.nl
l NOVEMBER 2006
UITKIJKPOST
Restaurant Brasserie
Restaurant Brasserie
Oosterzij, Lagelaan 8,
1851 PC Heiloo,
072-5051423
Schuin teaenover Golden
Tulip Heiloo. Vola de aele
borden met golfbaan Oosterzii
vanaf de Kennemerstraatwe
7 Dagen per week geopend
voor lunch en diner,
ook voor koffie met gebak,
uitsmijter of clubsandwich.
w
Wildpaté met een
chutney van cranberry9f50
brie, gepocheerde peer en noten 8f50
met een kaascrouton3,90
casselerrib en spek1 2,50
U bent van harte welkom ook als u niet golft
pm
6 0kE
Ad'Overkant^J
Anja, Heerenweg 201, 1851 KP Heiloo 072-5320222
Brasserie Restaura n t C a i
Carpaccio van ossenhaas met pesto,
pijnboompitten en Amsterdams Zuur
Gegrilde kogelbiefstuk met ratatouille
en jus van rode wijn
Perenbavaroise met kaneelijs
en slagroom
25,00 per persoon
[Voor meer info kijk op: www.kwartjekoffie.nlJ
Gold
Tulip Heil
T. 072 - 505 2244
Heerenweg 138B tel 072-532 19 33
MENU DEZE WEEK:
Romige witlofsoep met
TIJM EN HONING 3,85
Kabeljauw met kruiden en
citroen uit de oven 13,95
OF
Fazant tournedos met
ROZEMARIJNSAUS
SPRUITEN STAMPPOTJE
13,95
Warme kersen met
VANILLEIJS
3,95
MENUPRIJS 17,95
Op de maandag heerlijke gebakken Pangafilet 9,95
Op de dinsdag Varkenshaas- of kipsate 9,50
7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 uur
Voor afhalen en bezorgen blijft ons adres
Kennemerstraatweg 213A, tel 072 5337120
eten&drinken
Aanvang 18.00 uur, graag reserveren voor woensdag 1 november
GIGA