%erst Traiteur (Diner
29,50 p.p.
OudNieuw
Van Ruysdael
Booming Piano's
-
De Vriendschap
Zalmsalade €12,50 p.p.
Hors d'oeuvre e 12,50 P.P.
Huzarensalade e 10,50 P.P.
W aldorfsalade e 10,50 PP
Luxe borrelhapj es e o.so P/Stuk
Bob en de
Blue Band
Zaterdag 2 december
Live optreden vanaf 22.00 uur
24,50 p.p.
rb*
Wilt u zich graag inschrijven?
Ga dan naar één van onze medewerkers of bel 072-5051423.
vrijdag 1 december
P0KEKT0ERN00I
TEXAS HOlB'em
Vriendschap
EARTToernooi
Café l^estaurant
er berg
t
Weekmenu
10
'-fit
rtr>
Akersloot
Zaterdag 2 december
Opgave bij Rick: 0614143362
Zaterdag 9 december
Opgave: 0251-312866/
of 0251-314689
Prijs p.p. 15,50
Heemskerk www.grandcafevanruysdael.nl
In sesamzaad geroosterde
zeewolffilet met Thaise groen
tesalade en mihoen
Gestoofde rundersukade met
een jus van truffel,
hutspot met krokant spek
Chocoladetaartje met
gepocheerde peer
en huisgemaakt kaneelijs
Tèrstcatering ligt klaar!
ambacht»be,ad metJjrs' P
Dat is: - Bellen Bestellen!
Warm ophalen! Genieten!
Hertenboutfilet met
stoofpeertjes en rodekool
Kabeljauwfilet met grove
mosterd in de saus
Kalfsoester gegratineerd
met geitenkaas
Parelhoenfer met
morillesaus en paddestoelen
culinair dineren in Heiloo
Restaurant de Loocatie't Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52
ook voor catering www.loocatie.nl
29 NOVEMBER 2006
UITKIJKPOST
CfieA'/fU^
Een 4-gangen diner is voor u samengesteld door onze
keukenbrigade, waar uzelf nog de finishing touch aan
moet gaan geven met behulp van een uitgebreide
beschrijving. Wat wilt u nog meer dan uw gasten een
volwaardig diner aanbieden!
Wij willen u graag het kerstmenu presenteren wat door
onze koks voor u is samengesteld. Dit prachtige menu
kunt u eventueel zelf aanvullen met een bijpassend
wijnarrangement (voor meer informatie over ons
wijnarrangement verwijzen wij u naar het inschrijf
formulier) Hierdoor komt uw/ons kerstdiner helemaal
tot zijn recht.
Dit diner is minimaal te bestellen vanaf
2 personen.
Huisgemaakte vispaté
met een zachte mosterdmayonaise
of
Marbré van gevogelte met een truffeldressing
Bisque van Hollandse garnalen
of
Heldere runderbouillon
Hertenbiefstuk met rodekool,
stoofpeertje en een kaneeljus
of
Toumedos met groene kool en een aardappeltaart,
overgoten met een rode port-sjalotjus
Chocoladedessert
of
Kersenbavaroise
Rijkelijk opgemaakte zalmsalade met diverse
vissoorten, gevulde eieren, vers fruit en rauwkost.
Aangevuld met stokbrood en kruidenboter.
Diverse salades rijkelijk opgemaakt met
verschillende soorten vis en vlees. Gevulde eieren,
vers fruit en rauwkost. Aangevuld met stokbrood
en kruidenboter.
(Minimale afname per salade is 4 personen)
Rijkelijk opgemaakte huzarensalade met diverse
vleesgerechten, gevulde eieren, vers fruit en rauwkost.
Aangevuld met stokbrood en kruidenboter.
Rijkelijk opgemaakte selderij salade met kip, ananas,
walnoten en mandarijn. Gevulde eieren en tomaten,
ham- en kaassoesjes, vers fruit en rauwkost.
Aangevuld met stokbrood en kruidenboter.
Gevulde eieren, gerookte zalm, gevulde tomaat,
Hollandse garnalen, ham- en kaassoesjes, zoute
haring, carpaccio en paté. Min. 40 stuks.
aiet een
cvif **^cve WUfy
wun 15.00
Vrijdag 15 december Live muziek'
met een "Italiaans buffet"
Bestaande o.a. uit:
- Salade van tomaat,mozzarella en basilicum
- Parmaham met meloenknikkers
- Fricandeau met tonijnmayonaise
- Carpaccio met parmezaan en pijnboompitten
- Tagliatelle met gerookte zalm, kappertjes,
zongedroogde tomaatjes en rode ui
- Traditionele lasagne
- Pittige gehaktballetjes in tomatensaus
- Pasta Carbonara
Hierbij serveren wij stokbrood, kruidenboter en tapenade
Reserveren gewenst
De locatie voor bruiloften, feesten en partijen.
Dr. W. Beckmanlaan 8, Egmond aan Zee, tel. 072-506 1 7 62 j