TUMI
Do&
TeS; 072 5066168
van der Heyden
istorante "La Locanda
er berg tjCob
c
cvee/v ut
24,50 p.p.
**Buffet Herberg 't Lob**
Tumi vleesspies 13,95
Zinkt
10
Tulip Heilóo. Vola de aele
Maandmenu
Salade met gerookte eenden
borst met balsamicostroop
Ossenhaaspuntjes afgeblust
met stroganoffsaus en
huisgemaakte friet
of
Rijkgevulde Bouillabaisse
met rouille en croutons
Tarte tatin van peer
met speculaasijs
19,50 p.p.
La locanda presenta
Friuli Venezia Giulia Menu
Januari/februari de maanden van
Friuli Venezia Giulia"
Petto di anatra su insalata di stagione
Salade met gerookte eendenborst en kumquatdressing
29,95
Café Restaurant
Zaterdag 13 januari zondag 14 januari
BIER VOOR 1 EURO!!!!!
Tevens is er live muziek v.a. 17.00uur
Vrijdag 19 januari hebben wij
Bestaande uit: div. soorten
vlees, vis, en salades.
Hierbij serveren wij stokbrood,
kruidenboter, patat en sauzen
Prijs p.p. 17,50
Reserveren gewenst
De locatie voor bruiloften, feesten en partijen
Wij zijn op zoek naar een
AFWASHULP!
Dr. W. Beckmanlaan 8, Egmondaan Zee, tel 072-506 17 62
Menu van deze week
Tagliatelle met zalm 12,95
Ristorante
Pizzeria
Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707
Dagelijks
geopend
vanaf
16.00 uur
Voor al r
pasta s, pizza s,
vlees- en
visgerechten
Iedere woensdag Satédag!
Saté 9,50
Iedere donderdag Spareribsdag!
Spareribs 12,30
Bij al onze gerechten komt patat of
aardappelschijfjes en rauwkostsalade
Telefonisch bestellen en gratis gebracht of op te halen.
Wij bezorgen onze gerechten bij u thuis in de Egmonden, Bakkum, Limmen en Heiloo
A.s. zaterdagavond 13 januar
cabaret
Weekmenu
Salade van zacht gegaarde
kalfsrib-eye, met venkel
dragon en sinaasappel
Dorade van de grill,
op salsa van avocado,
peper en noten
Gebakken appeltjes met
kaneelijs en amaretto-sabayon
Wij wensen het beste
Dat is: - Bellen Bestellen!
Warm ophalen! Genieten!
Zalmfilet met saffraansaus
Gegrilde rib-eye met kruiden
boter en gemengde groente
Hertenbout met gekarame-
liseerde witlof en rodekool
Hazenpeper met herfstgarni-
tuur
(Alles geserreerd met aardap
pelgarnituur, salade en groente)
50 p.p.
culinair dineren in Heiloo
Restaurant de Loocatie 'tLoo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52
ook voor catering www.loocatie.nl
io JANUARI 2007
UITKIJKPOST
U
Restaurant m Brasserie
Restaurant Brasserie
Oosterzij, Lagelaan 8,
1851 PC Heiloo,
072-5051423
Schuin teaenover Golden
borden met aolfbaan Oosterzii
vanaf de Kennemerstraatwe
7 Dagen per week geopend
voor lunch en diner,
ook voor koffie met gebak,
uitsmijter of clubsandwich.
uuuuu
A A A A A
ië, land van de pommodori, van de heerlijke Parmaham en talloze andere
elicatessen. Iedere 2 maanden kunt u bij ons, naast de reguliere kaart, kenni
smaken met de specialiteiten van een andere regio. Na het succes van de regio
Piemonte met het Tarufomenu, komt in januari/februari de
volgende regio Friuli Venezia Giulia
Risotto ai frutti di mare
Risotto met zeevruchten
Filetto di branzino panato alle mandorle
P
in de amandelpanade gebakken zeebaars
of
Entrecot di cervo con frutti di bosco aceto balsamico
gegrilde hertenfilet met frambozen balsamico jus
Panettone con salsa alle vaniglia
Panatone met vanille saus
Tussen 19.00 uur 21.00 uur
Heerenweg 138B tel 072-532 19 33
Pittige tomaten/
KNOFLOOKSOEP 3,85
OF
Hazelnootijs
MET SLAGROOM 3,95
MENUPRIJS 17.95
Op de maandag heerlijke gebakken Pangafilet 9,95
Op de dinsdag Varkenshaas- of kipsate 9,50
7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 uur
Voor afhalen en bezorgen blijft ons adres
Ken nemerstraatweg 213A, tel 072 5337120
W.
Geopend: dinsdag tJm zondag 17.00 -22.00 uur ff
Kennemerstmatweg 107, 1851 BC Heiloo tel 072-5325376 s
Wijnarrangementvoor de wijnliefhebbers speciaal
bij het 'Fritdi Venezia Gitdia" menu.
2005 Gatnbellara Classico, Veneto
2005 Chiaretto Bradolino Rosato, Veneto
2004 Ca del Magro, Bianc&di Custoza, Veneto
2004 Ronco Nole, Di lenardo, Fritdi
2006 Moscato d'Asti, Dell' Acquese 19>95
Reserveren: 072-5333156 óf
www.vriendenvandebeun.nl
f