TUMI Do& TeS; 072 5066168 van der Heyden istorante "La Locanda er berg tjCob c cvee/v ut 24,50 p.p. **Buffet Herberg 't Lob** Tumi vleesspies 13,95 Zinkt 10 Tulip Heilóo. Vola de aele Maandmenu Salade met gerookte eenden borst met balsamicostroop Ossenhaaspuntjes afgeblust met stroganoffsaus en huisgemaakte friet of Rijkgevulde Bouillabaisse met rouille en croutons Tarte tatin van peer met speculaasijs 19,50 p.p. La locanda presenta Friuli Venezia Giulia Menu Januari/februari de maanden van Friuli Venezia Giulia" Petto di anatra su insalata di stagione Salade met gerookte eendenborst en kumquatdressing 29,95 Café Restaurant Zaterdag 13 januari zondag 14 januari BIER VOOR 1 EURO!!!!! Tevens is er live muziek v.a. 17.00uur Vrijdag 19 januari hebben wij Bestaande uit: div. soorten vlees, vis, en salades. Hierbij serveren wij stokbrood, kruidenboter, patat en sauzen Prijs p.p. 17,50 Reserveren gewenst De locatie voor bruiloften, feesten en partijen Wij zijn op zoek naar een AFWASHULP! Dr. W. Beckmanlaan 8, Egmondaan Zee, tel 072-506 17 62 Menu van deze week Tagliatelle met zalm 12,95 Ristorante Pizzeria Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707 Dagelijks geopend vanaf 16.00 uur Voor al r pasta s, pizza s, vlees- en visgerechten Iedere woensdag Satédag! Saté 9,50 Iedere donderdag Spareribsdag! Spareribs 12,30 Bij al onze gerechten komt patat of aardappelschijfjes en rauwkostsalade Telefonisch bestellen en gratis gebracht of op te halen. Wij bezorgen onze gerechten bij u thuis in de Egmonden, Bakkum, Limmen en Heiloo A.s. zaterdagavond 13 januar cabaret Weekmenu Salade van zacht gegaarde kalfsrib-eye, met venkel dragon en sinaasappel Dorade van de grill, op salsa van avocado, peper en noten Gebakken appeltjes met kaneelijs en amaretto-sabayon Wij wensen het beste Dat is: - Bellen Bestellen! Warm ophalen! Genieten! Zalmfilet met saffraansaus Gegrilde rib-eye met kruiden boter en gemengde groente Hertenbout met gekarame- liseerde witlof en rodekool Hazenpeper met herfstgarni- tuur (Alles geserreerd met aardap pelgarnituur, salade en groente) 50 p.p. culinair dineren in Heiloo Restaurant de Loocatie 'tLoo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52 ook voor catering www.loocatie.nl io JANUARI 2007 UITKIJKPOST U Restaurant m Brasserie Restaurant Brasserie Oosterzij, Lagelaan 8, 1851 PC Heiloo, 072-5051423 Schuin teaenover Golden borden met aolfbaan Oosterzii vanaf de Kennemerstraatwe 7 Dagen per week geopend voor lunch en diner, ook voor koffie met gebak, uitsmijter of clubsandwich. uuuuu A A A A A ië, land van de pommodori, van de heerlijke Parmaham en talloze andere elicatessen. Iedere 2 maanden kunt u bij ons, naast de reguliere kaart, kenni smaken met de specialiteiten van een andere regio. Na het succes van de regio Piemonte met het Tarufomenu, komt in januari/februari de volgende regio Friuli Venezia Giulia Risotto ai frutti di mare Risotto met zeevruchten Filetto di branzino panato alle mandorle P in de amandelpanade gebakken zeebaars of Entrecot di cervo con frutti di bosco aceto balsamico gegrilde hertenfilet met frambozen balsamico jus Panettone con salsa alle vaniglia Panatone met vanille saus Tussen 19.00 uur 21.00 uur Heerenweg 138B tel 072-532 19 33 Pittige tomaten/ KNOFLOOKSOEP 3,85 OF Hazelnootijs MET SLAGROOM 3,95 MENUPRIJS 17.95 Op de maandag heerlijke gebakken Pangafilet 9,95 Op de dinsdag Varkenshaas- of kipsate 9,50 7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 uur Voor afhalen en bezorgen blijft ons adres Ken nemerstraatweg 213A, tel 072 5337120 W. Geopend: dinsdag tJm zondag 17.00 -22.00 uur ff Kennemerstmatweg 107, 1851 BC Heiloo tel 072-5325376 s Wijnarrangementvoor de wijnliefhebbers speciaal bij het 'Fritdi Venezia Gitdia" menu. 2005 Gatnbellara Classico, Veneto 2005 Chiaretto Bradolino Rosato, Veneto 2004 Ca del Magro, Bianc&di Custoza, Veneto 2004 Ronco Nole, Di lenardo, Fritdi 2006 Moscato d'Asti, Dell' Acquese 19>95 Reserveren: 072-5333156 óf www.vriendenvandebeun.nl f

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2007 | | pagina 10