m Maandmenu A de West 12?s Kampioenschap 10 over rood Paling roken TUMI Volledig nieuwe menukaart met de heerlijkste wildgerechten *2,50 Heerlijk ItciliU r V Bowlen v.a. 14 september wildschut M 24,50 p.p. c Danscentrum Luut het zonnetje in de keuken iPOHTCAFË HET VENNEWATER B V. 10 Restaurant Verschillende Italiaanse vleeswa ren met olijven en tomaat, Coppa di Par ma, Bresaola, Prosciutto di Parma en Spinata Romano Gegrilde Schotse rib-eye met roze marijn en knoflook, Opperdoezer ronde en bosui In port en vanille gepocheerde Turkse vijgen met huisgemaakt honingijs en gesuikerd korstdeeg Wilde eend met bramen in dejus^ Thui Dat is: - Bellen Bestellen! Warm ophalen! Genieten! Ribeye van de grill met pesto en rode wijnsaus Parelhoenfilet met morillesaus Zalmfilet met saffraansaus Kabeljauwfilet met mosterdsaus en bieslook P.P. culinair dineren in Heiloo Restaurant de Loocatie 't Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52 ook voor catering www.loocatie.nl Foccaccia con Bresaola Sandwich van Foccaccia en Bresaola Insalata di Polio Salade van kip, komkommer en gember Filetto di manzo con salsa bruna Gebraden ossehaas met een jus van sjarlot rozemarijn Torta chocolato Pure chocoladetaart IHHH Ristorante Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707 Dagelijks geopend vanaf 16.00 uur 29,95 Voor al uw pasta 's, pizza 's j vlees- en visgerechten Wij na rrangemen i: ■Hl •li de mediterrane keuken Sint Adelbertusweg 31 Egmond-Binnen www.dewest.nl Tel: 072-5065994 Oergezellig uit! uitgebreide SATÉSCHOTEL Organiseert op 22 september Met mooie prijzen Aanvang 13.30 uur 29 September Aanvang 13.00 uur Telefonische opgave op 5336548 of 5052948 i w ivi i **-* Rookvrije zone 1001 redenen om naar Wildschut te gaan Stationsweg 82-84, Heiloo t 072 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.nl 12 SEPTEMBER 2007 UITKIJKPOST Brasserie Restaurant Brasserie Oosterzij Lagelaan 8, 1851 PC Heiloo, 072-5051423 Schuin tegenover Golden Tulip Heiloo. Volg de gele borden met golfbaan Oosterzij vanaf de Kennemerstraatweg. 7 dagen per week geopend voor lunch en diner, ook voor koffie met gebak, uitsmijter of clubsandwich, Vitello Tonato Dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise Gebakken Red Snapperfilet met tagliatelle en bieslook-roomsaus of Parelhoenfilet met Roseval aardappeltjes uit de oven en een kruidenjus Sinaasappel-karamelparfait met gekarameliseerde sinaasappel of Kaasplankje met oerbrood 3,50 19,50 p.p. vV^v >,V, A* ■üfr-*> Voor afhalen en bezorgen blijft ons adres Kennemerstraatweg 213A, tel 072 5337120 2006Madregale, Terre di Chieti 2006, Di Custom, mantel del Fra, Veneto 2004, Rosso Piceno Superoire, Marche 2006, Red Mucade! Zuid-Afrika 19,95 Geopend: dinsdag thn zondag 17.00 -22.00 uur Kenncmerstraatu >eg 107, 1851 BC Heiloo tel. 072-5325376 e-mail: info<2>lalocanda.til website: uwmlalocanda.nl •Tm (vanaf 4 pers.) (jze.uoo Kennemerstraatweg 341 Tel. 072 5331992 www.bowlingheiloo.nl V Heerenweg 138B tel 072-532 1 9 33 Deze week: Paprikasoep met MASCARPONE 4,00 Gebakken red snapperfilet MET ANSJOVISBOTER 13,95 OF Lamsstoofschotel MET AUBERGINE WITTE RIJST 13,95 Flensje met Grand Marnier, VANILLE-IJS SLAGROOm€ 3,95 MENUPRIJS 18,95 Op de maandag heerlijke gebakken Pangafilet 10,00 \Op de dinsdag Varkenshaas- of kipsate 10,00 7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 uur eten&drinken

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2007 | | pagina 10