^Tnttekafcie KUNST loocatië^ i i i ff i TUMI de West Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11.00 GEVRAAGD GOLDEN TULIP HEILOO e «I *tloo P. Herenweg 59 1935 AD Egmond-Binnen, T. 072-5061601 wuTv.uiteteninegmond.nl 7-8-9 MAART CuTIyumy D'W'P Stilaikmii gerookte paling Het Wa,peri van Egmo'm^Binnen Café - Restaurant - Zalen - Terras mgaswsen Coupe noten; roomijs met noten en camel Zaterdag 22 maart 2008 J*u' r cu" c div. plategerechten Rits Rats verimdQ9en en reunie's Pepperstnbute The Real Deal Rits Rats Pepperstribute isU wildschut 10 Ristorante Pizzeria Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707 KEUKENHULP (parttime) OPROEPKRACHTEN (bediening) OPROEPKRACHTEN (keukenhulp Vragen naar Giorgio VRIJDAG ZAT. ZON, Z Q1ZZK TIS trci^ccuttey www.antiekade.nl thuisdiner Het Huys van 'Egmönd div. koffiesoorten lunch a la carte kaart vele speciaal bieren op fles en tap 3-gangen keuze menu 22,50 euro div.plategerechten PAASPOP 2008 Het "Berguhh.. festival voor al uw bruiloften en partijen mmv. koffietafels, buffetten en diners The Real Deal bedrijfsfeesten a. "t arrangementen vanaf27,50 p.p. aanvang 21.00 uur hlLBh straatgyl gratis Oergezellig uit! Bowlen uitgebreide SATÉSCHOTEL 13,50 p.p. (fteiloo Kennemerstraatweg 341 Tel. 072 5331992 www.bowlingheiloo. de mediterrane keuken het zonnetje in de keuken Sint Adelbertusweg 31 Egmond-Binnen www.dewest.nl Tel: 072-5065994 Oergezellig uit! Bowlen uitgebreide CANJUNSCHOTEL 14,50 p.p. Rookvrije zone Voor koffie, lunch, diner, verjaardagsarrangementen feesten en partijen 1001 redenen om naar Wildschut te gaan Stationsweg 82-84, Heiloo t 072 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.nl 5 MAART 2008 UITKIJKPOST 19-22 u. 11-17-30 u. traiteurservice bij noordkust wijnkoperij 'confit de canard' met sinaasappel in de aanbieding restaurant catering thuisdiner weekmenu salade van ratte aardappeltjes met truffelsalsa, ambachtelijke pastrami van lamsbout en uiencompote gestoofd kalfsvlees met verse pesto in de jus, pasteitje van paddenstoelenragout verschillende soorten huisgemaakt ijs met kletskoppen en vruchtencoulis krokant gebakken parelhoenfilet met morilles geroosterde tamme eendenborst met portsaus gebakken varkenshaas met grove mosterd in de saus geroosterde schotse zalmfilet mi-cuit met noilly prat 24*50 p.p. 12,50 p.p. hans kok ingrid kaatee 't loo 20 - 1851 ht heiloo telefoon 072 533 33 52 www.loocatie.nl infofdlöocatie.nl restaurant catering thuisdiner anno 1912 -r" (vanaf 4 personen) Heerenweg 1 38B tel 072 - 532 1 9 33 f//, f DEZE WEEK: SOEP NAAR KEUZE €4.25 KABEUAUWRUGFILET MET REMOULADESAUS 13.95 OF COQ AU VIN BLANC 1 3.95 Appel Empanada 4.25 MENUPR1JS 19,25 Op de maandag heerlijke gebakken Pangafieet 9.95 OP DE DINSDAG VARKENSHAAS" OF K1PSATE 9.50 7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 uur (vanaf 4 personen) BowUnxT Kennemerstraatweg 341 Tel. 072 5331992 www.bowlingheiloo. eten&drinken

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2008 | | pagina 10