Verse Asperges die West TUMI Juni Menu loocatieL-P i 1 1 wildschut istorunte "La Locanda Brood-nodig Piet Kerssens Salade met gegrilde kip en Caesardressing Spiesje van gamba en pruimen op salsa van pomodori Gegrilde Ribeye geserveerd met huisgemaakte kruidenboter Gelato el café www.lalocanda.nl Maandmenu 10 Rookvrije zone Diverse aspergegerechten Vis, vlees en vegetarisch de mediterrane keuken het zonnetje in de keuken Sint Adeibertusweg 31 Egmond-Btnnen www.dewest.nl Tel: 072-5065994 Trans Chauffeurs dagdistributie B rijbewijs Scholieren/studenten 1001 redenen om naar Wildschut te gaan Stationsweg 82-84, Heiloo t 072 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.nl 4.25 ®ns La Locanda presenta ^ijnarrangemen 2oo7"L^atura.-S 19,95 Salade met lamsham en Hollandse asperges Gegrilde zwaardvis met een olijvenvinaigrette ratatouille en carréaardappeltjes of Gebakken tamme eendenborst met witlof en een portsaus Tartelette met banketbakkersroom en Hollandse aardbeien of Kaasplateau met geroosterd oerbrood4- 3,50 €21,50 p.p. 19.25 Echte Bakker zoekt gemotiveerde voor het zomerseizoen en evt. daarna, sollicitatiebrief +cv opsturen tav Nicole Kerssens Nwe Egmonderstraatweg 9 1934 PA Egmond aan den Hoef. 28 MEI 2008 UITKIJKPOST eten&drinken Greuter Expeditie BV TransMission is een groep van zelfstandige transportondernemingen, elk met een compleet pakket aan logistieke diensten. Wij verlenen een 24-uurs distributieservice voor stukgoed, pallets en deelladingen. Door samenwerking willen wij klanten het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau garanderen. Transmission is jong en veelbelovend. Om onze ambities te realiseren en om verdere groei aan te kunnen, willen wij ons team in Alkmaar Versterken met: Functieomschrijving: •rijden van een distributierit in de regio •zelfstandig laden van de vrachtwagen •lossen van zendingen volgens bestelroute •werktijden van 7:00 uur tot 18:00 uur T.b.v: Sorteerwerkzaamheden in het ochtendproces •Het uitsorteren en gereedzetten van zendingen. •werktijden 04:30 - 07:00 •Mogelijkheden om 1 of meerder vaste dagen te werken. Solliciteren Heb je interesse in één van deze functies, stuur dan een.brief met CV naar: Greuter Expeditie BV T.a.v.: Peter Dekker Ffuorietweg 17 1812 RR Alkmaar Telefoon: 072 54 12 700 Emailp.dekker@greuter.nl Informatie Kijk voor meer Informatie op www.greuter.nl HEERENWEG 138B TEL 072 - 532 19 33 Menu deze week: Soep naar keuze -*** Gebakken roodbaarsfilet MET BAS1L1CUMB0TER 13.50 OF Gebakken varkensschnitzel MET CHAMPIGNONS 13.50 BOSVRUCHTENSTRUDEL MET ROOMIJS EN VANILLESAUS 4.25 MENUPRIJS ZEVEN DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 UUR BEL ONS VOOR RESERVERINGEN 2007 Rosato 2004 Salice 2007 Geopend: woensdag t/m zondag van 18.00 - 22.00 uur Kennemerstraatweg 107, Heiloo tel. 072-5325376 e-mail: info@lalocanda.nl SMMmiMi Restaurant BH Brasserie Restaurant Brasserie Oosterzij, Lagelaan 8, 1851 PC Heiloo, 072-5051423 Schuin tegenover Golden Tulip Heiloo Volg de gele borden met golfbaan Öosterzij vanaf de Kennemerstraatweg p.s. voor uw agenda vrijdag 30 met Jazz Walk vanaf 18.00 uur met Het Olivier King Trio Ans Plevier (zang) en Olaf Hoeks (tenorsax) Reserveer nu uw tafel in ons restaurant vol-vol 7 dagen per week geopend voor lunch en diner, ook voor koffie met gebak, uitsmijter of clubsandwich oateringoearijT voor 't klassebroodje w - Dagverse boterhammen tijdens de overblijf (prijzen voor een volledig lunchpakket vanaf 1,40*) - De catering van allerlei feesten of partijen. Denk bijvoorbeeld aan klassenfeesten, examenfeesten of misschien wel een uitgelopen vergadering**. 1 belegde boterham met een beker halfvolle melk, gekoeld aangeleverd. Iedere belegde boterham extra kost 0,35. Prijzen vanaf 1,35 voor een pistoletje met kaas tot 2,49 voor een pistoletje gezond. Ook allerlei salades mogelijk! Meer informatie via: info@brood-nodig.eu, www.brood-nodig.eu of 06-38915418 (dagelijks te bereiken van 8.00 -15.00 uur). Vraag vrijblijvend een offerte aan! zaterdag 31 mei live-jazz,-music Footlight Duo"Easy listening Jazz" restaurant cgtering thuisdiner weëkmenu pastrami van lamsbout met asperges, dragondressing en croutons gegrilde zeebrasem met tomaten, olijfolie, sjalotjes, knoflook, saffraan en verse tuinkruidensalade met venkel vanillebavarois met gemarineerde aardbeien, limoensorbetijs en kletskop met amaretto thuisdiner gekonfijte tamme eendenbout met portsaus gegrilde kalfsbiefstuk gegratineerd met gorgonzola en kalfsjus schotse rib-eye van de grill met rozemarijn en rode wijnsaus gebakken zalmfilet met asperges, scharrelei en 'hollandaise' 26,50 p.p. hans kok ingrid kaatee 13,50 p.p. 't loo 20 - 1851 ht heiloo telefoon 072.533.33 52 www.loocatie.nl info(3loocatie.nl restaurant catering thuisdiner

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2008 | | pagina 10