Verse
Asperges
die West
TUMI
Juni Menu
loocatieL-P
i 1 1
wildschut
istorunte "La Locanda
Brood-nodig
Piet Kerssens
Salade met gegrilde kip
en Caesardressing
Spiesje van gamba en pruimen
op salsa van pomodori
Gegrilde Ribeye geserveerd
met huisgemaakte kruidenboter
Gelato el café
www.lalocanda.nl
Maandmenu
10
Rookvrije zone
Diverse aspergegerechten
Vis, vlees
en vegetarisch
de mediterrane keuken
het zonnetje in de keuken
Sint Adeibertusweg 31 Egmond-Btnnen
www.dewest.nl Tel: 072-5065994
Trans
Chauffeurs dagdistributie B rijbewijs
Scholieren/studenten
1001 redenen om naar Wildschut te gaan
Stationsweg 82-84, Heiloo
t 072 53 21 392
www.wildschutetenendrinken.nl
4.25
®ns
La Locanda presenta
^ijnarrangemen
2oo7"L^atura.-S
19,95
Salade met lamsham en Hollandse asperges
Gegrilde zwaardvis met een olijvenvinaigrette
ratatouille en carréaardappeltjes
of
Gebakken tamme eendenborst
met witlof en een portsaus
Tartelette met banketbakkersroom
en Hollandse aardbeien
of
Kaasplateau met geroosterd oerbrood4- 3,50
€21,50 p.p.
19.25
Echte Bakker
zoekt gemotiveerde
voor het zomerseizoen en evt. daarna,
sollicitatiebrief +cv opsturen
tav Nicole Kerssens
Nwe Egmonderstraatweg 9
1934 PA Egmond aan den Hoef.
28 MEI 2008
UITKIJKPOST
eten&drinken
Greuter Expeditie BV
TransMission is een groep van zelfstandige transportondernemingen, elk
met een compleet pakket aan logistieke diensten. Wij verlenen een 24-uurs
distributieservice voor stukgoed, pallets en deelladingen. Door samenwerking
willen wij klanten het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau garanderen.
Transmission is jong en veelbelovend. Om onze ambities te realiseren en
om verdere groei aan te kunnen, willen wij ons team in Alkmaar
Versterken met:
Functieomschrijving:
•rijden van een distributierit in de regio
•zelfstandig laden van de vrachtwagen
•lossen van zendingen volgens bestelroute
•werktijden van 7:00 uur tot 18:00 uur
T.b.v: Sorteerwerkzaamheden in het ochtendproces
•Het uitsorteren en gereedzetten van zendingen.
•werktijden 04:30 - 07:00
•Mogelijkheden om 1 of meerder vaste dagen te werken.
Solliciteren
Heb je interesse in één van deze functies, stuur dan een.brief met CV naar:
Greuter Expeditie BV
T.a.v.: Peter Dekker
Ffuorietweg 17
1812 RR Alkmaar
Telefoon: 072 54 12 700
Emailp.dekker@greuter.nl
Informatie
Kijk voor meer Informatie op www.greuter.nl
HEERENWEG 138B TEL 072 - 532 19 33
Menu deze week:
Soep naar keuze
-***
Gebakken roodbaarsfilet
MET BAS1L1CUMB0TER 13.50
OF
Gebakken varkensschnitzel
MET CHAMPIGNONS 13.50
BOSVRUCHTENSTRUDEL MET
ROOMIJS EN VANILLESAUS 4.25
MENUPRIJS
ZEVEN DAGEN IN DE WEEK
GEOPEND VANAF 17.00 UUR
BEL ONS VOOR RESERVERINGEN
2007 Rosato
2004 Salice
2007
Geopend: woensdag t/m zondag
van 18.00 - 22.00 uur
Kennemerstraatweg 107, Heiloo
tel. 072-5325376
e-mail: info@lalocanda.nl
SMMmiMi
Restaurant BH Brasserie
Restaurant
Brasserie Oosterzij,
Lagelaan 8,
1851 PC Heiloo,
072-5051423
Schuin tegenover Golden Tulip Heiloo
Volg de gele borden met golfbaan
Öosterzij vanaf de Kennemerstraatweg
p.s. voor uw agenda vrijdag 30 met Jazz Walk
vanaf 18.00 uur met Het Olivier King Trio
Ans Plevier (zang) en Olaf Hoeks (tenorsax)
Reserveer nu uw tafel in ons restaurant vol-vol
7 dagen per week geopend voor lunch
en diner, ook voor koffie met gebak,
uitsmijter of clubsandwich
oateringoearijT
voor 't klassebroodje w
- Dagverse boterhammen tijdens de overblijf (prijzen voor een
volledig lunchpakket vanaf 1,40*)
- De catering van allerlei feesten of partijen. Denk bijvoorbeeld
aan klassenfeesten, examenfeesten of misschien wel een
uitgelopen vergadering**.
1 belegde boterham met een beker halfvolle melk,
gekoeld aangeleverd. Iedere belegde boterham extra kost 0,35.
Prijzen vanaf 1,35 voor een pistoletje met kaas tot 2,49
voor een pistoletje gezond. Ook allerlei salades mogelijk!
Meer informatie via: info@brood-nodig.eu, www.brood-nodig.eu
of 06-38915418 (dagelijks te bereiken van 8.00 -15.00 uur).
Vraag vrijblijvend een offerte aan!
zaterdag 31 mei live-jazz,-music
Footlight Duo"Easy listening Jazz"
restaurant cgtering thuisdiner
weëkmenu
pastrami van lamsbout met
asperges,
dragondressing en croutons
gegrilde zeebrasem met
tomaten, olijfolie, sjalotjes,
knoflook, saffraan en verse
tuinkruidensalade met venkel
vanillebavarois met
gemarineerde aardbeien,
limoensorbetijs en kletskop
met amaretto
thuisdiner
gekonfijte tamme eendenbout
met portsaus
gegrilde kalfsbiefstuk
gegratineerd met gorgonzola
en kalfsjus
schotse rib-eye van de grill met
rozemarijn en rode wijnsaus
gebakken zalmfilet met asperges,
scharrelei en 'hollandaise'
26,50 p.p.
hans kok
ingrid kaatee
13,50 p.p.
't loo 20 - 1851 ht heiloo
telefoon 072.533.33 52
www.loocatie.nl
info(3loocatie.nl
restaurant catering thuisdiner