I
Kerstdiner t
i
9
de West
loocatie
j 1 1
Gezellige
Kerstsfeer
bij Wildschut
wildschut
ii
Thuiszorg nodig?
XlzorgJ
December
i c^ferberg 't-Zob
1
4
mW*
Proef de zon in de keuken
istorante "La Locanda
RESTAURANT
Wij komen snel in actie!
-'ni Actie
CORSO
Café Restaurant 3f
le en 2e kerstdag geopend
vanaf 17.00 uur
Voorgerecht: y
Kwartelpaté met cranberry compote en toast g?
Hoofdgerecht: Jf
Hertenmedaillon met rode portjus J|
geserveerd met aardappelpuree en spruitjes M
3 Nagerecht:
Huisgemaakte tiramisu met warme kersen
H Prijs kerstarrangement: 24,75 M
ff Ook kan er gewoon *L
jjj* a la carte gegeten worden j|
Herberg 't Lob,
Dr. Wiardi Beckmanlaan 8 Egmond aan Zee
Reserveren gewenst: 072 506 17 62
j| info@herbergtlob.nl j|.
Rookvrij verwarmde veranda
Decembermenu
Wildbouillon met een flensje
van wildragout
Hertenbiefstuk met een saus
van shiitakes en zoete sherry
Wentelteefjes van suikerbrood
en kaneelijs met slagroom
27,50
de mediterrane keuken
Sint Adelbertusweg 31 Egmond-Binnen
www.dewest.nlTel: 072-5065994
Menuprijs 19,95
°f
UITKIJKPOST
jM
eten&drinken
cadeautip; dinerbon van Wildschut,
feestelijk ingepakt
1001 redenen om naar Wildschut te gaar*
Stationsweg 82-84, Heiloo
t 072 53 21 392
www.wildschutetenendrinken.nl
TUMI
MENU DEZE WEEK
Courgettesoep met blauwe kaas 4.50
Gebakken Goudbrasemfilet met
kappertjes crème13.95
of
Gebakken Lamshaasje met
Ihoning-tijmsaus 1 3.95
Kersenijs met slagroom 4.25
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U.
BEL ONS VOOR RESERVERINGEN
HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO
9,50 Bisque van langoustines geserveerd met een wan-tan
van langoustines, basilicum en oud Reypenaer
Carpaccio "Cipriani" vers bereid van ossehaas met een dressing
van mayonaise, citroen, Worcestershire en licht gezoete slagroom
Tartaar van tonijn vers bereid op een stroopje van
oestersaus en kikoman met een limoen dressing
Huisgemaakte ravioli gevuld met geconfijte eendenbout
en ricottta, in combinatie met geroosterde coquilles
Risotto van paddenstoelen, geparfumeerd met truffelolie
en vers geschaafde truffel
Hertenfilet langzaam gegaard op een stamppotje van
rucola met een jus van salie
Gebakken doradefilet op pappardelle met zongedroogde
tomaat en courgette
Chocoladetaartje uit de oven met een quenelle
van mascarpone, geslagen room en verse vamlle
8,50 Kaas: taleggio, provolone, pecorino en gorgonzola
29,50 Driegangenmenu
34,50 Viergangenmenu
39,50 Vijfgangenmenu
Kerstmenu 1
Voorgerecht:
Ambachtelijke paté met
toast en roomboter
Hoofdgerecht:
Beenham rode portsausasperges
met ham en ei en roomaardappeltjes
Nagerecht:
Luxe kerstdessert
kosten p.p. 75 euro
Kerstmenu 2
Voorgerecht:
Salade nicoise
Hoofdgerecht:
Kipfilet gevuld met kruidenkaas,
stoof peertjes en puree
Nagerecht:
Luxe kerstdessert
kosten p.p. 75 euro
Luxe kerstsalades:
- Vis/vlees inclusief dessert,
7 persoonssalade 10 euro 2 persoonssalade 78 euro
Voor de dagelijkse verse warme maaltijdbezorging kunt u
NATUURLIJK OOK BIJ ONS TERECHT, TEL 072 5646464
Zorg met kwaliteit AWBZ, PGB Particuliere zorg
geleverd door Hlllp bij het Huishouden
vakkundige en Persoonlijke verzorging
vriendelijke Begeleiding
medewerkers Verpleging
Actie Zorg James Wattstraat 7
1817 DC Alkmaar
Telefoon: 072-5 400 4 00
E-mail: info@actiezorg.nl
B I O S C O O P
RESERVEREN: 0251-652291
www.corsobioscoop.nl
Programma 11 dec t/m 17 dec 2008
donderdag maandag 20.00 uur
"Bienvenue chez les ch'tis"
kerst 2008 - bij u thuis
vraag de brochure aan of te downloaden
van de website: www.loocatie.nl
restaurant catering-* thuisdiner
weekmenu
fazantenborst op een salade van
langedijker zuurkool met
rozijnen, appel en ciderdressing
verschillende soorten vis van de
grill met venkel, wortel en
witte wijnsaus met dille
'crêpes suzette', warme flensjes
gevuld met banketbakkersroom,
sinaasappelsaus, Cointreau en
vanilleroomijs
26,50 p.p.
thuisdiner
huisgemaakte hazenpeper met
o.a. kruidkoek, preisselbeeren
en zilveruitjes
ouderwets gesudderde
runderriblapjes met
herfstgarnituur
doradefilet van de grill
met tapenade en tomaat
gebakken varkenshaas
met pepersaus
14,50 p.p.
hans kok
ingrid kaatee
't loo 20 - 1851 ht heiloo
telefoon 072 533 33 52
www.loocatie.nl
infofclloocatie.nl
restaurant catering thuisdiner
vrijdag zaterdag 21.30 uur
zondag 20.00 uur
woensdag 20.00 uur
"Quantum of Solace"
vrijdag zaterdag 21.30 uur
zondag dinsdag 20.00 uur
"Bride Flight"
vrijdag 18.45 uur
zaterdag 14.00 18.45 uur
zondag 14.30 uur
woensdag 14.00 uur
"Madagascar 2"
woensdag 20.00 uur
"Australia" Première
donderdag 20.00 uur
vrijdag 18.30 uur
zaterdag 14.00 18.30 uur
zondag 14.30 uur
maandag dinsdag 20.00 uur
woensdag 14.00 uur
"Oorlogswinter"
Dorpsstraat 70 Castricum
Tel. 0251 - 65 22 91