I Kerstdiner t i 9 de West loocatie j 1 1 Gezellige Kerstsfeer bij Wildschut wildschut ii Thuiszorg nodig? XlzorgJ December i c^ferberg 't-Zob 1 4 mW* Proef de zon in de keuken istorante "La Locanda RESTAURANT Wij komen snel in actie! -'ni Actie CORSO Café Restaurant 3f le en 2e kerstdag geopend vanaf 17.00 uur Voorgerecht: y Kwartelpaté met cranberry compote en toast g? Hoofdgerecht: Jf Hertenmedaillon met rode portjus J| geserveerd met aardappelpuree en spruitjes M 3 Nagerecht: Huisgemaakte tiramisu met warme kersen H Prijs kerstarrangement: 24,75 M ff Ook kan er gewoon *L jjj* a la carte gegeten worden j| Herberg 't Lob, Dr. Wiardi Beckmanlaan 8 Egmond aan Zee Reserveren gewenst: 072 506 17 62 j| info@herbergtlob.nl j|. Rookvrij verwarmde veranda Decembermenu Wildbouillon met een flensje van wildragout Hertenbiefstuk met een saus van shiitakes en zoete sherry Wentelteefjes van suikerbrood en kaneelijs met slagroom 27,50 de mediterrane keuken Sint Adelbertusweg 31 Egmond-Binnen www.dewest.nlTel: 072-5065994 Menuprijs 19,95 °f UITKIJKPOST jM eten&drinken cadeautip; dinerbon van Wildschut, feestelijk ingepakt 1001 redenen om naar Wildschut te gaar* Stationsweg 82-84, Heiloo t 072 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.nl TUMI MENU DEZE WEEK Courgettesoep met blauwe kaas 4.50 Gebakken Goudbrasemfilet met kappertjes crème13.95 of Gebakken Lamshaasje met Ihoning-tijmsaus 1 3.95 Kersenijs met slagroom 4.25 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U. BEL ONS VOOR RESERVERINGEN HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO 9,50 Bisque van langoustines geserveerd met een wan-tan van langoustines, basilicum en oud Reypenaer Carpaccio "Cipriani" vers bereid van ossehaas met een dressing van mayonaise, citroen, Worcestershire en licht gezoete slagroom Tartaar van tonijn vers bereid op een stroopje van oestersaus en kikoman met een limoen dressing Huisgemaakte ravioli gevuld met geconfijte eendenbout en ricottta, in combinatie met geroosterde coquilles Risotto van paddenstoelen, geparfumeerd met truffelolie en vers geschaafde truffel Hertenfilet langzaam gegaard op een stamppotje van rucola met een jus van salie Gebakken doradefilet op pappardelle met zongedroogde tomaat en courgette Chocoladetaartje uit de oven met een quenelle van mascarpone, geslagen room en verse vamlle 8,50 Kaas: taleggio, provolone, pecorino en gorgonzola 29,50 Driegangenmenu 34,50 Viergangenmenu 39,50 Vijfgangenmenu Kerstmenu 1 Voorgerecht: Ambachtelijke paté met toast en roomboter Hoofdgerecht: Beenham rode portsausasperges met ham en ei en roomaardappeltjes Nagerecht: Luxe kerstdessert kosten p.p. 75 euro Kerstmenu 2 Voorgerecht: Salade nicoise Hoofdgerecht: Kipfilet gevuld met kruidenkaas, stoof peertjes en puree Nagerecht: Luxe kerstdessert kosten p.p. 75 euro Luxe kerstsalades: - Vis/vlees inclusief dessert, 7 persoonssalade 10 euro 2 persoonssalade 78 euro Voor de dagelijkse verse warme maaltijdbezorging kunt u NATUURLIJK OOK BIJ ONS TERECHT, TEL 072 5646464 Zorg met kwaliteit AWBZ, PGB Particuliere zorg geleverd door Hlllp bij het Huishouden vakkundige en Persoonlijke verzorging vriendelijke Begeleiding medewerkers Verpleging Actie Zorg James Wattstraat 7 1817 DC Alkmaar Telefoon: 072-5 400 4 00 E-mail: info@actiezorg.nl B I O S C O O P RESERVEREN: 0251-652291 www.corsobioscoop.nl Programma 11 dec t/m 17 dec 2008 donderdag maandag 20.00 uur "Bienvenue chez les ch'tis" kerst 2008 - bij u thuis vraag de brochure aan of te downloaden van de website: www.loocatie.nl restaurant catering-* thuisdiner weekmenu fazantenborst op een salade van langedijker zuurkool met rozijnen, appel en ciderdressing verschillende soorten vis van de grill met venkel, wortel en witte wijnsaus met dille 'crêpes suzette', warme flensjes gevuld met banketbakkersroom, sinaasappelsaus, Cointreau en vanilleroomijs 26,50 p.p. thuisdiner huisgemaakte hazenpeper met o.a. kruidkoek, preisselbeeren en zilveruitjes ouderwets gesudderde runderriblapjes met herfstgarnituur doradefilet van de grill met tapenade en tomaat gebakken varkenshaas met pepersaus 14,50 p.p. hans kok ingrid kaatee 't loo 20 - 1851 ht heiloo telefoon 072 533 33 52 www.loocatie.nl infofclloocatie.nl restaurant catering thuisdiner vrijdag zaterdag 21.30 uur zondag 20.00 uur woensdag 20.00 uur "Quantum of Solace" vrijdag zaterdag 21.30 uur zondag dinsdag 20.00 uur "Bride Flight" vrijdag 18.45 uur zaterdag 14.00 18.45 uur zondag 14.30 uur woensdag 14.00 uur "Madagascar 2" woensdag 20.00 uur "Australia" Première donderdag 20.00 uur vrijdag 18.30 uur zaterdag 14.00 18.30 uur zondag 14.30 uur maandag dinsdag 20.00 uur woensdag 14.00 uur "Oorlogswinter" Dorpsstraat 70 Castricum Tel. 0251 - 65 22 91

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2008 | | pagina 10