KCKSTMtS
Kerstdiner
4
Gezellige
Kerstsfeer
bij Wildschut
wildschut
ALKMAAR
istorante "La Locanda
H
Sandra van der Meet
(Kerstbieren)
Track 9!
CORSO
December
^/erberg 't-Zob
RESTAURANT
10
TOTALE LEEGVERKOOP
OPHEFFING 40% KORTING
PRIMALICHT
www.primalicht.nl
Muziek in De Beun
zondag 28 december 1130
Les histoires d'amour
kaarten €12,00
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
Voor reserveren en informatie: x
Een speciale voorstelling
www.vriendenvandebeun.nl
Of telefonisch: 072-5333156 I
Piet Kerssens
De Echte Bakker
0 TERVOORT&RAATS
Hypotheken
Verzekeringen
Pensioenaduies
Financieringen
Nijverheidsweg 31d
1851 NW Heiloo
T 072 532 42 18
F 072 532 42 19
E info@TR-assurantien.nl
BIERPROEVERIJ
www.corsobioscoof.nl
vrijdag zaterdag 21.30 uur
woensdag 20.00 uur
"Quantum of Solace"
zondag dinsdag 20.00 uur
"Bride Flight"
vrijdag 18.30 uur
zaterdag 14.00 18.30 uur
zondag 14.30 uur
maandag, dinsdag
woensdag 14.00 uur
"Madagascar^"
donderdag 20.00 uur
zaterdag 21.00 uur
zondag, maandag, dinsdag
woensdag 20.00 uur
"Australia"
uur
vrijdag 18.30 uur
zaterdag 14.00 18.30 uur
zondag 14.30 uur
maandag 14.00 20.00 uur
dinsdag woensdag 14.00 uur
"Oorlogswinter"
Kijk voor het programma tijdens de
kerst op www.corsobioscoop.nl
°f
Café Restaurant i
°f
of
of
29,50 Driegangenmenu
34,50 Viergangenmenu
39,50 Vijfgangenmenu
Kennemerstraatweg 107 - Heiloo www.lalocarida.nl
Telefoon 072 5325376 info@lalocanda.nl A
Alleen 2e kerstdag geopend
vanaf 17.00 uur
Voorgerecht: M
Kwartelpaté met cranberry compote en toast
Hoofdgerecht:
Hertenmedaillon met rode portjus J|
k geserveerd met aardappelpuree en spruitjes M
Nagerecht:
Huisgemaakte tiramisu met warme kersen
H Prijs kerstarrangement: 24,75 M
m Ook kan er gewoon *L
gewoon
a Ia carte gegeten worden
Herberg yt Lob,
tDr. Wiardi Beekman laan 8 Egmond aan Zee
Reserveren gewenst: 072 506 17 62
l| info@bmifiospitality.eu jj|
Rookvrij verwarmde veranda
Decembermenu
Wildbouillon met een flensje
van wildragout
Hertenbiefstuk met een saus
van shiitakes en zoete sherry
Wentelteefjes van suikerbrood
en kaneelijs met slagroom
27,50
cadeautip; dinerbon van Wildschut,
feestelijk ingepakt
100T redenen om naar Wildschut te gaan
Stationsweg 82-84, Heiloo
t 072 53 21 392
www.wildschutetenendrinken.nl
Menuprijs €l 9,95
17 DECEMBER 2008
UITKIJKPOST
(behalve gloeilampen-dimmers etc.)
Duizenden
lampen
Haltafels
Eethoeken
Cadeau artikelen
38 jaar uw
vertrouwen waard
Glastafels
CD rekken
Klokken
Spiegels
Directie
Fam. Dijkstra
maandag 13.00 - 18.00 uur
dinsdag - woensdag - vrijdag
9.00 - 18.00 uur
donderdag 9.00 - 21.00 uur,
zaterdag 9.00 - 17.00 uur
Tel 072-5157987
U kunt nu geld verdienen!!!
in gezellige sfeer
Voor wie in deze koude dagen verwarmd
wil worden door mooie zang en muziek
Voorstraat 128 - Egmond aan Zee
Nieuwe Egmonderstraatweg 9 - Egmond a/d Hoef
Zuiderhoofdstraat 58 - Krommenie
Stationsplein 100 - Heiloo
T&R
Vrijdag 19 december, aanvang 20.30 uur
want vol is vol
Zaterdag 20 december, aanvang 22.00 uur
Voorprogramma: Paulien zorgt voor opwarming.
Aanvang: 21.00 aar
Heerenweg 201 Heiloo
BIOSCOOP
RESERVEREN: 0251-652291
Programma 18 det t/m 24 dec 2008
Dorpsstraat 70 Castricum
Tel. 0251-65 2291
9,50 Bisque van langoustines geserveerd met een wan-tan
van langoustines, basilicum en oud Reypenaer
13,50 Carpaccio "Cipriani" vers bereid van ossehaas met een dressing
van mayonaise, citroen, Worcestershire en licht gezoete slagroom
13,50 Tartaar van tonijn vers bereid op een stroopje van
oestersaus en kikoman met een limoen dressing
15,50 Huisgemaakte ravioli gevuld met geconfijte eendenbout
en ricottta, in combinatie met geroosterde coquilles
15,50 Risotto van paddenstoelen, geparfumeerd met truffelolie
en vers geschaafde truffel
^.vT" W-fn
23,50 Hertenfilet langzaam gegaard op een stamppotje van
rucola met een jus van salie
23,50 Gebakken doradefilet op pappardelle met zongedroogde
tomaat en courgette
8,50 Chocoladetaartje uit de oven met een quenelle
van mascarpone, geslagen room en verse vamlle
8,50 Kaas: taleggio, provolone, pecorino en gorgonzola
v L - L-J lil
J| ntruery i l,uu,
eten&drinken
TUMI
MENU DEZE WEEK
Tomatensoep4.50
Pangasiusfilet met
sinaasappel-dille saus13.95
of
iVarkenshaasmedaillons met roomsaus.1 3.95
Sinaasappel-chocolade ijs4.25
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U.
BEL ONS VOOR RESERVERINGEN
HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO