KCKSTMtS Kerstdiner 4 Gezellige Kerstsfeer bij Wildschut wildschut ALKMAAR istorante "La Locanda H Sandra van der Meet (Kerstbieren) Track 9! CORSO December ^/erberg 't-Zob RESTAURANT 10 TOTALE LEEGVERKOOP OPHEFFING 40% KORTING PRIMALICHT www.primalicht.nl Muziek in De Beun zondag 28 december 1130 Les histoires d'amour kaarten €12,00 Er zijn nog kaarten beschikbaar! Voor reserveren en informatie: x Een speciale voorstelling www.vriendenvandebeun.nl Of telefonisch: 072-5333156 I Piet Kerssens De Echte Bakker 0 TERVOORT&RAATS Hypotheken Verzekeringen Pensioenaduies Financieringen Nijverheidsweg 31d 1851 NW Heiloo T 072 532 42 18 F 072 532 42 19 E info@TR-assurantien.nl BIERPROEVERIJ www.corsobioscoof.nl vrijdag zaterdag 21.30 uur woensdag 20.00 uur "Quantum of Solace" zondag dinsdag 20.00 uur "Bride Flight" vrijdag 18.30 uur zaterdag 14.00 18.30 uur zondag 14.30 uur maandag, dinsdag woensdag 14.00 uur "Madagascar^" donderdag 20.00 uur zaterdag 21.00 uur zondag, maandag, dinsdag woensdag 20.00 uur "Australia" uur vrijdag 18.30 uur zaterdag 14.00 18.30 uur zondag 14.30 uur maandag 14.00 20.00 uur dinsdag woensdag 14.00 uur "Oorlogswinter" Kijk voor het programma tijdens de kerst op www.corsobioscoop.nl °f Café Restaurant i °f of of 29,50 Driegangenmenu 34,50 Viergangenmenu 39,50 Vijfgangenmenu Kennemerstraatweg 107 - Heiloo www.lalocarida.nl Telefoon 072 5325376 info@lalocanda.nl A Alleen 2e kerstdag geopend vanaf 17.00 uur Voorgerecht: M Kwartelpaté met cranberry compote en toast Hoofdgerecht: Hertenmedaillon met rode portjus J| k geserveerd met aardappelpuree en spruitjes M Nagerecht: Huisgemaakte tiramisu met warme kersen H Prijs kerstarrangement: 24,75 M m Ook kan er gewoon *L gewoon a Ia carte gegeten worden Herberg yt Lob, tDr. Wiardi Beekman laan 8 Egmond aan Zee Reserveren gewenst: 072 506 17 62 l| info@bmifiospitality.eu jj| Rookvrij verwarmde veranda Decembermenu Wildbouillon met een flensje van wildragout Hertenbiefstuk met een saus van shiitakes en zoete sherry Wentelteefjes van suikerbrood en kaneelijs met slagroom 27,50 cadeautip; dinerbon van Wildschut, feestelijk ingepakt 100T redenen om naar Wildschut te gaan Stationsweg 82-84, Heiloo t 072 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.nl Menuprijs €l 9,95 17 DECEMBER 2008 UITKIJKPOST (behalve gloeilampen-dimmers etc.) Duizenden lampen Haltafels Eethoeken Cadeau artikelen 38 jaar uw vertrouwen waard Glastafels CD rekken Klokken Spiegels Directie Fam. Dijkstra maandag 13.00 - 18.00 uur dinsdag - woensdag - vrijdag 9.00 - 18.00 uur donderdag 9.00 - 21.00 uur, zaterdag 9.00 - 17.00 uur Tel 072-5157987 U kunt nu geld verdienen!!! in gezellige sfeer Voor wie in deze koude dagen verwarmd wil worden door mooie zang en muziek Voorstraat 128 - Egmond aan Zee Nieuwe Egmonderstraatweg 9 - Egmond a/d Hoef Zuiderhoofdstraat 58 - Krommenie Stationsplein 100 - Heiloo T&R Vrijdag 19 december, aanvang 20.30 uur want vol is vol Zaterdag 20 december, aanvang 22.00 uur Voorprogramma: Paulien zorgt voor opwarming. Aanvang: 21.00 aar Heerenweg 201 Heiloo BIOSCOOP RESERVEREN: 0251-652291 Programma 18 det t/m 24 dec 2008 Dorpsstraat 70 Castricum Tel. 0251-65 2291 9,50 Bisque van langoustines geserveerd met een wan-tan van langoustines, basilicum en oud Reypenaer 13,50 Carpaccio "Cipriani" vers bereid van ossehaas met een dressing van mayonaise, citroen, Worcestershire en licht gezoete slagroom 13,50 Tartaar van tonijn vers bereid op een stroopje van oestersaus en kikoman met een limoen dressing 15,50 Huisgemaakte ravioli gevuld met geconfijte eendenbout en ricottta, in combinatie met geroosterde coquilles 15,50 Risotto van paddenstoelen, geparfumeerd met truffelolie en vers geschaafde truffel ^.vT" W-fn 23,50 Hertenfilet langzaam gegaard op een stamppotje van rucola met een jus van salie 23,50 Gebakken doradefilet op pappardelle met zongedroogde tomaat en courgette 8,50 Chocoladetaartje uit de oven met een quenelle van mascarpone, geslagen room en verse vamlle 8,50 Kaas: taleggio, provolone, pecorino en gorgonzola v L - L-J lil J| ntruery i l,uu, eten&drinken TUMI MENU DEZE WEEK Tomatensoep4.50 Pangasiusfilet met sinaasappel-dille saus13.95 of iVarkenshaasmedaillons met roomsaus.1 3.95 Sinaasappel-chocolade ijs4.25 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U. BEL ONS VOOR RESERVERINGEN HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2008 | | pagina 10