€19,50 iff m, lik La Locanda loocatieJIP J n JÈ &<EIéM' i Mk Éfrag La Luna e'foo Midweekmenu Feestdagen Eindejaars- borrel -diner Wij zoeken: S smm 8 MUZIEK in De Beun 1001 redenen om naar Wildschut te gaan RESTAURANT CWD R S O zondag 8 november 11 -30 uur 'La Route Lilas' De laatste kaarten!!! kaarten 14,00 wildschut wildschut Salade van eendenborst met een frambozendressing of Mosterdsoep met geroosterde amandelen Kalfssukade met rode wijnsaus of Verse vis van de dag Voor informatie over de feestdagen, bezoek de website of vraag onze nieuwsbrief op Speculaasijs met slagroom Verwarmde buitenveranda voor de rokers Voor info www.wildschut 072-5321392 etenendrinken.nl www.lalocanda.nl 15/11 GOLDEN TULIP HEILOO RESERVEREN T. 072 - 505 22 44 INCL. 3-GANGEN DINER 32.50 restaurant catering thuisdiner weekmenu geroosterd kalfsvlees op oosterse wijze, sesamzaad, koriander, limoen en sojadressing Thuisdiner (zie verspagina 't Loo) Maandag'sook geopend! Eerlijke producten, ambachtelijke keuken, persoonlijke service warm gerookte schotse zalmfilet, risotto met bospaddenstoelen en truffelsalsa kaneelparfait met warme stoofpeertjes en meringue van speculaas weekmenu 29,50 p.p. www.corsobioscoop.nl "De Storm" donderdag 20.00 uur zondag 16.00 uur dinsdag woensdag 20.00 uur "Julie Julia" vrijdag 18.30 uur zaterdag 14.00 uur zondag 13.30 uur woensdag 14.00 uur "UP 3D" (NL) zaterdag 14.00 uur zondag 12.30 uur woensdag 14.00 uur "Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot" vrijdag zaterdag 18.30 uur "Lover of Loser" Y ji /k kl JMi'l /Sljt jn.l i LÊÊmM n f diversewildspecialiteiten BRASSERIE IN 'T GROEN lelaap B A 1851 PC Heiloo 072 505 14 ,/T www.brasserie-intgroen.nl info@brasserie tgroen.nl Voor een kopje koffie of lunch, tot een smaakvol diner Uitermate geschikt voor feesten en partijen Ruime parkeergelegenheid Uw feestavond op maat 3-gangenmenu 26,50 4 NOVEMBER 2009 UITKIJKPOST Chansons, Fado's en Jazzy songs, zondagochtend a.s. in uw eigen theater! voor informatie: www.vriendenvandebeun.nl Aan de kassa 's middags tussen half twee en vijf uur of telefonisch: 072-5333156 Menuprijs V 1 eten&drinken eten&drinken (van ma. t/m do.) Van pompoen waarin geroosterde coquilles St. Jacques en een boter van salie CARPACCIO Van rundvlees met een dressing van truffel of DORADE Gekonfijt, op een tapenade van aubergine waarbij een lauwwarme antiboise van snoeptomaatjes RISOTTO 'A la minute' gegaard met paddenstoelen en truffel of GAMBA'S Met groene asperges en een romige knoflook velouté KALFSENTRECOTE Langzaam gegaard, geserveerd met eigen jus WEEK MENU PRIJS ^TUMI Broccolisoep met geroosterde amandelen 4.50 Gegratineerde zeewolffilet uit de oven14.50 Gegrilde runderentrcote met rode paprikasaus14.50 Nougatijs met slagroom4.00 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U. BEL ONS VOOR RESERVERINGEN HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO Of Bereid met bijpassend garnituur of Verschillende soorten kaas Dagelijks wisselende dessert 26,50 Tweegangenmenu I 34,50 Viergangenmenu 29,50 Driegangenmenu I 39,50 Vijfgangenmenu Kenn.straatweg 107 1851 BC Heiloo O tel. 072 5325376 info@lalocanda.nl MEER INFO KIJK OP: WWW. KWARTJE KOFFIE. NL hans kok 't Loo 20 - 1851 ht heiloo ingrid kaatee telefoon 072 533 33 52 www.ioocatie.nl infoOioocatie.ni ffl O S C O O P RESERVEREN: 0251-652291 Programma 5 nov t/m 11 nov 2009 donderdag 20.00 uur vrijdag 21.30 uur zaterdag 18.30 21.30 uur zondag 16.30 20.00 uur dinsdag woensdag 20.00 uur "Terug naar de Kust" vrijdag zaterdag 21.30 uur zondag maandag 20.00 uur restaurant catering thuisdiner I I Dorpsstraat 70 Castricum Tel. 0251 -65 22 91

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2009 | | pagina 8