€19,50
iff
m,
lik
La Locanda
loocatieJIP
J
n JÈ &<EIéM' i Mk Éfrag
La Luna
e'foo
Midweekmenu
Feestdagen
Eindejaars-
borrel -diner
Wij zoeken:
S
smm
8
MUZIEK in De Beun
1001 redenen om naar Wildschut te gaan
RESTAURANT
CWD R S O
zondag 8 november 11 -30 uur
'La Route Lilas'
De laatste kaarten!!!
kaarten 14,00
wildschut
wildschut
Salade van eendenborst
met een frambozendressing
of
Mosterdsoep met geroosterde
amandelen
Kalfssukade met rode wijnsaus
of
Verse vis van de dag
Voor informatie
over de feestdagen,
bezoek de website of
vraag onze nieuwsbrief op
Speculaasijs met slagroom
Verwarmde buitenveranda voor de rokers
Voor info
www.wildschut
072-5321392
etenendrinken.nl
www.lalocanda.nl
15/11 GOLDEN TULIP HEILOO
RESERVEREN T. 072 - 505 22 44
INCL. 3-GANGEN DINER 32.50
restaurant catering thuisdiner
weekmenu
geroosterd kalfsvlees op
oosterse wijze, sesamzaad,
koriander, limoen en sojadressing
Thuisdiner (zie verspagina 't Loo)
Maandag'sook geopend!
Eerlijke producten, ambachtelijke
keuken, persoonlijke service
warm gerookte schotse zalmfilet,
risotto met bospaddenstoelen
en truffelsalsa
kaneelparfait met warme
stoofpeertjes en
meringue van speculaas
weekmenu 29,50 p.p.
www.corsobioscoop.nl
"De Storm"
donderdag 20.00 uur
zondag 16.00 uur
dinsdag woensdag 20.00 uur
"Julie Julia"
vrijdag 18.30 uur
zaterdag 14.00 uur
zondag 13.30 uur
woensdag 14.00 uur
"UP 3D" (NL)
zaterdag 14.00 uur
zondag 12.30 uur
woensdag 14.00 uur
"Sinterklaas en de
Verdwenen Pakjesboot"
vrijdag zaterdag 18.30 uur
"Lover of Loser"
Y ji /k kl JMi'l /Sljt jn.l i LÊÊmM n f
diversewildspecialiteiten
BRASSERIE IN 'T GROEN
lelaap B A 1851 PC Heiloo 072 505 14
,/T www.brasserie-intgroen.nl
info@brasserie tgroen.nl
Voor een kopje koffie of lunch, tot een smaakvol diner
Uitermate geschikt voor feesten en partijen
Ruime parkeergelegenheid
Uw feestavond op maat
3-gangenmenu 26,50
4 NOVEMBER 2009
UITKIJKPOST
Chansons, Fado's en Jazzy songs,
zondagochtend a.s. in uw eigen theater!
voor informatie: www.vriendenvandebeun.nl
Aan de kassa 's middags tussen half twee
en vijf uur of telefonisch: 072-5333156
Menuprijs
V 1
eten&drinken
eten&drinken
(van ma. t/m do.)
Van pompoen waarin geroosterde coquilles
St. Jacques en een boter van salie
CARPACCIO
Van rundvlees met een dressing van truffel
of
DORADE
Gekonfijt, op een tapenade van aubergine waarbij
een lauwwarme antiboise van snoeptomaatjes
RISOTTO
'A la minute' gegaard met paddenstoelen en truffel
of
GAMBA'S
Met groene asperges en een romige
knoflook velouté
KALFSENTRECOTE
Langzaam gegaard, geserveerd met eigen jus
WEEK
MENU
PRIJS
^TUMI
Broccolisoep
met geroosterde amandelen 4.50
Gegratineerde zeewolffilet
uit de oven14.50
Gegrilde runderentrcote
met rode paprikasaus14.50
Nougatijs met slagroom4.00
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U.
BEL ONS VOOR RESERVERINGEN
HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO
Of
Bereid met bijpassend garnituur
of
Verschillende
soorten kaas
Dagelijks
wisselende dessert
26,50 Tweegangenmenu I 34,50 Viergangenmenu
29,50 Driegangenmenu I 39,50 Vijfgangenmenu
Kenn.straatweg 107
1851 BC Heiloo
O
tel. 072 5325376
info@lalocanda.nl
MEER INFO KIJK OP: WWW. KWARTJE KOFFIE. NL
hans kok 't Loo 20 - 1851 ht heiloo
ingrid kaatee telefoon 072 533 33 52
www.ioocatie.nl infoOioocatie.ni
ffl O S C O O P
RESERVEREN: 0251-652291
Programma 5 nov t/m 11 nov 2009
donderdag 20.00 uur
vrijdag 21.30 uur
zaterdag 18.30 21.30 uur
zondag 16.30 20.00 uur
dinsdag woensdag 20.00 uur
"Terug naar de Kust"
vrijdag zaterdag 21.30 uur
zondag maandag 20.00 uur
restaurant catering thuisdiner
I I
Dorpsstraat 70 Castricum
Tel. 0251 -65 22 91