Loocatie
1 1 I
Memphis
Darttoemooi
antaarn
Limmen
m
13P3C
ZksO
La Locanda
Voor TAPAS
Catering en
Tapas Workshops
H
De Vriendschap
THE CHIEF
CWD R S O
Zaterdag 3 april
O <D
c
u I 5
c C5
le PAASDAG
zaterdag S mei
RESTAURANT
I wildschut
Wildschut
Eten Drinken
APRIL MENU
10
"Alice in Wonderland 3D (OV)"
Akersloot
Q>
aanvang 21.00 uur vrij entree
noteer alvast in je agenda
"Alice in Wonderland 3D (NL)"
"Invictus"
"Hoe tem je een draak 3D"
"De Prinses en ae Kikker"
"IEP!"
Paasbrunch 2010
Paasmenu 2010
19,95
isserie isivoomedereen toegankelijk met groot terras,
gmime^arkeirgeltgenljeid^praLhtjg uitzjchtiirï 'tlgroAi.C
i kindr erï.rolstoelvriêmieliijg
Breedelaan 127, Heiloo.
Tel: 06 4058 6043 en 06 2077 5959.
www.tapasricas.com email:
tapasricas@gmail.com
Wij wensen het team van:
Heel veel succes,
1 plezier en gezelligheid 1
bij de heropening
van het zeer fraai
1 gerenoveerde restaurant. 1
De Deel Wijnkoperij
Gert Poffers en Paul Boerlage I
Boekei 31 h
1921 CE Akersloot
(langs het Noordhollands kanaal)
T. 072-532 35 69
I. wiww.dedeelwljnkoperlj.nl
Het adres voor Horeca en Particulieren
Openingstijden: I
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
www.lalocanda.nl
31 MAART 2010
UITKIJKPOST
1ste en 2de paasdag geopend
met een speciaal paasmenu
maandag ook een 3-gangen verrassingsmenu
voor maar 24,50
restaurant catering thuisdiner
weekmenu
voorjaarssalade,
huisgerookte schotse zalm,
hollandse garnalen,
groene asperges en waterkers
gegrilde runderentrecote met
paddenstoelen duxelles,
knolselderijmousseline en
portsaus
verrassing van de chef
29,50 p.p.
thuisdiner
Parelhoenfilet
met morillesaus
Kalfsbiefstuk
met gegratineerde geitenkaas
Zalmfilet
met grove mosterd
en witte wijnsaus
€14,50 p.p.
I
ffl O S C O O P
RESERVEREN: 0251-652291
www.corsobioscoop.nl
Programma 1 april t/m 7 april 2010
hans kok
ingrid kaatee
't loo 20 - 1851 ht heiloo
telefoon 072 533 33 52
www.loocatie.nl
info0loocatie.nl
restaurant catering thuisdiner
'9
vrijdag 19.00 uur
zaterdag 19.00 21.45 uur
zondag, maandag, dinsdag
woensdag 20.00 uur
z m i-
(O +-
(O i- C
CM 0)
OW
Dusseldorperweg 56 - telefoon 072 5051313
j, zondag maandag 16.00 uur
vrijdag 21.30 uur
"Avatar 3D"
vrii
.30 uur
ijdag zaterdag 21.3
zondag 16.00 uur
dinsdag woensdag 20.00 uur
"Millennium 2"
donderdag 20.00 uur
vrijdag zaterdag 18.30 uur
zondag maandag 20.00 uur
vrijdag 16.00 uur
zaterdag, zondag maandag 13.00 uur
woensdag 14.00 uur
zaterdag maandag 13.00 uur
vrii
ijdag zaterdag 16.00 uur
zondag 13.00 uur
maandag 16.00 uur
woensdag 14.00 uur
Dorpsstraat 70 Castricum
Tel. 0251 -65 22 91
ïste paasdag
Amuse
Steak tartaar met een gebakken
kwarteleitje
Voorgerecht
pasteitje met ragout van gevogelte
Buffet
Luxe broodjes;
Paasbrood, bolletjes, croissants,
koffiebroodjes, pistolets, muffins,
roerei, gerookte zalm, parmaham,
tonijnsalade, gerookte vis, beenham
(aan buffet door de kok gesneden)
Dessert
Huisgemaakte 'tompouce', krokant
korstdeeg met citroen en amandelen,
Zwitserse room, gemarineerd fruit en
saus van karamel
Brunch vanaf 11.00 uur
Kosten 19,50 per persoon
Kosten 9,50 per kind (speciaal
menu)
Voor de kinderen paaseitjes zoeken
1 de spee
ïste en 2de paasdag
Amuse
WEEK
MENU
PRIJS
Crostini's, huisgemaakte zoutjes
koekjes en nootjes
Tartaar van kreeft met een krokant
gebakken parelhoendij
en een vinaigrette van citrus en
dragon
Gegrilde kalfsentrecote met crème
van pastinaak, wilde spinazie en jus
van gepofte rode ui
Mousse van witte chocolade met
huisgemaakte advocaat
en parfait van lavendelhoning
Diner vanaf 17.00 uur
Kosten 26,50 per persoon
Champignonsoep 4.50
Gebakken pangafilet
met mosterdsaus14.75
of
Gegrilde kogelbiefstuk
met pepersaus 14.75
Yoghurt-bosvruchtenijs
met slagroom4.25
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U.
Bel ons voor reserveringen
HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO
in de speelhoek
'tvtuil si i i «i i. 'iiw. v?r.\ j-...
eten&drinken
til II III IIII III IIII Mil III Mill IIII III IIII III IIII III IIII III IIII III IIII III IIIIII iff
Spinaziesoep waarin gerookte forel en
een coulis van gepofte paprika
Gemarineerd in sinaasappel,
kardemom, salie en een vleugje truffel
of
Krokant gebakken met crème van wasabi
en een salade van wakame
HUISGEMAAKTE CANNELLONI
gevuld met rivierkreeftstaartjes, zeekraal en lente-ui
en een schuimige saus van schaaldieren
of
'A la minute' gegaard
met paddenstoelen en truffel
Langzaam gegaard op pastarijst met
groene asperges en saus van morilles
Bereid met bijpassend garnituur
Verschillende
soorten kaas
Dagelijks
wisselende dessert
26,50 Tweegangenmenu 34,50 Viergangenmenu
29,50 Driegangenmenu 39,50 Vijfgangenmenu
Kenn.straatweg 107
1851 BC Heiloo
O
tel. 072 5325376
info@lalocanda.nl