Loocatie 1 1 I Memphis Darttoemooi antaarn Limmen m 13P3C ZksO La Locanda Voor TAPAS Catering en Tapas Workshops H De Vriendschap THE CHIEF CWD R S O Zaterdag 3 april O <D c u I 5 c C5 le PAASDAG zaterdag S mei RESTAURANT I wildschut Wildschut Eten Drinken APRIL MENU 10 "Alice in Wonderland 3D (OV)" Akersloot Q> aanvang 21.00 uur vrij entree noteer alvast in je agenda "Alice in Wonderland 3D (NL)" "Invictus" "Hoe tem je een draak 3D" "De Prinses en ae Kikker" "IEP!" Paasbrunch 2010 Paasmenu 2010 19,95 isserie isivoomedereen toegankelijk met groot terras, gmime^arkeirgeltgenljeid^praLhtjg uitzjchtiirï 'tlgroAi.C i kindr erï.rolstoelvriêmieliijg Breedelaan 127, Heiloo. Tel: 06 4058 6043 en 06 2077 5959. www.tapasricas.com email: tapasricas@gmail.com Wij wensen het team van: Heel veel succes, 1 plezier en gezelligheid 1 bij de heropening van het zeer fraai 1 gerenoveerde restaurant. 1 De Deel Wijnkoperij Gert Poffers en Paul Boerlage I Boekei 31 h 1921 CE Akersloot (langs het Noordhollands kanaal) T. 072-532 35 69 I. wiww.dedeelwljnkoperlj.nl Het adres voor Horeca en Particulieren Openingstijden: I Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 18.00 uur Zaterdag 10.00 - 17.00 uur www.lalocanda.nl 31 MAART 2010 UITKIJKPOST 1ste en 2de paasdag geopend met een speciaal paasmenu maandag ook een 3-gangen verrassingsmenu voor maar 24,50 restaurant catering thuisdiner weekmenu voorjaarssalade, huisgerookte schotse zalm, hollandse garnalen, groene asperges en waterkers gegrilde runderentrecote met paddenstoelen duxelles, knolselderijmousseline en portsaus verrassing van de chef 29,50 p.p. thuisdiner Parelhoenfilet met morillesaus Kalfsbiefstuk met gegratineerde geitenkaas Zalmfilet met grove mosterd en witte wijnsaus €14,50 p.p. I ffl O S C O O P RESERVEREN: 0251-652291 www.corsobioscoop.nl Programma 1 april t/m 7 april 2010 hans kok ingrid kaatee 't loo 20 - 1851 ht heiloo telefoon 072 533 33 52 www.loocatie.nl info0loocatie.nl restaurant catering thuisdiner '9 vrijdag 19.00 uur zaterdag 19.00 21.45 uur zondag, maandag, dinsdag woensdag 20.00 uur z m i- (O +- (O i- C CM 0) OW Dusseldorperweg 56 - telefoon 072 5051313 j, zondag maandag 16.00 uur vrijdag 21.30 uur "Avatar 3D" vrii .30 uur ijdag zaterdag 21.3 zondag 16.00 uur dinsdag woensdag 20.00 uur "Millennium 2" donderdag 20.00 uur vrijdag zaterdag 18.30 uur zondag maandag 20.00 uur vrijdag 16.00 uur zaterdag, zondag maandag 13.00 uur woensdag 14.00 uur zaterdag maandag 13.00 uur vrii ijdag zaterdag 16.00 uur zondag 13.00 uur maandag 16.00 uur woensdag 14.00 uur Dorpsstraat 70 Castricum Tel. 0251 -65 22 91 ïste paasdag Amuse Steak tartaar met een gebakken kwarteleitje Voorgerecht pasteitje met ragout van gevogelte Buffet Luxe broodjes; Paasbrood, bolletjes, croissants, koffiebroodjes, pistolets, muffins, roerei, gerookte zalm, parmaham, tonijnsalade, gerookte vis, beenham (aan buffet door de kok gesneden) Dessert Huisgemaakte 'tompouce', krokant korstdeeg met citroen en amandelen, Zwitserse room, gemarineerd fruit en saus van karamel Brunch vanaf 11.00 uur Kosten 19,50 per persoon Kosten 9,50 per kind (speciaal menu) Voor de kinderen paaseitjes zoeken 1 de spee ïste en 2de paasdag Amuse WEEK MENU PRIJS Crostini's, huisgemaakte zoutjes koekjes en nootjes Tartaar van kreeft met een krokant gebakken parelhoendij en een vinaigrette van citrus en dragon Gegrilde kalfsentrecote met crème van pastinaak, wilde spinazie en jus van gepofte rode ui Mousse van witte chocolade met huisgemaakte advocaat en parfait van lavendelhoning Diner vanaf 17.00 uur Kosten 26,50 per persoon Champignonsoep 4.50 Gebakken pangafilet met mosterdsaus14.75 of Gegrilde kogelbiefstuk met pepersaus 14.75 Yoghurt-bosvruchtenijs met slagroom4.25 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U. Bel ons voor reserveringen HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO in de speelhoek 'tvtuil si i i «i i. 'iiw. v?r.\ j-... eten&drinken til II III IIII III IIII Mil III Mill IIII III IIII III IIII III IIII III IIII III IIII III IIIIII iff Spinaziesoep waarin gerookte forel en een coulis van gepofte paprika Gemarineerd in sinaasappel, kardemom, salie en een vleugje truffel of Krokant gebakken met crème van wasabi en een salade van wakame HUISGEMAAKTE CANNELLONI gevuld met rivierkreeftstaartjes, zeekraal en lente-ui en een schuimige saus van schaaldieren of 'A la minute' gegaard met paddenstoelen en truffel Langzaam gegaard op pastarijst met groene asperges en saus van morilles Bereid met bijpassend garnituur Verschillende soorten kaas Dagelijks wisselende dessert 26,50 Tweegangenmenu 34,50 Viergangenmenu 29,50 Driegangenmenu 39,50 Vijfgangenmenu Kenn.straatweg 107 1851 BC Heiloo O tel. 072 5325376 info@lalocanda.nl

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2010 | | pagina 10