Te huur in Heiloo 100/500 m2 www.tercoulsterstaete.nl 072-540 40 30 La Locanda KLAVER loocatie 1 I I wildschut Altijd en overal mobiel zijn? i 8 Midweekmenu C*ö R S O luxe kantoor- of praktijkruimte op zeer representatieve locatie RESTAURANT APRIL MENU SCOOTMOBIEL Geen krant ontvangen? €7,50 Dagschotel: "De Gelukkige Huisvrouw" "Millennium 3" "Alice in Wonderland 3D (OV)" WEEK MENU PRIJS (€19,95) "Alice in Wonderland 3D (NL)" "Avatar 3D" "Wickie de Viking" "Hoe tem je een draak 3D" "IEP!" voor persoonlijk advies: Klaver Scootmobiel, Helderseweg 31 Alkmaar 072-5641164 - www.klaverautogroep.nl www.lalocanda.nl routeziewebsitewww.brasserie-intgroen.nl l 4 APRIL 2010 UITKIJKPOST eten&drinken Salade Nigoise of tomatensoep met twee erostini's, kalfssueade met zachte mosterdsaus of zalmfilet met tomaten-boursinsaus en als desssert een crème brulée. In het weekend op de kaart voor 24,50. Maandag t/m donderdag midweekprijs 21,50. J^l O S C O O P RESERVEREN: 0251-652291 www.corsobioscoop.nl Programma 15 april t/m 21 april 2010 Restaurant, feesten en gezelligheid Bent u verliefd, heeft u lekkere trek, zin in een avondje uit, bent u jarig, verdrietig of zoveel jaar getrouwd? U bent samen met uw gasten, vrienden en familie van harte welkom bij Wildschut Eten en Drinken voor koffie, hapjes, lunch, diner, gezellige feesten en catering. Graag telefonisch reserveren, met per e-mail Restaurant, serre en terras 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur - Keuken open van 11.00 t/m 22.00 uur Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 - www.wildsehutetenendrinken.nl - Nabij NS station - Gratis parkeren Aspergemenu in 't Groen Amuse Huisgerookte zalm met gemarineerde Hollandse asperges, remoulade van scharreleieren Gebraden parelhoenfilet, geserveerd met het gestoofde boutje en Hollandse asperges Gekarameliseerde cheese cake met limoenparfait en krokante banaan 26,50 Broodje van de week: Bagel met lamsham, asperges en mosterdcrème Hollandse biefstuk met rose- valaardappeltjes en voorjaars groente 13,50 Genieten in 't Groen Wij zitten net buiten Heiloo, midden in de natuur. De brasserie is voor iedereen toegankelijk, met groot terras, ruime parkeergelegenheid, kind- en rolstoelvriendelijk. IN TUB GROEN donderdag 20.00 uur vrijdag zaterdag 19.00 21.30 uur zondag, maandag, dinsdag woensdag 20.00 uur donderdag 20.00 uur vrijdag zaterdag 21.30 uur zondag, dinsdag woensdag 20.00 uur vrijdag zaterdag 19.00 uur Heldere groentesoep met gehaktballetjes 4.50 In tuinkruiden gestoofde Tilapiafilet14.50 of Gegrilde lamskoteletten met rozemarijnjus 14.50 Coupe caramel met slagroom 4.25 zaterdag zondag 16.00 uur maandag 20.00 uur zaterdag zondag 16.00 uur woensdag 14.00 uur 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U. BEL ONS VOOR RESERVERINGEN HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO zaterdag zondag 13.00 uur woensdag 14.00 uur zaterdaq zondaq 13.00 uur Dorpsstraat 70 Castricum Tel. 0251 -65 22 91 Spinaziesoep waarin gerookte forel en een coulis van gepofte paprika TAMME EENDENBORST Gemarineerd in sinaasappel, kardemom, salie en een vleugje truffel of SOCKEYEZALM Krokant gebakken met crème van wasabi en een salade van wakame HUISGEMAAKTE CANNELLONI gevuld met rivierkreeftstaartjes, zeekraal en lente-ui en een schuimige saus van schaaldieren of RISOTTO 'A la minute' gegaard met paddenstoelen en truffel PARELHOENDERFILET Langzaam gegaard op pastarijst met groene asperges en saus van morilles of DAGVERSE VIS Bereid met bijpassend garnituur Bereic e of W] Dagelijks wisselende dessert Verschillende soorten kaas 26,50 Tweegangenmenu 34,50 Viergangenmenu 29,50 Driegangenmenu 39,50 Vijfgangenmenu Kenn.straatweg 107 1851 BC Heiloo O tel. 072 5325376 info@lalocanda.nl iedere maandag geopend, speciaal 3-gangen verrassingsmenu voor maar 24,50 nog veel meer mogelijkheden www.loocatie.nl weekmenu salade met gegrilde vis, gemarineerde cherrytomaatjes en dressing van limoen gebakken lamsbout met hollandse asperges, wilde spinazie en mosterdsaus bavarois van vanille met compote van blauwe bessen en sorbetijs van aardbeien 29,50 p.p. restaurant catering thuisdiner thuisdiner parelhoenfilet met morillesaus kalfsbiefstuk met gegratineerde geitenkaas zalmfilet met grove mosterd en witte wijnsaus 1 14,50 p.p. hans kok ingrid kaatee 't loo 20 - 1851 ht heiloo telefoon 072 533 33 52 www.loocatie.nl info0loocatie.nl restaurant catering thuisdiner Bel donderdag tot 15.00 uur 0226-331020 (Rodi Verspreiding bv) LAGELAAN8 1851 PC HEILOO TELEF00NNUMMER072-5051423

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2010 | | pagina 8