Peuterspeelgroep 995,TUM l van deze krant? La Locanda loocatie O Nog op alle dagen plaats wildschut Nieuwe 8 van Hei too RESTAURANT Midweekmenu eft) R S O THUISKOMEN IN JEZELF \Aj?nderdagyeHol?p Stationsweg 124 info 06-41345645 Kikkererwtensoep Gegrilde botervis Hertengoulash Chocolademousse met slagroom 4.25 "legende van Ga'Hoole (NI)-3D" "Sammy's Avonturen (NL)-3D" "Cats Dogs: De wraak van Kitty Galore (NL)-3D" "Shrek 4 (NL)-3D" www.uitkijkpost.nl 0226333311 RODI "The American" "The Last Airbender- 3D" HERFSTBORREL 24 september van 17.30 tot 18.30 uur bij Wildschut! (Ook niet-leden zijn van harte welkom) JAN VAYNE PIANO MARTIN MANS ORQEL AANVANG 20.00 UUR TELEFONISCH RESERVEREN 072- 5332703 072- 5323241 Kom langs en maak kennis met de vernieuwde Loocatie! Met de entree aan de andere zijde en een compleet nieuwe inrichting gaan wij vanaf aanstaande vrijdag 24 september proefdraaien! U kunt hiervoor reserveren of bij plaats aanschuiven. www.lalocanda.nl 22 SEPTEMBER 2010 UITKIJKPOST 6-delige WORKSHOP-CYCLUS Clementine Kamphuis Egmond a/d Hoef Inspirerende workshopcyclus met - zachte, krachtige yoga-oefeningen - hanteren reflexpunten - ademhaligs/pranayama-oefeningen - ontspanning en een glimlach - veel persoonlijke aandacht - meditatie Plaats-, kapel voormalig Carmelitessen-klooster Herenweg 269, Egmond aan den Hoef. Data Kennismaken zaterdagmorgen 16 oktober C 15, C 100, voor de volgende 5 workshops op 6 november, 4 december, 15 januari, 12 februari en 12 maart van 9-12 uur Tussen de bijeenkomsten inspirerend materiaal. Voor alle info/opgave: Clementine Kamphuis, 072- 5065060 of 0621200789, WEEK MENU PRIJS met spekjes 4.50 met prei-pestosaus 14.95 of met kastanje-champignons en aardappelpuree 14.95 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U. BEL ONS VOOR RESERVERINGEN HEERENWEG 1 3 8 B Tel. 072 532 19 33 HEILOO eten&drinken Italiaanse carpaccio of Tomatensoep Eendenborstfilet met rosébiersaus of Vis van de dag Cheesecake Maandag t/m donderdag: Midweekprijs 21,50 Vrijdag t/m zondag: Weekendprijs 24,50 Restaurant, feesten en gezelligheid Bent u verliefd, heeft u lekkere trek, zin in een avondje uit, bent u jarig, verdrietig of zoveel jaar getrouwd? U bent samen met uw gasten, vrienden en familie van harte welkom bij Wildschut Eten en Drinken voor koffie, hapjes, lunch, diner, gezellige feesten en catering. 'Evergreens in 't Groen' Voor liefhebbers van mooie ballads en jazzy swingers. Op vrijdag 24 september het hernieuwde optreden van 'Oliver King Trio' Drummer Erik Nap, pianist Hans Heinhuis en bassist Rob Veenhuizen Brasserie in 't Groen serveert tevens een heerlijk 3-gangenmenu voor 26,50 Iedere laatste vrijdag van de maand, aanvang 18.30 tot 21.30 uur toegang gratis - reserveren gewenst rih GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO Graag telefonisch reserveren, niet per e-mail. woensdag 15.00 uur zaterdag zondag 13.00 uur woensdag 15.00 uur zaterdag zondag 13.00 uur zaterdag zondag 16.00 uur LAGELAAN 8 1851 PC HEILOO TELEFOON 072-5051423 Dorpsstraat 70 Castricum ROUTEZIEWEBSITEWWW.BRASSERIE-INTGROEN.NL Tel.0251 -65S^i fc O S C O O P R E SER VEREN: 0251-652291 www.corsobioscoop.nl Programma 23 sept t/m 29 sept 2010 dinsdag woensdag 20.00 uur "Tirza" voorpremière donderdag 20.00 uur vrijdag zaterdag 19.00 21.30 uur zon aag 16.00 20.00 uur maandag, dinsdag woensdag 20.00 uur vrijdag 18.30 uur zaterdag 16.00 18.30 uur zondag 20.00 uur donderdag 20.00 uur vrijdag zaterdag 21.00 uur maandag 20.00 uur "Inception" Restaurant, serre en terras geopend vanaf 10.00 uur, zondag en maandag vanaf 12.00 uur - Keuken open van 11.00 t/m 22.00 uur Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 - www.wildschutetenendrinken.nl - Nabij NS station - Gratis parkeren D66 Heiloo ROMIGE PREISOEP Waarin huisgerookte zalm en coulis van gepofte paprika OP VRIJDAG I OKTOBER A.S. TREDEN VOOR OP IN DL: TER COULSTERKERK AAN DE HOLLEWEG 111 TE HEILOO DE BEKENDE MUSICI KAARTVERKOOP OP DONDERDAGMORGEN AAN DE TER COULSTERKERK TUSSEN 10.00 EN 12.00 UUR EN VOOR AANVANG CONCERT restaurant catering thuisdiner CARPACCIO Van geroosterde tonijn waarbij salade van kropsla en een chermoula-vinaigrette Of KALFSHAMBURGER Gegrild op brioche met compote van cranberry en rode ui waarbij een crème van bospaddenstoelen RAVIOLI Huisgemaakt met een vulling van pompoen en grana padano overgoten met gekaramelliseerde boter van salie Of RISOTTO 'A la minute' gegaard met paddenstoelen en truffel OSSENHAAS Gebraden met een kruidige rodewijnjus en een vleugje bearnaisesaus Bereid met bijpassend garnituur Dagelijks wisselend dessert Diverse soorten kaas 26,50 Tweegangenmenu 29,50 Driegangenmenu hans kok, ingrid kaatee frans verhage 't loo 20 - 1851 ht heiloo telefoon 072 533 33 52 www.loocatie.nl info0loocatie.nl Kenn.straatweg 107 1851 BC Heiloo Wijnarrangement 13,00 Wijnarrangement 18,50 tel. 072 5325376 info@lalocanda.nl

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2010 | | pagina 8