Wij presenteren u met trots
Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo!
HOTEL HEILOO
B
RESERVEREN of meer informatie? Bel 072-5052244
Eerste en Tweede Kerstdag
Buitengewoon Buffet Dansant
Tweede Kerstdag
Kennemerstraatweg 425 1851 PD Heiloo www.fletcherhotelheiloo.nl
GezeCCige Kerstbruneh
23
1953, het jaar waarin het Tolhuis haar
deuren als chauffeurscafé opende. Toentertijd
dag en nacht open, later in de kleine uurtjes
ook een toevluchtsoord voor het
uitgaanspubliek. Van heinde en ver heeft
menigeen er zijn trek gestild en zijn dorst
gelest. In 1978 kwam er een verrassing om de
hoek kijken, en opende Golden Tulip Heiloo
haar deuren op de plaats van het Tolhuis.
Per 1 december 2010 is Golden Tulip Heiloo
overgenomen door Fletcher Hotels. Op deze
datum heeft het hotel voor het eerst de deuren
geopend onder de naam Fletcher
Hotel-Restaurant Heiloo. Daarmee gaat het
hotel, als 43ste aanwinst van de Nederlandse
hotelketen, weer een zonnige toekomst
tegemoet. Met haar 41 hotelkamers, culinair
a la carte restaurant Kwartje Koffie, gezellige
bar en multifunctionele zalen tot een
maximum capaciteit tot 1000 personen, heeft
Hotel-Restaurant Heiloo er weer helemaal zin
in.
Wakker worden met een uitgebreid
ontbijtbuffet? Een tussendoortje in de vorm
van een kopje koffie met overheerlijk stuk
gebak? Of misschien een culinaire lunch
of luxe diner? In Kwartje Koffie, het
restaurant van Hotel-Restaurant Heiloo,is het
allemaal mogelijk. De chef-kok van dit unieke
a la carte restaurant heeft zich laten inspireren
door gerechten en producten van de
Nederlandse bodem. Dus of u nu wilt smullen
van seizoensspecialiteiten als haring en
mosselen, boerenkool of hutspot: bij ons
vindt u het allemaal! Omdat wij grote waarde
hechten aan een perfecte kwaliteit, maken wij
enkel gebruik van dagverse en streekgebonden
producten.
Hotel-Restaurant Heiloo staat al jaren bekend
om haar vakbekwaamheid en gastgerichte
service, iets dat voorop staat bij het slagen van
een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke
gelegenheid. Wij bieden u diverse
mogelijkheden, voor ieder gezelschap. Dus of
u nu naar een op perfecte locatie op zoek bent
voor een kleine vergadering tot een prestigieus
congres, of een ingetogen of juist spetterend
feest; bij ons is alles mogelijk!
Kortom, Hotel-Restaurant Heiloo is eigentijds,
maar geworteld in een rijke traditie.
Even voorstellen;
Hotelmanager
Ramon van Dijk
Ramon is 39 jaar oud
en trotse vader van
twee kinderen. Hij is
al sinds zijn 15de
werkzaam in de horeca, in totaal
bij vier hotelketens. Begonnen bij
Mercure (Accor) en daarna via
Apollo Hotels en Golden Tulip
doorgestroomd naar Fletcher Hotels.
Ramon is zijn carrière bij Fletcher
gestart bij de hotels in Lochem en via
het hotel in Nunspeet uiteindelijk in
de nieuwe aanwinst in Heiloo beland.
"Ik heb er enorm veel zin in. Een
prachtig hotel, op een veelzijdige
locatie. Hierdoor heeft het enorm
veel potentieel en met de kracht van
een keten achter haar, gaat het hotel
een geweldige toekomst tegemoet. Bij
deze wil ik iedereen uitnodigen om
een kopje koffie te komen drinken of
een heerlijk diner te komen nuttigen,
voor een persoonlijke kennismaking.
Tot snel!
Jf Jf
RESTAURANT 1
FLETCHER
HOTELS
iTfffi
-C/pp.S IEDER KIND ONTVANGT
EEN LEUK PRESENTJE!
UITKIJKPOST
DECEMBER 2011
Aanvang 18:30 uur
Een buffet dansant is dé combinatie van alles wat de
kerstdagen mooi maakt. Een uitgebreid buffet met
diverse culinaire gerechten, een gelegenheid om
gezellig te dansen en te swingen, om samen te
genieten van romantiek of met de hele familie een
heerlijke tijd door te brengen. Dat wordt pas genieten!
Verse koude en warme visspecialiteiten
Diverse koude en warme vleesspecialiteiten
Verschillende huisgemaakte patés
Huisgemaakte salades
Diverse vegetarische gerechten
Verschillende stoofschotels
Wildspecialiteiten
Vers fruit
Grand Dessert Buffet
ledereen kan genieten van:
Koffie, thee en jus d'orange
Vers gebakken luxe
broodsoorten
Luxe vleeswaren
Zoetigheden
Verse visspecialiteiten
Huisgemaakte salades
Verschillende
huisgemaakte patés
Warme gerechten
stoofschotels
Huisgemaakte soepen
Grand Dessert Buffet
met vers fruit
jit
j
Kinderen smullen extra van
Frietjes
Frikadellen
Kroketjes
Kipnuggets
IJsjes
Fristi en Chocomel
Aanvang 11:30 uur
Het woord 'brunch' stamt uit de Engelse taal en is
samengesteld twee populaire, dagelijks gebruikte
woorden: breakfast (ontbijt) en lunch. Op Tweede
Kerstdag staat er bij ons een heerlijke, speciaal
samengestelde, kerstbrunch voor u klaar. Dat wordt
smikkelen en smullen van culinaire brunchgerechten!