La Locanda O CAPEL1I loocatie wildschut Midweekmenu V jazz en diner RESTAURANT MD R S O IL CORSO 10 eten&drinken Drukkerij Uitkijkpost De Hoefsmid 5, Heiloo tel. 072 5330175 Special van de week 23,50 Wisselende ygangenmenu 26,50 vrijdag 28 januari met livemuziek van het 'Oliver King Trio' en een heerlijk 3-gangenmenu 26,50 GENIETEN IN HET GROENE LAGELAAN 81851 PC HEILOO TELEFOON 072-5051423 ROUTE ZIE WEBSITE WWW.BRASSERIE-INTGROEN.NL Gegratineerde uiensoep4.60 Gebakken roodbaarsfilet Gebakken varkenshaas met pepersaus14.95 Frambozenijs met slagroom4.25 www.corsobioscoop.nl Programma 27 jan t/m 2 (eb 2011 donderdag 20.00 uur vrijdag zaterdag 18.45 21.00 uur zondag 16.00 20.00 uur insdag woensdag 20.00 uur "Sonny Boy" donderdag 20.00 uur vrijdag 21.30 uur 116.00 21.30 uur zondag 16.00 20.00 uur dinsdag woensdag 20.00 uur "Tron 3D" 18.30 uur "Loft" woensdag 13.30 uur "Alpha and Omega (NI) 3D" zondag 13.30 uur woensdag 13.30 uur "Dik Trom" zondag 13.30 uur woensdag 16.00 uur "Rapunzel (NL) 3D" zaterdag 16.00 uur "Het Geheim" 113.30 uur woensdag 16.00 uur "Mega Mindy 2" Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707 www.lalocanda.nl <_J I Menu Salade met warm gerookte zalm en katenspek, gefrituurde salie en balsamicodressing Parelhoenfilet met gekonfijte rosevalaardappeltjes, jus van rozemarijn en knoflook Dessert van yoghurt, sinaasappel en steranijs 27,50 maandag 31 januari gesloten maandag 14 februari Valentijnsdag maandag 21 februari Hans kookt met de 2 J's, José en Jac jMstona'ntei Midweekmenu of 26 JANUARI 2011 UITKIJKPOST Rouleau van wild met portdressing of Romige bospaddenstoelensoep Eendenborstfilet met een saus van sinaasappel of Scholfilet met een groene pestosaus Choeoladetaartje met vanille-ijs en slagroom Maandag t/m donderdag: Midweekprijs 22,50 Vrijdag t/m zondag: Weekendprijs 25,50 Restaurant, feesten en gezelligheid Bent u verliefd, heeft u lekkere trek, zin in een avondje uit, bent u jarig, verdrietig of zoveel jaar getrouwd? U bent samen met uw gasten, vrienden en familie van harte welkom bij Wildschut Eten en Drinken voor koffie, hapjes, lunch, diner, gezellige feesten en catering. om Graag telefonisch reserveren, niet per e-mail. Restaurant, serre en terras geopend ma. t/m do. en zondag van 12.00 tot 23.00 u. Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 00.00 u. Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 - www.wildschutetenendrinken.nl - Nabij NS station - Gratis parkeren en iedere laatste vrijdag van de maand Reserveer tijdig. Brasserie in 't Groen bij de golfbaan van Heiloo rih ,JUMI met kappertjes-tomatensaus14.95 of 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U. BEL ONS VOOR RESERVERINGEN HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO ^1 O S C O O P RESERVEREN: 0251-652291 Dorpsstraat 70 Castricum Tel. 0251 -65 2291 Van pastinaak waarin capocollo Van gevogelte waarbij een vinaigrette van cranberry en pistache of ZEEBAARS Gemarineerd, met een crème van waterkers en coulis van biet Filet langzaam gegaard en pootje gekonfijt met een saus van cantharellen of RISOTTO 'A la minute' gegaard met paddenstoelen en truffel Waarbij grove puree van peterseliewortel en saus an marsala met een vleugje gorgonzola of DAGVERSE VIS Bereid met bijpassend garnituur Dagelijks wisselend dessert of Diverse soorten kaas 26,50 Tweegangenmenu 29,50 Driegangenmenu Kenn.straatweg 107 1851 BC Heiloo Wijnarrangement 13,00 Wijnarrangement 18,50 tel. 072 5325376 info@lalocanda.nl KAPSALON TULPENCROFTLAAN 36 A 1851 XN HEILOO TEL. 072 533 55 14 fh fm Ml f m restaurant lunch diner 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur voor koffie, lunch, diner, thuisdiner en catering 't loo 20 - 1851 ht heiloo telefoon 072 533 33 52 www.loocatie.nl infoOloocatie.nl Van dinsdag 25-01 t/m donderdag 27-01 MOZZARELLA CAPRESE verse tomaten met mozzarella kaas, olijfolie, verse basilicum) of SOEP NAAR KEUZE SCALOPPINA ALLA PIZZAIOLA (kalfsoester in kappertjes olijven, pittige tomatensaus geserveerd met aardappeltjes en warme groenten) FARFALLE AL RAGU Dl VITELLO E PISELLI (vlindertjespasta in kalfsvlees, doperwtjes, tomatensaus) of PIZZA NAAR KEUZE DESSERT NAAR KEUZE 19.95 p.p. Elke week een nieuw midweekmenu. Kijk ook op www.ilcorso.nl

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2011 | | pagina 10