KERSTMENU 2012 DUINHUYS KERSTMENU co Lekker uit eten in je eigen huis! 25 26 DEC I LOPEND BUFFET WINING DINING 12 DECEMBER Kijk op www.hetduinhuys.nl voor inspiratie VOLWASSENEN 22 50 P. P KINDEREN (8 T/M 12 JAAR) 12 50 P P Menu Sympathique: CO CORSO Programma 6 dec t/m 12 dec 2012 woensdaa 15.00,18.15 20.00 uur The Hobbit-3D vrijdag 18.30 uur zaterdag 15.30&18.30 uur zondag 15.30 uur woensdag 15.45 uur Koning van Katoren donderdag 20.00 uur vrijdag zaterdag 18.30 21.30 uur zondag 20.00 uur maandag 18.30 uaur dinsdag 20.45 uur woensdag 21.15 uur Alles is Familie donderdag 20.00 uur vrijdag zaterdag 21.30 uur zondag 15.15 20.00 uur maandag 21.00 uur dinsdag 20.00 uur Skyrall-007 zaterdag 15.30 uur zondag 13.00 uur Twilight-Breaking Dawn Part 2 dinsdag 14.00 uur Intouchables zondag 13.00 uur woensdag 13.00 uur Wreck it Ralph (NL) 3D woensdag 13.30 uur De groeten van Mike zaterdag 13.00 uur zondag 11.00 uur Mees Kees Reserveren: 0251-652291 www.corsobioscoop.nl Dorpsstraat 70 Castricum Lagelaan 8 1851 PC Heiloo 072-5051423 www.brasserie-intgroen.nl Gelegen bij de golfbaan van Heiloo Stel uw eigen 4 gangen kerstmenu samen! Kijk voor onze feestelijke menu en verdere informatie op: www.rescafeereburger.nl Cï Rl LETTE van konijn met gerookte rode biet en crème van morilles RAVIOLI gevuld met een farce van gevogelte en een saus van truffel RUNDERENTRECOTE met geroosterde bataat en een jus van gepofte sjalot en rozemarijn TIRAMISU huisgemaakt met een schuim van espresso 42,50 (incl. wijnarrangement) U kunt reserveren via info@silhouetenlalocanda.nl of bel 072 532 53 76. Ontvangst tussen 18.30 uur en 19.00 uur. SOUS-VIDE GEGAARD KONIJNRUGFILET crème van winterpeen, mozaïek van biet en wortel, gel van gemberazijn en krokante dennentopjes HEILBOTFILET zwarte olijven lak, mousseline van bloemkool, vinaigrette van paling, scheermes en coquille met gepofte pandanrijst HAZENPEPER met tortellini van pompoen, paddenstoeltjes, zolderspek en gepofte sjalot HERTENFILET chlorofyl van boerenkool, krokante sponscake van sinaasappel in eigen jus met een vleugje koffie, chocola en mandarijn TARTALETTE VAN PEER parfait van liquor 43, canache van hazelnoot en huisgemaakte macaron 59,50 UITKIJKPOST 5 DECEMBER 2012 Chinese Indisch specialiteiten restaurant NIEUW HOF Itijksweg 121 1906 BG Limmen (tussen heiloo en linimen) Gelieve reserveren via tel 072 505 1383 1 Uiensoep of Salade van Hollandse garnaaltjes en viskroketjes Kalfsschnitzel met champignonroomsaus of Vis van de dag of Verse lintpasta met mozzarella, wilde spinazie, pesto en zongedroogde tomaten Zoete cheesecake met geitenkaas, honing en vanille-ijs wildschut Eindejaarsdiner of -borrel? Voor ieder budget een gezellige middag/avond bij Wildschut! Bel of mail voor meer informatie! Midweekprijs 22,50 Weekendprijs 25,50 Restaurant, serre en terras 7 dagen per week vanaf 11 uur geopend, maandag en zondag vanaf 12 uur Stationsweg 82, Heiloo - t07 2 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.nl BIOSCOOP GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO - Wij 2e kerstdag een overheerlijke kerstbrunch serveren - Ook geopend zijn voor diner 2e kerstdag voor menu en a la carte - Wij ook huisgerookte zalm verkopen voor de feestdagen. Gesneden, per zijde, volledig naar uw wens -Wij 15 december een speciale wildavond hebben met onze vaste wijnleverancier Nico Blokker - Ook wordt er 19 januari een exclusieve taartworkshop gegeven met naderhand een high tea - Elke dinsdag "supertuesday" E" nfuur'Ök elke week een 4-gangen suprisemenu wisse end seizoensgebonden voor maar 19,50 3 Sangenmenu voor 27,50 Bekijk onze website of bel voor meer informatie! SINT ADELBERTUSWEG 31 EGMOND BINNEN TEL: 072-7432608 - r-e scafc- burg«r mjh 71 1E11 MK Alkmaar .077 570"30 Q H b u rgc-r^ha trn-aiil .ca m www.restafcburgcr.nl Onmisbaar bij een bijzonder viergangendiner is de juiste wijn. Op de speciale Wining Dining - avond bieden Silhouet La Locanda en wijnhandel BeauVin u een gratis wijnarrangement aan. AMUSE PANNEN KOEKENRESTAURANT Kennemerstraatweg 101-103 Heiloo 072 5325376 www.silhouetenlalocanda.nl

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2012 | | pagina 11