112
WEEKMENU
TUMI
[(XZA (i NCO
ZO A
Zondag
Open VOORDEEL
r HARKEN
il
10/
Kipsaté
*7ïte*uc *DeyuAtati(M<
www.zoa.nl 6
■ïmmmm,
Menu sympathiek
1
10
wildschut
IETS TE VIEREN?
THUISGEMAK
weekaanbieding:
€11.00
GEZELLIGE
binnentuin
MET TERRAS
NOORD-
ZEETONG
met verse friet
en salade 21,50
Of
Of
Of
Ristorante Pizzeria
IL CORSO
Restaurant voor lunch,
borrel en diner
RESTAURANT 7da^en'nde
weekmenuprijs 19,95
www.tumi.nl
Preiroomsoep met spekjes 4,95
Gebakken doradefilet
met basilicumsaus€15,95
of
Varkenshaasmedaillons
met pepersaus€15,95
Chocoladechips-ijs
met slagroom
4,75
in de
CORSO
Sin City: A Dame to kill for
Magic in the Moonlight
And so it goes
Boyhood
The Fault in our Stars
Planes 2 (NL) 2D
Oorlogsgeheimen
Hoe tem je een Draak 2 (NL) 3D
i halve pagina inkleur 175
Heksen bestaan niet
Reserveren: 0251-652291
www.corsobioscoop.nl
Dorpsstraat 70 Castricum
Voordat ik iets koop,
ga ik altijd eerst
bij xopx langs
5-tal gerechtjes in uw eigen tempo geserveerd
Huisgerookte zalm met mierikswortel en pistache
Carpaccio Genovese
Risotto met paddenstoelen en truffel
Diamanthaas met groene asperges
en een saus van Marsala
Wittechocolade-ijs met perzik en rood fruit
Midweekprijs: 25.00
Weekendprijs: 27.50
Telefonisch reserveren 072-74B985B
Stationsplein 5 in Heiloo www.plazacinco.nl
Open: dinsdag, woensdag zondag vanaf 10:30 tot 23:00 uur
donderdag t/m zaterdag 10:30 uur tot 01:00 uur
van 12.00 tot 17.00 uur ALLES MAG WEG
intratuin
27 AUGUSTUS 2014
Midweek: 24,50 Weekend: 26,50
Selectie van diverse voorgereehtjes of
Romige courgettesoep
Getrancheerde eendenborst met een saus
van shiitakes, knoflook, bosui, soja en een loempia
van oosterse groenten
of
Vis van de dag of
Vegetarische loempia met noedels
Bavarois van frambozen, sorbetijs en slagroom
eten&drinken
Arrangementen vanaf 12.50 p.p.
K
GEN ETEN N HET GROENE LANDSCHAP VAN HE LOO
Wij zijn 7 dagen per week geopend; maandags vanaf 17.00 uur en dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur.
Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.nl
25 t/m 30 augustus
Course dining week Course dining week
3-gangenmenu 25,00
Salade huisgerookte zalm met rivierkreeftenmayonaise
en zuurdesemcroutons
Kalfsentrecote van de 'big green egg' met knolselderij-
mousseline, groene asperges en een saus met gepofte knoflook
Brusselse wafel met gemarineerde kersen en yoghurt
Amerenen kersenijs
Lagelaan 8, Heiloo, 072-5051423, www.brasserie-intgroen.nl
FUNGHITRIFOLATI
(gebakken paddenstoelen in witwijnsaus)
TOMATENSOEP OF UIENSOEP
SPAGHETTI AL PESTO
(met vers eigengemaakte pesto)
BISTECCA Dl MANZO AL BURRO
E ROSMARINO
(runderribeye gebakken in roomboter en verse rozemarijn)
Geserveerd met warme groenten en aardappeltjes uit de oven
PIZZA NAAR KEUZE
VANILLE-IJS MET SLAGROOM
0/ espresso/cappuccino/cajfe lungo
Heerenweg 140 Heiloo Tel 072-5334707
geopend vanaf 17.00 uur
Bel ons voor reserveringen
Heerenweg 138B Heiloo
Tel. 072 532 19 33
BIOSCOOP
Programma 28 aug t/m 3 sept 2014
donderdag 20.00 uur
vrijdag zaterdag 21.15 uur
zondag 19.30 uur
maandag, dinsdag woensdag 21.00 uur
donderdag 20.00 uur vrijdag 18.45 uur
zaterdag 16.00 18.45 uur
zondag 16.00 uur maandag 19.00 uur
dinsdag 14.00 uur woensdag 19.00 uur
vrijdag 18.45 uur
dinsdag 14.00 19.00 uur
vrijdag zaterdag 21.00 uur
zondag 16.00 uur
maandag, dinsdag woensdag 20.00 uur
zaterdag 18.45 uur zondag 19.30 uur
zondag 11.00 uur
woensdag 13.30 uur
zaterdag 16.00 uur zondag 13.30 uur
woensdag 16.00 uur
zaterdag &zondag 13.30 uur
woensdag 16.00 uur
■Voor meer info: www.uitkijkpost.nl >adverteren >verenigingspagina
zaterdag 13.30 uur zondag 11.00 uur
woensdag 13.30 uur
Zin om bij ons te helpen?
Voor meer informatie mag je mailen naar:
stichtingxopx@hotmail.nl
of kom langs in onze winkel!
Industrieterrein Oosterzij 17, Heiloo
PLE IN
Geef
haar veilig
onderdak
HULP HOOP HERSTEL
iM®
TV.: 2-Vv-'S'f.WW-v-T
kleurtje leven