112 WEEKMENU TUMI [(XZA (i NCO ZO A Zondag Open VOORDEEL r HARKEN il 10/ Kipsaté *7ïte*uc *DeyuAtati(M< www.zoa.nl 6 ■ïmmmm, Menu sympathiek 1 10 wildschut IETS TE VIEREN? THUISGEMAK weekaanbieding: €11.00 GEZELLIGE binnentuin MET TERRAS NOORD- ZEETONG met verse friet en salade 21,50 Of Of Of Ristorante Pizzeria IL CORSO Restaurant voor lunch, borrel en diner RESTAURANT 7da^en'nde weekmenuprijs 19,95 www.tumi.nl Preiroomsoep met spekjes 4,95 Gebakken doradefilet met basilicumsaus€15,95 of Varkenshaasmedaillons met pepersaus€15,95 Chocoladechips-ijs met slagroom 4,75 in de CORSO Sin City: A Dame to kill for Magic in the Moonlight And so it goes Boyhood The Fault in our Stars Planes 2 (NL) 2D Oorlogsgeheimen Hoe tem je een Draak 2 (NL) 3D i halve pagina inkleur 175 Heksen bestaan niet Reserveren: 0251-652291 www.corsobioscoop.nl Dorpsstraat 70 Castricum Voordat ik iets koop, ga ik altijd eerst bij xopx langs 5-tal gerechtjes in uw eigen tempo geserveerd Huisgerookte zalm met mierikswortel en pistache Carpaccio Genovese Risotto met paddenstoelen en truffel Diamanthaas met groene asperges en een saus van Marsala Wittechocolade-ijs met perzik en rood fruit Midweekprijs: 25.00 Weekendprijs: 27.50 Telefonisch reserveren 072-74B985B Stationsplein 5 in Heiloo www.plazacinco.nl Open: dinsdag, woensdag zondag vanaf 10:30 tot 23:00 uur donderdag t/m zaterdag 10:30 uur tot 01:00 uur van 12.00 tot 17.00 uur ALLES MAG WEG intratuin 27 AUGUSTUS 2014 Midweek: 24,50 Weekend: 26,50 Selectie van diverse voorgereehtjes of Romige courgettesoep Getrancheerde eendenborst met een saus van shiitakes, knoflook, bosui, soja en een loempia van oosterse groenten of Vis van de dag of Vegetarische loempia met noedels Bavarois van frambozen, sorbetijs en slagroom eten&drinken Arrangementen vanaf 12.50 p.p. K GEN ETEN N HET GROENE LANDSCHAP VAN HE LOO Wij zijn 7 dagen per week geopend; maandags vanaf 17.00 uur en dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur. Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.nl 25 t/m 30 augustus Course dining week Course dining week 3-gangenmenu 25,00 Salade huisgerookte zalm met rivierkreeftenmayonaise en zuurdesemcroutons Kalfsentrecote van de 'big green egg' met knolselderij- mousseline, groene asperges en een saus met gepofte knoflook Brusselse wafel met gemarineerde kersen en yoghurt Amerenen kersenijs Lagelaan 8, Heiloo, 072-5051423, www.brasserie-intgroen.nl FUNGHITRIFOLATI (gebakken paddenstoelen in witwijnsaus) TOMATENSOEP OF UIENSOEP SPAGHETTI AL PESTO (met vers eigengemaakte pesto) BISTECCA Dl MANZO AL BURRO E ROSMARINO (runderribeye gebakken in roomboter en verse rozemarijn) Geserveerd met warme groenten en aardappeltjes uit de oven PIZZA NAAR KEUZE VANILLE-IJS MET SLAGROOM 0/ espresso/cappuccino/cajfe lungo Heerenweg 140 Heiloo Tel 072-5334707 geopend vanaf 17.00 uur Bel ons voor reserveringen Heerenweg 138B Heiloo Tel. 072 532 19 33 BIOSCOOP Programma 28 aug t/m 3 sept 2014 donderdag 20.00 uur vrijdag zaterdag 21.15 uur zondag 19.30 uur maandag, dinsdag woensdag 21.00 uur donderdag 20.00 uur vrijdag 18.45 uur zaterdag 16.00 18.45 uur zondag 16.00 uur maandag 19.00 uur dinsdag 14.00 uur woensdag 19.00 uur vrijdag 18.45 uur dinsdag 14.00 19.00 uur vrijdag zaterdag 21.00 uur zondag 16.00 uur maandag, dinsdag woensdag 20.00 uur zaterdag 18.45 uur zondag 19.30 uur zondag 11.00 uur woensdag 13.30 uur zaterdag 16.00 uur zondag 13.30 uur woensdag 16.00 uur zaterdag &zondag 13.30 uur woensdag 16.00 uur ■Voor meer info: www.uitkijkpost.nl >adverteren >verenigingspagina zaterdag 13.30 uur zondag 11.00 uur woensdag 13.30 uur Zin om bij ons te helpen? Voor meer informatie mag je mailen naar: stichtingxopx@hotmail.nl of kom langs in onze winkel! Industrieterrein Oosterzij 17, Heiloo PLE IN Geef haar veilig onderdak HULP HOOP HERSTEL iM® TV.: 2-Vv-'S'f.WW-v-T kleurtje leven

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2014 | | pagina 10