tj*i V Online-Slager.nl Nostalgiekar van Kringloopwinkel Keer op Keer Weerbaarheidstraining voor kinderen Tentoonstelling over Witte Kerk in Oudheidkamer BEDRIJF BELICHT Vers vleesaan huis bezorgd UITKIJKPOST 29 NOVEMBER 2017 In deze rubriek wordt wekelijks een ander bedrijf in het verspreidingsgebied van de Uitkijkpost belicht. De kosten voor Bedrijf Belicht zijn 225 euro excl. btw. Online doorplaatsen is mogelijk. Voor aanmelding: Kennemerstraatweg 464, 1851 NG Heiloo. Of per e-mail: redactie@uitkijkpost.nl. In de aanmelding graag duidelijk uw gegevens vermelden. V.l.n.r.: Jeroen Heijne, Anton Lelieveld, Ruben Aldewereld. Foto: Iwan Bronkhorst De Droogmakerij 78, 1851 LX Heiloo, website: www.online-slager.nl, e-mail: info@online-slager.nl, telefoon: 072-5710802. HEILOO - Voor veel mensen is online shoppen al helemaal ingebur gerd. Ook de dagelijkse boodschappen en verse slagersproducten zijn eenvoudig via internet te bestellen. Online-slager.nl is pionier op dit gebied. Sinds anderhalf jaar wordt vanuit De Droogmakerij in Heiloo door heel Nederland, thuis, bij bedrijven of bij één van de tweeduizend afhaalpunten, vers vlees bezorgd. Op de overzich telijke website doet u eenvoudig een bestelling, of het nu gaat om vlees, vleeswaren of een feestelijke gourmetschotel. In de eigen sla gerij worden ambachtelijke producten gemaakt zoals grillworst, fri candeau en rookworst. Alles is vers en wordt per persoon of portie verpakt. U kunt zelf aangeven of iets vers of bevroren moet worden geleverd en wanneer. Binnen 24 uur wordt de bestelling gekoeld bezorgd, of op ieder ander gewenst moment. In Heiloo, Castricum, Alkmaar, Bergen, Heemskerk en Heerhugowaard is het bezorgen gratis. Ook afhalen van uw online bestelling is mogelijk. Gemak voor de klant staat voorop en door de korte lijnen is de prijs aan trekkelijker dan in de winkel. Teamwork en persoonlijk contact Online-slager.nl is onderdeel van JR Food, een groothandel in levensmid delen, gerund door Ruben Aldewereld en Jeroen Heijne. Een groeiend team van 14 medewerkers maakt zich hard voor kwalitatief hoogstaande produc ten, die vers en voordelig zijn. Met daarbij het gemak voor de klant dat de bestelling aan huis wordt bezorgd. Anton Lelieveld is manager van de slage rij en productie. Hij is in zijn familie de derde generatie binnen het vak en inmiddels 30 jaar werkzaam in de slagersbranche. Anton: "Wij vinden ser vice en een stuk persoonlijk contact belangrijk. De website heeft daarom een chatfunctie voor mogelijke vragen, maar ook telefonisch zorgen we ervoor dat de klant, indien gewenst, mij of een andere medewerker snel aan het woord krijgt." Bestelgemak en kwaliteit Ruben en Jeroen: "Zowel particulieren als bedrijven weten ons inmiddels te vinden. De website is nu zodanig ingericht dat bestellen nog eenvoudiger is." Ook voor inspiratie en recepten kunt u de website raadplegen. Anton benadrukt: "Hygiëne en kwaliteit van het vlees staan bij ons uiteraard hoog in het vaandel. Wij werken volgens kwaliteitskeurmerken voor etikettering, houdbaarheid, hygiëne, versheid en opslag." Weekdeals en de feestmaanden Jeroen: "Elke zondag staat er een nieuwe weekdeal op de site voor 25 euro. Deze bevat verse vleesproducten voor 4 personen en is voldoende voor 5 of 6 dagen. Er zit altijd een gratis product bij. We hebben tevens aantrek kelijke thema- en seizoensaanbiedingen." De feestdagen komen er weer aan en daarbij horen gourmet- en fondueschotels. Anton: "We kunnen alles op maat leveren en er zijn vegetarische alternatieven en ook vis. Zo stel je makkelijk per persoon een pakket naar wens samen." Zowel op Eerste als Tweede Kerstdag is afhalen mogelijk. Verser kan niet en zo zit je niet met een overvolle koelkast op de dagen ervoor. Voor iedere afhaler wordt tij dens de Kerst een heerlijke versnapering bereid op de grill. Bij iedere bestelling ontvangt de klant een kortingsvoucher voor een vol gende bestelling. Let de komende tijd op de advertenties in deze krant voor meer leuke acties en korting! Tekst: Natalie Bottemanne HEILOO - Woonzorgcentrum Overkerck in Heiloo ontving vrijdag een nostalgiekar van George Tervoort, bestuurslid van Kringloopwinkel Keer op Keer. Dat meldt activiteitenbe geleidster Corina Winter van ViVa! Zorggroep. De zorggroep gaat de kar voor haar activiteiten gebruiken. Reden genoeg om de komst van de nos- talgiekar op een feestelijke manier te vieren met een hapje, een drank je en muziek van toetsenist Jan Piening. Dit initiatief kwam van vrijwilligster Mariëtte Lammers van Keer op Keer, waarvoor ViVa! Zorggroep dankbaar is. De nostal- giekar bestaat uit allerlei nostal gische spullen van weleer. Deze kunnen worden gebruikt om herin neringen op te halen met senioren. Vanaf heden staat de nostalgiekar in Overkerck, maar ook andere verzor gingshuizen mogen de kar gebrui ken. De komst van de prachtige kar is mogelijk gemaakt door een bijdrage van Keer op Keer en drie particuliere sponsors die anoniem willen blijven. "Hierbij willen wij de sponsors en de vrijwilligers van Keer op Keer hartelijk bedanken voor hun inspanningen," aldus een woordvoerder van ViVa! Zorggroep. De Nostalgiekar. Foto: Wim Maan HEILOO - In opdracht van de gemeente Heiloo orga niseert de buurtsportcoach in Heiloo een achtweekse Weerbaarheidstraining voor kin deren van acht t/m twaalf jaar. Op woensdag 10 januari start de lessenreeks in Gymzaal de Capel- acker van 15.30 tot 16.30 uur. Tijdens de Weerbaarheidstraining worden jongens en meiden weer baarder en zelfbewuster gemaakt en leren ze zich assertief op te stel len in onveilige situaties. Tevens leren ze om te gaan met groepsdruk van vrienden. De professionele trai ner werkt volgens de bekende Rots Water methodiek. De training heeft een preventief en signalerend karakter en richt zich op grens overschrijdend gedrag richting het individu zelf, maar ook naar ande ren. Het doel is het vergroten van de mentale en fysieke weerbaar heid. De lessen vinden wekelijks plaats van 15.30 tot 16.30 uur, in Gymzaal de Capel-acker aan de Kerkakkers 1a in Heiloo. Kosten voor acht weken bedragen 75 euro per deelnemer. De lessenreeks bestaat uit acht weken 1x per week een training. Meer informatie over de trainingen kunt u opvragen bij Chantal Thomas, e-mail c.thomas@ alkmaarsport.nl of tel. 06 - 43041145 Aanmelden kan via www.sportinheiloo.nl of door een e-mail te sturen aan Chantal Thomas. Ook fysieke weerbaarheid komt aan de orde. Aangeleverde foto HEILOO - Het prachtige boek 'Meer dan 1000 jaar Witte Kerk in Heiloo' van Jaap de Graaf werd vorige week gepresen teerd. Afgelopen zaterdag werd in de Oudheidkamer de bijbeho rende tentoonstelling feestelijk geopend. Na het openingswoord van Jaap de Graaf gingen de lichten uit en verrichtten Nico Lenting en Luuk van Raalte, leden van de tentoon stellingscommissie, de officiële ope ningshandeling door het licht te ont steken in een replica van de Witte Kerk. Deze replica is beschikbaar gesteld door bakkerij Van Velzen, aangezien de kerk 'suikerwit' van kleur is. De tentoonstelling over de Witte Kerk is ruim opgezet en geeft, desnoods met het boek in de hand, een boeiend en leerzaam overzicht van de geschiedenis van het gods huis. Samen met de permanente expositie over de geschiedenis van Heiloo kan de bezoeker ervaren hoe de kerk en het dorp onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De Graaf liet in zijn speech weten ook blij te zijn dat in de Oudheidkamer de ori ginele aquarellen en pentekeningen van Marianne Eugster en Chris Zaal te zien zijn die in het boek zijn afge drukt. "Ik denk dat we een mooie tentoonstelling aan het publiek kun- nen laten zien," besloot De Graaf, waarna een instemmend applaus weerklonk. De Oudheidkamer is gevestigd aan de Bergeonstraat 30. Kijk voor alle activiteiten en de ope ningstijden op www.oudheiloo.nl. Genodigden luisteren naar het openingswoord van Jaap de Graaf. Aangeleverde foto

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2017 | | pagina 5