JfenB
V
DeTanden spreken
hun eigen taal,
V.&D. LUNCHROOM
In „De Groene Klok".
FAAROENVLEESGH.
Hoeden
Petten.
Schapenvet,
Fa. H. v. d. KAMER
Heerenbleeding
I
MENU
VROOM&DREESMANN
SPECULAAS-RECLAME!
Groote Afslag
voor blanke tanden
GROOTE AFSLAQ.
VKIJBAIK
Groote keuze.
E. EINWACHTER
^*rAUES VLEK^V°
fSOO. GARANTIE
ONORANDBAAR
f.06OKbopt heden een flesch f.1.20
J! de Qcuqtet A
de allerlbeste eai f Jjnste koeien
Boldoots
i
BEZOEKT DE
"V* -AIR^EnST SYLBBSCH.
Rundvleesch per 5 ons.
Varkensvleesch p. 5 ons.
PLEIT DIT WELSTERK VOOR DE KWAL1TEIT VAN
PLEINEV ZEEPFABRIKATEN DE DUIF
Biefstuk 50. Roastbeaf 35.
Ribiappen 30.
Alle voorkomende repara-
ties worden biliyk en netjes
uitgevoerd door
Tuinstraat 15.
-srs&v Avc
I
Stralende gezondheid en frissche
blanke tanden - dat gaat gewoonlijk
samen. Als ge ze kebt, houdt ze in,
eere, ook bij de kinderen. -
Pastol reinigt de tanden voortreffe-'
lijkt doodt de bacterien en houdt
daardoor monden tanden gezond.- En
ook: maag en andere spijsverterings-
organen ontwikkelen alleen hun voile
energte, als tanden en kiezen gaaf
en gezond hun werk doen.
Ook voor U is de parelende schoon-
heid van mooie tanden weggelegd.
Neem ook Pastol en poets - als
't even kan - 's morgens en
's avonds
.TAN D PASTA
Tube 35 Ct.
Ooos 20 ct.
t
I
I
I
I
3 Onovertroffen Schotels
voor 95 cent
LEIDSCHE HUTSPOT MET 2
FRANKFORTER WORSTJES
OF
HUTSPOT V. SNIJBOONEN MET
RUNDVLEESCh
OF
JACHTSCHOTEL BESTAANDE
UIT HACHG, PURGE EN
APPELMOES.
ALKMAAR.
A I
Plockworst
Hamspek
Pekelvleesch
Procureursspek
Ontbijtspek
Tongen worst
Lever
Boterhamworst
Gesn. Metworst
Gesn. Bloedworst
Gesn. Leverworst
per
Probeert u eens onze over-
heerlijke Metworst f 0.65
Bloedworsi om te
bakken - 0.50
Leverworst - 0.30
1 pond Ossengehakt en 1 pond vet Yarkensgehakt f 1.00.
Neemt eens proel met ons overbekend Prima Gesm. Ossenvet
per pind 50, by 5 pond 45.
TELLF00N 980. BELEEFD AANBEVELEND,
ZKVENHUIZEN 8, i®iof |>34 |kg|
(bij de Bergerpoort).
N.B. Yragen en bezorgen zonder prysverhooging.
Ham l 0.40
Rookvleesch (muis)- 0.25
0.25
0.25
- 0.22
- 0.20
- 0.14
- 0.15
- 0.14
- 0.13
- 0.10
- 0.06
5 ons
i per pond.
ZACHTE ZEEP 14
GLYC. ZEEP16
ZEEP per vnatje 3.75 4.10
BIBBYZEEP 34
CONDORZEEP30
DELTAZEEP18
DUIF ZEEP 12
SAGO (SCHOLTEN)
AARDAPPELMEEL (SCHOLTEN)
H. O. HAVERMOUT
KWAKER HAVERMOUT
ZELFRIJZEND BAKMEEL
PAPMEEL
MAIZENA
PATENTSTIJFSEL
LUCIFERS „ZWALUW"
16
8
37
27
20
20
12
15
11
LUCIFERS „BEER" 7
Busjes Kaneel, Peper en Noot per stuk 10 cent.
Speculaas Verkade v. Doesburg per ons 10 cent,
bij afname van een half blik per ons 9 cent.
J. BORSJES, ZIJDAM 10, ALKMAAR. TELEFOON 687.
Wij geven deze week aan iederen
kooper van een HALF POND
SPliClTLAAS van 30. 40 of 50 ct.
een ons van clezelfde
soort cadeau.
Deze reclame zal een ieder doen
besluiten tot koopen.
Eens geprobeerd altijd begeerd
Aanbevelend, H. 1'AUTA,
Luxe Bakkerij,
Spoorstraat 8, Telefoon 647.
Gem. Slachthuis.
V R IJ D A O
van 9-12 en 2-5
4 Pond Lappen f I.—.
5 Pond Gehakt f I,—.
3 Pond Kalfs- en Yarkensgehakt f 1.-
Varkensvleesch 40-50-60.
Heeren-modes
J92L- WEIJMER
FNIDSEN 90.
bij de 5 pond 40 ct.
Huigbrouwerstr 12. Tel. 245.
Indien U verdere inlichtingen over
het gebruik van THAU PIT zou
willen hebben, staat de THAUPIT
Service-afdeeling Prinsengracht 583
te Amsterdam, altijd tot Uw dienst.
Voor de volkomen onschadelijk-
heid van THAUPIT, zelfs voor de
teerste weefsels, stelt de fabrikant
een garantie van f 500.
U kunt daarom THAUPIT met
het volste vertrouwen gebruiken,
met de zekerheid, dat U altijd
goede resultaten zult bereiken.
Hot en met Woensdaq. a.s.
!Bif 1 pond Jioffie
d 140120100, 90, 80, 60 cts
of eett half, pond Jioffie
at een ons HJiee
d 50, 45, 40, 35, 30 cts.
een pcachtige 0pblaas-03a&
of 1 Ja&let Chocolade qtatis
Door mij worden elke week
van de markt gekocht en worden door mij voor de
laagste prijzen verkocht.
ZIET DEZE LAGE PKIJSCOURANT.
Rundvleesch.
p. 5 ons
Vette Ossenlappen f 0 60
Poulet of Gehakt - 0.60
Ossenlappen - 0.65
Riblappen - 0.70
Kollade - 0.70
Roastbeaf of
Lenden - 0.80
Biefstuk - 1.10
Ossenhaas - 1.10
Rolpens - 0.85
6roote Afslag Varkensvleescii
p. 5 ons
Filet, Rib of
Schljf f 0.90
Magere Lappen - 0.85
Aanbevelend,
Filiaal: SPOQBSTJRAAI 54.
Carbonade f 0.75
Saucljsen of
gehakt - 0.60
Doorregen Lappen - 0.60
bij 5 pond - 0.55
Gekookte of Gerookte
Vleeschwaren.
per 5 ons
f 0.65
- 0.40
per ons
Metworst
Bloedworst
Gekookte Ham
Rookvleesch
Pekelvleesch
Hamspek bljna
gelijk aan Ham f 0.25
Ontbijtspek - 0.15
Boterhamworst 0.13
Lever 0.15
Hoofdkaas 0.12
Groote
Afslag Vet en Spek.
bij de 5 pond
Gemalen Spek f 0.50
Gesm. Ossenvet - 0.40
Eigen gesm. Reuzel - 0.50
Versch Spek - 0.50
Vette Lappen - 0.50
Vet Rookspek - 0.50
1 pond Ossen- en 1 pond Varkensgehakt f L
ALKMAAR,
1
t
Haas
f 1.10
Filet
f 0.85
Biefstuk
- 1.10
Fricandeau
- 0.85
Roastbeaf
- 0.80
Mag. Lappen
- 0.80
Lenden
- 0.80
Karbonade
- 0.75
Rollade
- 0.70
Saucijzen
- 0.60
Ribstuk
- 0.70
Gehakt
- 0.60
Riblappen
- 0.70
Doorr. Lappen
- 0.60
Lappen
- 0.65
bij 5 pond
- 0.55
Vette Lappen
- 0.60
Vette Lappen
- 0 50
Poulet ot Gehakt
- 0.60
bij 5 pond
- 0.45
Rauw Ossenvet
- 0.65
Gemalen Spek
- 0.50
bij 5 pond
Vet Rookspek
0.45
Rauwe Reuzel
- 0.60
- 0.55
bij 5 pond
0.55
bij 5 pond
0 50
Eig. gesm. Reuzel
- 0.55
Mag. Rookspek
- 0.60
bij 5 pond
- 0.50
bij 5 pond
- 0.55
- 0.14
per pond
WITTE SUIKER
22
BRUINE SUIKER
24
BASTERD SUIKER
26
BESTE TARWEBLOEM
P
9
BESTE TARWE MET AL
m m
8
BANKETMEEL
m m
14
ZUIVER BOEKWEITMEEL
m p
16
BOEKWEIT
16
GORT
-20
HAVERMOUT
12
BESTE GROVE RIJST
p a
12
FRANSCHE VERMICELLI
p p
30
NIEUWE BRUINE BOONEN
p a
15
GROENE
12
GRAUWE
p
25
CAPUCIJNERS
p
14
WITTE BOONEN
P
30
THAU PIT
tmporteurr
N V. Rin' Handelmj).
Prinseagracbt S8J
Amsterdam C.
JHAUPIt
f 0.40
- 0.26
- 0.20
A