13 M9 139 119 189 139 wees maar blij met in de buurt! 79 KASSLA 2 kroppen1 PANTY's 99 |49 ireinetten 3 pond beslag 171- kommen i l/j zakdoeken appelborennü gg sherry glazen stiftpennen i REXONA muffig JE 99 179 119 CITROENEN 5stuks 3 stukken 145 NU bF KOFFIE 299 TWEEDRANK TAARTBODEMS KERSEN groninger persluk krentekoek 129 NU grote noten hamburgers 5-stuksblik 149 NU bruine bonensoep; hagelslag pindakaas citroen afwas bonzo GELE goud CLEMENTINES 1 MANDARIJNEN 3 pond VARKENSLAPPEN RUNDERLAPPEN RIBLAPPEN BIEFSTUK FILET d'AMERICAIN GEKOOKTE LEVER GEBRADEN KALFSROLLADEicq grote KOEKJES bitterkoekjes perpak93 prince fourree uublies kletskoppen én maat 175 NU COCKTAIL 4n PRIKKERS 2 bosjes 39 TAFTHAARLAK SNOEPJES wafelblaaojes qq perpakOw rumkugels QQ rumbonen ^|39 EN musketflikken |39 ïl haverstro pastilles SERVETTEN FRITUUR PANNEN 095e 12 stuks 175 NU A ARDEWERKBURUtNl-tta i DEODORANT 075 TOILETZEEP Q E ff a> o vnubniEn SINAS literfles NU 500 gram 339 NI literflacon 189 NUl reuze groot 99 NU zonder pit njj 400 gram NU iMMHiwvunouco ■aai pot 109 NU extra beste goulash! blik 159 NU UNOX blik 109 NU CHOCOLADE 500 gram 175 NU reuze pot 219 NU literflacon 89 NU in blik 98 NU california S0EPEN blik 104 NU magere magere 5(M)§ram 500 gram pracht 500 gram bolermalse 200 gram 150 gram 150 gram 150 gram Ww 7Prhfp PAPIEREN 6 dubbele pakjes NU JUNIOR 495 grote rol per pak per pak raketwafels qq per 14 stuks 5J5J 150 gram per pak Uw per pak 200 gram per pak KaiofWyiv WITTE 100 stuks 95 NU LEERDAM 125 per sluk NU Slat 99 1 dessert 89 L 595 NUW Re^ow SfUM CADUM 9 5 rt N T- cO k r- (1) T3 E N O) CO f 1 I "o C w -O o> O O N i-J O) (O I tg i ■E 5 S r E o E O B TJ eSs e§ 'ijS S u fl) 3 <U - .2 .2 '55 a> '55 a> O) r O (O O x a x d) ca a> a> a> a 3 0 a> "a> E o x. a> IA IA C/1 c E <d EÏ5 i i O. O. c/) E E o '-6 E O) 2 .cn z 8 2 o 2 Q- O QJ li N Ui 2 U (O V) o) ui .E >- Q e •s" W n\ .S? Ui ■O C a) a> ro n co 2 Q. Q) G> 2 8 LU CD O) CO B ÜJ E IA I/) ca ja a> "o o co <D CO co I i i l cd cd O II-

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Contact met de Egmonden | 1972 | | pagina 4