wist hoeveel extra werk u ons bezorgd door het beknotten, het afkorten van uw tekst,u zou het noo.it meer doen; als u eens wist hoe moeilijk het is vooraf vast te stellen hoe groot onze post zal worden terwijl de copie nog niet binnen is (en dat moét!),dan zou u altijd zorgen dat uw copie tijdig in dë"bus lag. Komt,laten we nog eens ons best doen,allemaal,dan kunnen wij u garanderen,dat uw ad vertentie er steeds' "lekker" uitziet. Eed. Doorregen runderlappen 500 gr. ƒ.2.58 Magere runderlappen 500 gram 3.65 Hacheevlees kruiden 250 gram 1.48 Schouderkarbonaden 500 gram 2.85 Saucijsjes .500 gram: 2.08 Paardelappen 500 grart; 2.20 Mager pekalspek 500 gram 2.20 Bakbloedworst 250' gram O.58 Varkenspoo.tjes -I50O -gram -• 1.00 Spliterwten 500 gram O.56 ROOKWORST ROOKWORST sappig en steeds vers Gebraden gehakt 150 gram ƒ.0.87 Leverkaas 150 gram O.87 Ham 150 gram 1.12 Hausmacher 100 gram O.65 Lever 100 gram 0.80 Rollette 100 gram 0.68 Metworst 250 gram O.98 Halfom^ pekelvlees en lever 100 gram ƒ.0.80 Woensdag: gehakt kruiden 500 gram: ƒ.1.98 KEURSLAGER HOOGLAND Tel.217

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Op De Hoek, weekblad voor Akersloot | 1964 | | pagina 6