Integendeel. De slagers van Strogoff werken hard. En ze slaan acht op wensen van lekkerbekken. Zodoende houden zij zich uitsluitend bezig met eerste klas vlees. Zij slaan op biefstukken als vanouds. Waarna ze modern, in doorzichtig plastic, worden verpakt. Als u dus in de winkel loopt, ziet u wat voor vlees u in de kuip heeft. Slaat deze nauwkeurige behandeling alleen op biefstuk? Geenszins. Elk produkt, gepaneerd of ongepaneerd, krijgt grote aandacht. Dat kost ons wat moeite. Doch door een rationele werkwijze kost het u niet zo veel geld. Sterker nogdankzij Strogolf kunt u niet alleen thuis lekker eten. Maar ook buitenshuis. Want hetgeen we u elke dag vers gesneden voorschotelen is ook voor de horeca-ondernemers weggelegd. Al dan niet vakkundig diepgevroren. Zodat ook het bewaren geen pijnlijke problemen oplevert. Daarom, daarom... lekkerbekken van Nederland.... verenigt u onder deze naam Voor de handel: 02240-6141 - Industrieterrein Lagedijk-Schagen

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Texelsche Courant | 1973 | | pagina 8