OSK'Ji' fa -£—z, J#sr/r/\\##9rsï/\ &egr/s/ sc/%2?<- rMtf§m Ia0e>ic A/glA&ty »*f*cM/WEvSMMHfa* 2AA/4MFA/ %Z£k. !tou£ HSg* MAAS De Koog Ï/M?X&£P /fwowp/tr, xsrae 69 iwuiv tvjy£fzr° M&m oncte/i één dak in de hie&ót kfmpêétè óup&thta/ikt MAAS /Zi/A/se# Soeppouter 2 I/as**/ ft- 2a H»«fP-2S„Z- j waanfixettAOE /s?/.9g S2rU£%f?S*&M& %gf.98 Va*iyte a/^x'^'é $T0rC~i <%/to/?i/S/wS&6>S 0 jOMMBt" gSrUM? JHAf ?£fè$ &&/4/T?? &M8gy& Wogl/SÓ££ 298Q& M/A/Z/tf/fGS JfO$£ rrran U //rf^/w% f tzf DORPSSTRAAT 1 DE KOOG TEXEL l/fl/n&f 30af>sW>/>£A' 30. yc/^r *A*e/eW£ ;£p2?5 66-A&£W£gdtoJLMAj&/j9 <S~ ^css^/er-g /secC c*jT g- £M#tekS yt&ZW0 A*< 2^P8/p^ej ^>/t/ I t//euoyre/i/A4/>c /puZ m* ~73 inlII'iV m m y BIJDAG 25 MAART 1983 TEXELSE COURANT PAGINA 11 ^cr A,s>ru/?£t- toe/S dioze opening! >e&j /ese/v es&^A/ .ueset 2*$s& -S^SL. /WW- 2- //)*A /=te.S zr/z^BrB *g/P Bi /<e B0A/P2Ö■/Vt/ÓPPfBi- IS,9*S \ZO<9/& oreu/z/dpf rs/o/r*/ Afg/9/t/o/»<s ro. so ~/2. so-rs.so -/Poo OZA/S& /9<2 USO*= A/fg&S - Sfoï y*M e. so - f2. So - /S. So - oo l/fffoO/9<2 g/9 of g so 2/. <?o ot*r 4&oto*«OJUs>, 3-&T&e_osOtS Vs9 AS S> g0 - t/.oo ~Q*rjq VLOEIBAAR SCHUURMIDDEL BRUINE BONEN pot 720 ml 59 i\ MAYONAISE HAK pol, 720 ml 2,18 JIF flakon, 300 ml flakon 330 ml FRITESSAUS CALVÉ pol. 35U ml pot, 350 gram o qq emmertje qq Ao» 0.75 liter J/O REM1A emmertje. 1 liter 3,98 HAZELNOOT CREME GROTE ONTBIJTKOEK Klasse A 500 gram PEYNENBURG Groie onibi|lkoek, A 2,25 500 gran NUTELLA pc* 400 gram 4,25 pot, 350 gram DOPERWTEN PINDAKAAS 1*- W HAK zeer lijn. pul 720 ni 2,49 zeer fijn pot 720 m 350 gram 69 CALVE pc*. 350 gram 1,99 AUGURKEN ZILVERUITJES LUYCKS LUYCKS pc* 370 mi 1.49 zoetzuur, i n pot 370 ml. I 1M zix'lzuur zoeuuur. kLisse U klasse AB, 720 ml 720 ml £>0/S~ A//^ r-

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Texelsche Courant | 1983 | | pagina 11