OSK'Ji'
fa
-£—z,
J#sr/r/\\##9rsï/\ &egr/s/
sc/%2?<-
rMtf§m
Ia0e>ic A/glA&ty
»*f*cM/WEvSMMHfa*
2AA/4MFA/
%Z£k. !tou£
HSg*
MAAS De Koog
Ï/M?X&£P
/fwowp/tr,
xsrae
69
iwuiv tvjy£fzr°
M&m oncte/i één dak in de hie&ót kfmpêétè óup&thta/ikt
MAAS
/Zi/A/se# Soeppouter
2
I/as**/ ft- 2a
H»«fP-2S„Z-
j waanfixettAOE
/s?/.9g
S2rU£%f?S*&M& %gf.98
Va*iyte a/^x'^'é
$T0rC~i
<%/to/?i/S/wS&6>S 0
jOMMBt"
gSrUM? JHAf ?£fè$
&&/4/T??
&M8gy&
Wogl/SÓ££ 298Q&
M/A/Z/tf/fGS JfO$£
rrran
U //rf^/w% f tzf
DORPSSTRAAT 1 DE KOOG TEXEL
l/fl/n&f
30af>sW>/>£A'
30.
yc/^r
*A*e/eW£ ;£p2?5
66-A&£W£gdtoJLMAj&/j9
<S~
^css^/er-g
/secC c*jT g- £M#tekS yt&ZW0
A*<
2^P8/p^ej ^>/t/ I
t//euoyre/i/A4/>c /puZ m*
~73
inlII'iV
m
m
y
BIJDAG 25 MAART 1983
TEXELSE COURANT
PAGINA 11
^cr A,s>ru/?£t-
toe/S
dioze opening!
>e&j
/ese/v
es&^A/
.ueset
2*$s& -S^SL.
/WW-
2-
//)*A
/=te.S zr/z^BrB *g/P
Bi /<e
B0A/P2Ö■/Vt/ÓPPfBi-
IS,9*S
\ZO<9/&
oreu/z/dpf rs/o/r*/
Afg/9/t/o/»<s ro. so ~/2. so-rs.so -/Poo
OZA/S& /9<2 USO*= A/fg&S - Sfoï
y*M e. so - f2. So - /S. So - oo
l/fffoO/9<2 g/9 of g so 2/. <?o ot*r 4&oto*«OJUs>,
3-&T&e_osOtS Vs9 AS S> g0 - t/.oo ~Q*rjq
VLOEIBAAR
SCHUURMIDDEL
BRUINE BONEN
pot 720 ml 59
i\ MAYONAISE
HAK
pol, 720 ml
2,18
JIF
flakon, 300 ml
flakon
330 ml
FRITESSAUS
CALVÉ
pol. 35U ml
pot,
350 gram
o qq emmertje qq
Ao» 0.75 liter J/O
REM1A
emmertje. 1 liter
3,98
HAZELNOOT
CREME
GROTE
ONTBIJTKOEK
Klasse A
500 gram
PEYNENBURG
Groie onibi|lkoek,
A 2,25
500 gran
NUTELLA
pc* 400 gram
4,25
pot,
350 gram
DOPERWTEN
PINDAKAAS
1*- W
HAK
zeer lijn. pul 720 ni
2,49
zeer fijn
pot 720 m
350 gram 69
CALVE
pc*. 350 gram
1,99
AUGURKEN
ZILVERUITJES
LUYCKS
LUYCKS
pc* 370 mi
1.49
zoetzuur, i n
pot 370 ml. I 1M
zix'lzuur
zoeuuur. kLisse U
klasse AB,
720 ml
720 ml
£>0/S~ A//^ r-