Culinaiï
A I
S7r
w.*
€hmd$£h4.
A, 5
supermarkten
Pïoeven op sien Pëssels
9 t/m 11 september 2011
HEEFT TEXEL
VAN NATURE
'.djus#
BRASSERIE
REBECCA
(£fe) Van Gogh
oes* a u r gfl f
T::<J
ililli
jS. Jr j j-j t;
Culinair thuis
genieten?
Super
deBoer
Dorpsstraat De Koog
www.texelculinair.nl
iWWWiW
Het is goed toeven bij Tumbleweeds.
U waant zich in een Saloon.
De muziek, de entourage en de meest uitgebreide
menukaart van Texel maken van uw lunch en diner
een bijzondere ervaringl
Dorpsstraat 49/51,1796 BA De Koog, Telefoon 0222 317 497
Zoete, hartige en wereldse pannenkoeken
Glutenvrij,lactosevrij en suikervrij
Kinderspeelhoek en kleurplat
Water en knabbels voor de hond
Dat pure heeft Texels van nature
Koken met Texels speciaalbier
Fijnproevers kunnen hun hart ophalen tijdens Texel
Culinair. Want tijdens deze culinaire happening kunt u
drie dagen lang proeven van de lekkerste culinaire hap
jes. Culinaire hoogstandjes en Texels speciaalbier gaan
heel goed samen. Sterker nog: speciaalbier is door zijn
rijke smaak zelfs bij uitstek geschikt als ingrediënt voor
de bereiding van alle mogelijke gerechten. Ruim 30 chefs
bereiden de lekkerste gerechten o»a. metTexels bier. En u
mag proeven. Als hoofdsponsor van Texel Culinair heeft
de Texelse Bierbrouwerij dharom ruim 30 deelnemers -
bijna allemaal chefs van brasseriën en restaurants - uitge
daagd om de lekkerste gerechten te bereiden metTexels
bier. Degene die dat het beste doet, krijgt behalve de eer
een mooie prijs. Een jury onder leiding van Felix Wil
brink, culinair journalist van De Telegraaf, beoordeelt
welk gerecht dat bereid is met Texels bier, het absolute
meesterwerk is van 'Texel Culinair 20 L L'. En als bezoeker
mag u proeven of u het daarmee eens bent.
Texels Skuumkoppe. Wat lekker.
Denk je aan Texel, dan denk je aan puur genieten. Van
de natuur. Van de ongereptheid van het eiland. En van
het Texelse culturele erfgoed. Hier wordt dan ook niet
zomaar een biertje gebrouwen. Maar Texels speciaalbier.
Bier van het zuiverste water. Want er worden uitsluitend
natuurlijke grondstoffen gebruikt zoals zuiver duinwater,
hop, gist en Texels gerstemout.
Met zorg en passie gebrouwen.
De speciaalbieren worden met de grootste zorg, aandacht
en passie gebrouwen in de eigen ambachtelijke Texelse
Bierbrouwerij. Door gebruik te maken van professionele
brouwtechnieken en moderne technologie zijn de speci
aalbieren consistent van hoge kwaliteit. Begint u al dorst
te krijgen?
Texels Skuumkoppe is een heerlijke dorstlesser.
Texels Skuumkoppe is het eerste ambachtelijk gebrou
wen donker tarwebier van hoge gisting in Nederland.
Dit speciaalbier dankt zijn naam aan het - in de ogen
van de strandjutters - witte 'skuum' op de 'donkere zee'.
Het heeft een heerlijke volle, romige smaak. Kan zowel s
zomers als 's winters gedronken worden. Is op z'n lekkerst
op een temperatuur van 6°C. En is een echte dorstles
ser. Vanzelfsprekend is Texels Skuumkoppe tijdens Texel
Culinair van de partij.
Al 30 jaar sfeervol dineren
Het restaurant waar de. gast nog gast is!
Catering Con Amore
verzorgt uw complete
catering op elk gewenste
locatie. Of het nu gaat om
een relatief kleine party
of een groot en uitbundig
feest. Ook komen wij bij
u thuis koken en geven
wij inspirerende workshops.
Giovanni Grillo 06 42 70 30 45
Nesweg 2 Oosterend
www cateringconamore. nl
Waal
Te lefoon 1 31 2745
Reserveren gewenst
ïk plekje op Texel. Geniet
Bad weg 30, (ingang via Prinses Juliana)
De Koog, 0222 317199 of 0611275955
www.resta urantvan eoeh.n I
LA CASSEROLE
Dorpsstraat 100 - üe Koog - leletoon (Uzzz) 31 /s /u
Het Proeflokaal van Texel
"The Place To Beer"
Dorpsstraat 23 10222 317638
w ww.proeflokaal vantexel.nl
Huiden Vachten
Lederwaren
GJESTAL R0ROS
STETSON Anatomic Co.
Nikadel 14 (t.o. de lidl) De Koog tel: 06-13244686
Nikadel 73 De Koog
Beide winkels geopend
Maandag t/m zaterdag van
8.00 20.00 uur
Iedere zondag van 9.00 17.00 uur
Vogelzang 25 Den Burg