Culinaiï A I S7r w.* €hmd$£h4. A, 5 supermarkten Pïoeven op sien Pëssels 9 t/m 11 september 2011 HEEFT TEXEL VAN NATURE '.djus# BRASSERIE REBECCA (£fe) Van Gogh oes* a u r gfl f T::<J ililli jS. Jr j j-j t; Culinair thuis genieten? Super deBoer Dorpsstraat De Koog www.texelculinair.nl iWWWiW Het is goed toeven bij Tumbleweeds. U waant zich in een Saloon. De muziek, de entourage en de meest uitgebreide menukaart van Texel maken van uw lunch en diner een bijzondere ervaringl Dorpsstraat 49/51,1796 BA De Koog, Telefoon 0222 317 497 Zoete, hartige en wereldse pannenkoeken Glutenvrij,lactosevrij en suikervrij Kinderspeelhoek en kleurplat Water en knabbels voor de hond Dat pure heeft Texels van nature Koken met Texels speciaalbier Fijnproevers kunnen hun hart ophalen tijdens Texel Culinair. Want tijdens deze culinaire happening kunt u drie dagen lang proeven van de lekkerste culinaire hap jes. Culinaire hoogstandjes en Texels speciaalbier gaan heel goed samen. Sterker nog: speciaalbier is door zijn rijke smaak zelfs bij uitstek geschikt als ingrediënt voor de bereiding van alle mogelijke gerechten. Ruim 30 chefs bereiden de lekkerste gerechten o»a. metTexels bier. En u mag proeven. Als hoofdsponsor van Texel Culinair heeft de Texelse Bierbrouwerij dharom ruim 30 deelnemers - bijna allemaal chefs van brasseriën en restaurants - uitge daagd om de lekkerste gerechten te bereiden metTexels bier. Degene die dat het beste doet, krijgt behalve de eer een mooie prijs. Een jury onder leiding van Felix Wil brink, culinair journalist van De Telegraaf, beoordeelt welk gerecht dat bereid is met Texels bier, het absolute meesterwerk is van 'Texel Culinair 20 L L'. En als bezoeker mag u proeven of u het daarmee eens bent. Texels Skuumkoppe. Wat lekker. Denk je aan Texel, dan denk je aan puur genieten. Van de natuur. Van de ongereptheid van het eiland. En van het Texelse culturele erfgoed. Hier wordt dan ook niet zomaar een biertje gebrouwen. Maar Texels speciaalbier. Bier van het zuiverste water. Want er worden uitsluitend natuurlijke grondstoffen gebruikt zoals zuiver duinwater, hop, gist en Texels gerstemout. Met zorg en passie gebrouwen. De speciaalbieren worden met de grootste zorg, aandacht en passie gebrouwen in de eigen ambachtelijke Texelse Bierbrouwerij. Door gebruik te maken van professionele brouwtechnieken en moderne technologie zijn de speci aalbieren consistent van hoge kwaliteit. Begint u al dorst te krijgen? Texels Skuumkoppe is een heerlijke dorstlesser. Texels Skuumkoppe is het eerste ambachtelijk gebrou wen donker tarwebier van hoge gisting in Nederland. Dit speciaalbier dankt zijn naam aan het - in de ogen van de strandjutters - witte 'skuum' op de 'donkere zee'. Het heeft een heerlijke volle, romige smaak. Kan zowel s zomers als 's winters gedronken worden. Is op z'n lekkerst op een temperatuur van 6°C. En is een echte dorstles ser. Vanzelfsprekend is Texels Skuumkoppe tijdens Texel Culinair van de partij. Al 30 jaar sfeervol dineren Het restaurant waar de. gast nog gast is! Catering Con Amore verzorgt uw complete catering op elk gewenste locatie. Of het nu gaat om een relatief kleine party of een groot en uitbundig feest. Ook komen wij bij u thuis koken en geven wij inspirerende workshops. Giovanni Grillo 06 42 70 30 45 Nesweg 2 Oosterend www cateringconamore. nl Waal Te lefoon 1 31 2745 Reserveren gewenst ïk plekje op Texel. Geniet Bad weg 30, (ingang via Prinses Juliana) De Koog, 0222 317199 of 0611275955 www.resta urantvan eoeh.n I LA CASSEROLE Dorpsstraat 100 - üe Koog - leletoon (Uzzz) 31 /s /u Het Proeflokaal van Texel "The Place To Beer" Dorpsstraat 23 10222 317638 w ww.proeflokaal vantexel.nl Huiden Vachten Lederwaren GJESTAL R0ROS STETSON Anatomic Co. Nikadel 14 (t.o. de lidl) De Koog tel: 06-13244686 Nikadel 73 De Koog Beide winkels geopend Maandag t/m zaterdag van 8.00 20.00 uur Iedere zondag van 9.00 17.00 uur Vogelzang 25 Den Burg

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Texelsche Courant | 2011 | | pagina 8