Bij JAN DE BOER geen bevroren maar vers lamsvlees!
1
f\
V
JAN DE BOER
'KeïstenieM
JANSEN!
TILANLSS
y
sl
J
Ie KWALITEIT VARKENSVLEES
HET BESTE EN GOEDKOOPSTE
PAARDEVLEES
0.99
1.39
1.49
2.24
2.74
0.98
0.98
1.25
1.45
3.40
2.98
2.98
2.24
2.68
2.88
1.08
1.35
2.50
2.19
2.39
0.69
0.59
0.68
0.35
0.69
Wegen» invoering van de 5-daagse werkweek
'S MAANDAGS DE GEHELE DAG GESLOTEN
Ie KWALITEIT RUNDVLEES
Onze Vleeswaren zijn onovertrefbaar van kwaliteit
en het laagst in prijs
0.55
0.74
0.99
0.55
0.59
0.59
0.55
0.45
Tulpencroftlaan 2 - Heiloo
De kous
idere steun geeft
i 17.90
te
jasdrive
y
-x - i md'
m
O
een naam om te drazen
j*
LERAJ KH0UDEN
SWA
L raar Engels M.0.
Sandecamplaan
Heiloo (Zuid)
Benzinestati
CASTRICUM
cent korting per liter
vóór uw
Sanitaire ins
Dakbedekki
Mastie
Zinken1
Gas- ei
Fasto-
W. J. MOOI
illaties
;en
iberroid- en
aterleidingen
rs
Loodgietersbedryf
JSBAAN HEILOO
Europese
kampioenschappen
Deventer
16 SEPTEMBER 1965
BIJBLAD
UITKIJKPOST
500 gram LAMSBORST
500 gram LAMSKARBONADE
500 gram LAMSROLL^DE
500 gram LAMSLAPPEI»
500 gram LAMSBOUT, d^originele
500 gram DIK GEVLEESDE KRABBETJES, om te braden
500 gram DOORREGEN VARKENSLAPPEN
ONZE BEROEMDE BRAADWORST OF SAUCIJZEN, 500 gr.
500 gram MAGERE DOORREGEN VARKENSLAPPEN
500 gram VARKENSFRICANDEAU van de achterham
500 gram VARKENSROLLADE, schouderfilee
500 gram BLANKE HAMLAPPEN
500 gram VARKENSKARBONADE (klein beentje)
500 gram RIBKARBONADE
500 gram HAASKARBONADE
500 gram PAARDEPOULET, mager
500 gram MAGERE PAARDEBRAADLAPPEN
500 gram EXTRA MALSE BIEFLAPPEN
500 gram PAARDEROSBIEF, iets fijns
100 gram BIEFSTUK VAN DE HAAS
100 gram PAARDEBIEFSTUK voor de fijnproevers
500 gram RAUW PAARDEVLEES voor lassie of de poes
500 gram VLEESBENEN
P- kg
3 pakjes MARGARINE 0.85
1 pak KOFFIE ,09
100 gram CHINESE THEE
(uitsluitend bij vlees)
100 gram RAUWE LEVER0.30
500 gram VLEESGEHAKT,49
500 gram RUNDERLAPPEN (klein randje)j ,49
500 gram MOOIE BORSTLAPPEN,79
500 gram RUNDERROLLADE2.08
500 gram MALSE RIBLAPPEN2.35
500 gram MA£ERE RUNDERLAPPEN 2.55 - 2.75 - 2.85
500 gram MOOIE ROSBIEF3,35
500 gram OSSESTAART.09
150 gram FIJN GEKRUIDE HAM
150 gram GELDERSE SCHOUDERHAM
150 gram GELDERSE ACHTERHAM, zonder zwoerd
150 gram GELARDEERDE KALFSLEVER0.75
am SAPPIG AMSTERDAMS PEKELVLEES0.69
50 gramSSEKOOKT ONTBIJTSPEK (ham gelijk)
V
1^0 gram TONL
l9p gram CERVELAATwPRST
150 gram MAGER ONTBIJTSPEK zonder knars en zwoerd
150 gram HAM WORST gevuld met grote stukken ham
150 gram HAMSPEK0.45
150 gram ZURE ZULT0.35
150 gram BLOEDWORST0.30
ONZE) SPECIALITEIT:
GROTE GELDERSE ROOKWORST 250 gram0,69
GEKOOKTE GELDERSE ROOKWORST0,30
100 grain GEKOOKTE en GEROOKTE PAARDE WORST 0.25
100 gra a SUPER LEVERWORST, ons sukses0.25
500 gra i BLOEDWORST (om te bakken)0.75
Bij ons ^ik gevleesde FRIKI BRAADKUIKENS, 500 gram .79
STATIONSWEG 83
TEL. 31113
VRIJDAG
BKR
ie prijzen
e kerk, in
t.b.y)
AAN
EEN KAMER NAAR MAAT
t het ROY\AL systeem. Handig
e u kunt verhangen,
overvloed. En het
t. Later'breidt u uit.
smaak -
(AL KI
Ja. Naar uw maat. naar i
tot en met: planken die u kbnt verstelle^L kastjes d
En dan die fuimte Woonruimte en bergruimte ii
prettigste van alles: u koopt alleen wat u tnodig hee
Doe de eerste stap naar woonplezier. GA NAAR RO
EN BIJ:
A
KENN.STRAATWEG 404 - HEILOO - TELEF. 31915
Kennemerstraatweg 73 - Heiloo - Tel. 30457
INSTITUUT vra
voor het geven vo"ocde praktijk-exa
mens gedurende r week.
Brieven onder nummert 286, bureau v. ^b.blad.
Inschrijvir
Frans (be
ijwerftei
la&ieke'
?inne
(beginnérs).
»rivélessen voor
'en gevorderden
seholieren moderne en
talen
teld voor clublessen
•orderden) en Italiaans
WesterwejK83
[elloo V Telefoon 02200-31705
je AVIA-benzine met
octaangehalte, geven w(j
Dieselolie prima kwalitéit, et. per ltr. korting
Motorpfie van Calt^x enz).
Mengsmering vooJ bromfietsen 0.60 per liter
is uw adres
Kermémers traati4eg
Heiloo, tel. 02200-13393
Erkend Gas- en Waterfitter
Voor de E.K.
zijn, zolang
baar bij de/£ek?
Rector Fre/ferik
?tan
januari 1966 te Deventer
Strekt, kaarten verkrijg-
IJsbaan Heiloo,
eiloo.
Opgave rdet voo/uitbetVliVig des\vonds na 6 uur
vóór 25-^ept. a.s. aan bovengenoemd, adres.
HET BESTUUR.