sty jaar (®g >-;■ - KEURSLAGERIJ VAN DER VIERT 65-JARIG JUBILEUM GEDURENDE ONZE JUBILEUM- TIENDAAGSE K00KW0RSTJE i VARKENSFILET HET IS ALLE TIEN DAGEN FEEST! gehakt halfom 500 gr. verse worst verse worst 100 gram rundergehakt 500 gr. echte achterham 2*^8 LEVERWORST v. 150 voor 75.- rode kassabonnen een SLAGERSROOKWORST plm. 300 gram, 248 ®8 VAN KLASSIEKE VLEESCHHOUWERIJ NAAR MODERNE KEURSLAGERIJ VAN DER PEET 65 JAAR JONG Dat gaan wij vieren in de 10-daagse jubileumweek van 6-15 september ONZE JUBILEUMSPECIAL GEVULDE WOENSDAG gehaktdag MAAN DAG vluqklaardaq 4 hamburgers halen - 3 betalen K00KW0RSTJE 98 ct) DINSDAG verse worstdaa 500gram grove 0, Bretonse magere RUNDER K00KW0RSTJE 98 ct) DONDERDAG biefstukdag kogelbiefstuk ui biefstuk DUBBEL JUBILEUM WIM GROEN 20 JAAR BIJ ONS EXTRA AANBIEDING namens Wim: Ivrijdagen ZATERDAG suoerkwaliteitsaanbiedinqen: I* magere libl8pl2?®75ogram magere fllföOdO IQ»" slagers JUBILEUM KASSABONAKTIE KEURSLAGERIJ Franse biefstukken, WOENSDAGMIDDAG van 14.00-18.00 uur VOOR DE KINDEREN (die met moeder meekomen of kopen) EEN IJSJE! RUNDVLEES ONZE SPECIALITEIT „VAN OUDSHER' Ct „rrrnOUWBARE STATIONSWEG 82 - HEILOO Wmm mm Fijne jubileumattrakties voor onze klanten (en voor hen die het willen worden). Op 14 september 1914 opende grootvader JAAP van der PEET voor het eerst zijn eigen echte slagerij aan de Stationsweg in Heiloo. Na een periode als zwervend slager werden de eerste stappen gezet in een eigen bedrijf. Als eerste in Heiloo stelde hij in 1929 de eerste electrische koelcel in gebruik. Naast deze vooruitstrevendheid bleef hij de ouderwetse slachter die met hoogtijdagen bekroonde ossen kocht en er zijn klanten mee verwende. Als jongen van 14 jaar kwam Siem van der Peet bij z'n vader het vak leren en in 1950 nam hij het bedrijf over. In 1960 werd de grote verbouwing, verbreding en modernisering tot stand gebracht. En in 1960 kwam kleinzoon Jan van der Peet in het bedrijf. Wij zijn dus een echt FAMILIEBEDRIJF en dat willen we best weten. Zeer modern als het om de nieuwste hygiënische koeling- en verkoopmethoden gaat, maar echt „ouderwets' als het gaat om de KWALITEIT. Vlees van de beste geselekteerde runderen, een plezier om voor u uit te snijden! En nog steeds de echte slagersworst, ZELFBEREID. Voor onze klanten een baken van zekerheid en kwaliteit in een wisselvallige tijd. bij aankoop vanaf f 15,- plm. 200 gram G^JZ) De Keurslagerspecial is onze trots. Veel klanten komen er speciaal voor tijdens de Jubileum-tiendaagse. (2x8 min. zachtjes braden) per. 100 gram van 1,79 voor (bij aankoop vanaf f 15,- 500 gram verse worst (bij aankoop vanaf f 15,- K00KW0RSTJE 98 ct) (bij aankoop vanaf f 15. 100 gr. tOO gr. 248 In onze worstmakerij met modern machinepark maken wij nog de echt-ouderwets lekkere slagersworsten. Onze lever worst, onze kookworst en onze echte slagersrookworst zijn bijzonder geliefd. Een grote rol bij de bereiding en bij de vleesbewerking speelt onze slagersbediende WIM GROEN. Reeds 20 jaar hakt hij met dit bijltje en wij FELICITEREN hem en DANKEN HEM HARTELIJK voor zijn trouwe en grote inzet! Op dit moment werkt hij keihard aan die kookworst en rookworst, die in onze Jubileumaktie zo'n grote rol spelen. 250 gram (geldig tot 1 oktober) Tot 1 oktober geven wij speciale RODE jubileum- kassabonnen met als grote attraktie: U mag inwisselen zo vaakuwilt^X U verdient er circa f3,50 mee. fV en nog steedsbij aankoop vanaf f 15,- een K00KW0RSTJE PLM. 200 gram voor 98 cent (deze aanbieding geldt beide weekenden 7/8 ^n 14/15 september) - Reeds in onze tijden kocht Siem van der Peet de beste beesten van de markt en van de Paasveetentoonstellingen. Sedertdien werd de kwaliteit nog opgevoerd. Wij verwerken thans vee van het beroemde Franse LIMOUSIN- ras, dat uitmunt door mooi en uitzonderlijk mals en zeer mager vlees. Wij kunnen onze klanten verwennen met biefstuk, entrecöte, riblap en bieflappen van de hoogste kwaliteitsklasse. Probeer DONDERDAG onze biefstuk eens en de entrecöte 5 de meester der 100 gram jgfli 425 425 135 375 !H vander iM CCIIO Oil UV-

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 1979 | | pagina 12