RENAULT Autobedrijf Bleeker B.V.j Heiloo JONG BELEGEN KAAS van,,De Princes' per kilo 9.75 Te ast en te Keur! fop z'n Best 4> PARKER 180 lenijnenberg simon peek J|et Portelen U! 89,- Diverse occasions met 2 jaar garantie verzekering. Westerweg 226, Tel. 072-331133. DECEMBERVOORDEEL z"''eZ'oiït steel set VULPENBALPEN in fraai etui juwelier Aanbieding o.a. R 11 GTL 1983 f 14.750,- R 5 Aut. 1983 13.500,- R 5 Aut. 1982 f 10.500,- GRUTTERIJ DE KORENBLOEM Specialist in noten en kaas ''"F'S.Z'l''" Ojne r~ 42. gègÉgg STATIONSWEG 88 - HEILOO tel. 072-330625 Het J ij lades: Keurslager is: je hebt er zoveel keus. Neem de röl- kiezen uit zeker 10 soorten! Waar vindt u dat? De kwai excellent, dat geldt voor alles wat de Keurslager u bied A Keurslag, daarom geen risico met de feestdagen. Kies de 11 kerst! Welke Rollade mag het zijn? Iets bijzonders De Keurslager staat er om bekend dat hij altijd wat bijzonders in huis heeft! Dat geldt voor vlees en het geldt voor beleg. Het gaat ook op voor salades en borrelgarnituur. Komt U maar eens kijken! Lux Vlees toch vlug klaar Feestelijk Beleg! Feestelijke rollades Fondue Gourmet Sauzen Alle soorten vlees en sauzen vindt u kant en klaar. U kunt ook mooi op gemaakte schalen bestellen! De Keurslager weet er alles vanaf. Mooi vlees, ook op schalen op bestelling. Vraag er naar! Speciaal voor de feestdagen heeft de Keurslager aparte sauzen gemaakt. Ook lekker als dipsaus bij hapjes! Heerlijke vleesware voor de boterham Bijzondere specialiteiten Voor tussendoor of bij een glaasje! Wij bieden u voor de feestdagen verschillende si ten. Vanaf een simpel (maar heerlijk!) kroket je of een bitterbal, tot aan gemarineerde saté toe. Er zijn de fijnste salades die zich verlenen om op toostjes geser veerd te worden. Alles kers vers! Nog wensen? Prettige Feestdagen! Soep VOoraf °or sauzen/ normale prijs 99,- Stolpje f 17.50 Voor het oude versleten zak-horloge van opat of voor de miniatuur-verzameling van moeder Het geschenk met de vele mogelijkheden. wm SELECTION lOOO Taste vin Taste vm Beaujolais Cristallerie Zwiesel Witte wijn I rhampagne/Sherry Cocktail 24-dlg glasservice van Cristallerie Zwiesel 6 bitterglazen «port/sherry van/119 nu 6 kleine wijn 6 grote wijn Heerenweg hoek Stationsplein Heiloo Telefoon 331166 UITKIJKPOST 11 DECEMBER 1985 Originele schnitzels natuurlijk van kalfsvlees ge maakt. Tournedos/Chateau Briand gesneden van de pure ossehaas. Kogelbiefstukjes die buitengewoon zacht en smaakvol zijn. Blinde vinken naar het ori ginele recept. Aparte specialiteiten waar de Keursla ger zo om bekend staat. Let ook op de „Special" die u aan de ommezijde aantreft! Bij de Keurslager treft u meer dan 50 soorten fijn be leg aan! Ambachtelijk bereid, van hoge kwaliteit. En kele daarvan worden nu extra voordelig aangeboden. jn ff i n gewaakt van blanke filet, zorgvuldig gekruid en met de hand afgebonden zo- r UCh KOllClCW a!s het hoort! 50 min. braden. D ss 1 ln ris, varkensvlees. Geurig gekruid. Blijft sappig, ook na een braad tijd t Oi.lt/ CUf -KOliaae van ca 5 kwartier. En... niet duur! *ÉJSï'SaiiSilo' D nllnAn kan van zowel als van varkensvlees gemaakt worden. De vulling A OllUUL bestaat uit gemalen gekruid vlees. 1 its An fcss/IrtAn 8emaakt van de (runder)contra filet. Met heel klein randje vet. Zeer LC' Ol lUUc smaakvol. Ca. 40 min. braad tijd. QÏiKÊÊÈÊr* Iln Ar) van rundv!ees gemaakt. Fijn gekruid. Aanbraden en daarna met water af- ()(}J ~J\ Olluuc blussen. Ca. Iuur zachtjes sudderen. J-Jnlf ii DrsllnAn word' gewaakt van half rund- en half varkensvlees. De Keurslager li UlJ-(}fn~i\(JllUUC maakt 'm graag op bestelling klaar! k life P \Ur1A0 met een fdne specerijen-welange gemaakt. Braad 'm in ca. 5 kwartier I\GljS~t\ DllClCIL Zachtjes gaar van binnen. Lekker! n Dim I Drsl In An 's een specialiteit van de Keurslager. Varkensvlees, lekker ge- C Of Cl O11 Lil Clt~I\(Jl lUUC kruid en gevuld met echte ham en fijne kaas. rj u Dn/ In An w°rdt gemaakt naar een Frans idee. U proeft fijne specerijen en verse Ljl C l OUSi\ UIIUUL groenten. Braadtijd ca. 60 min. C D II In wor^t 8emaakt van varkensvlees. Binnenin treft u fijne Emmentaler kaas O UISS Oil Cl CIC aan voor een heerlijke smaak! D HA ls er keurslager volop in verschillende soorten. Reken per I\ OllüCW persoon op ca. 80-100 gram gebraden en ai Bouillon-tip, zet soepvlees of beentjes altijd met koud water op 't vuur Doe er een kruiden pakketje bij: Selderij, een ui, prei en een wortel, laulier- blaadje eh'£. Plus een klein scheutje azijn. Soepbeentjes moét u minstens 6 uren zacht jes laten trékken als u er alles uit wilt halen wat er in zit. Sluit de pan gööd af. Wilt u abso luut vetlPze bouillon hebben, laat ze dan af koelen. Hierna kunt u het gestolde vet er zo v. afhalen. Meldt het ons gerust als u nog wensen hebt op vlees- gebied. Het zal ons een eer zijn uw Kerstmaaltijd mede tot een sukses te maken! KEURSLAGERIJ UW VOORKEURSLAGER STATIONCENTRUM 82-TEL 331017 krommenie heemskerk castricum heiloo heerenweg 140 tel. 072 -334955 Stationsweg 85A - Heiloo - Telefoon 072-335730 van 38.50 Aft 75 voor ''M. p,„ doos van GRlazen.ur.i1 doo„an b glazennr 132 Per doos van 6 glazen m 161. Pe, doos van b glazen "r 2 doos van b glazen "r 77 4 0 75 I .„o SO *0 75 1 .„nW50 4 0 75 I van49.50 AT25 van 51—41 50 voor vn van52.50 JO 75 voor van 52.50 AO 75 voor T^'_ t r»r 2 glazen 77 )LKWi« Per doos van 6 glazen nr 86 1.7° AO 75 I oor *T i van 59.70 voor Deze aktie loopt tot 31-12-'85 zolang de voorraad strekt.

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 1985 | | pagina 12