RENAULT
Autobedrijf Bleeker B.V.j
Heiloo
JONG BELEGEN
KAAS van,,De Princes'
per kilo 9.75
Te ast en te Keur!
fop z'n Best
4> PARKER 180
lenijnenberg
simon peek
J|et Portelen
U!
89,-
Diverse occasions
met 2 jaar garantie
verzekering.
Westerweg 226, Tel. 072-331133.
DECEMBERVOORDEEL
z"''eZ'oiït
steel set
VULPENBALPEN
in fraai etui
juwelier
Aanbieding
o.a. R 11 GTL 1983 f 14.750,-
R 5 Aut. 1983 13.500,-
R 5 Aut. 1982 f 10.500,-
GRUTTERIJ
DE KORENBLOEM
Specialist in
noten en kaas
''"F'S.Z'l''" Ojne
r~
42.
gègÉgg
STATIONSWEG 88 - HEILOO tel. 072-330625
Het J ij
lades:
Keurslager is: je hebt er zoveel keus. Neem de röl-
kiezen uit zeker 10 soorten! Waar vindt u dat? De
kwai excellent, dat geldt voor alles wat de Keurslager u
bied A
Keurslag,
daarom geen risico met de feestdagen. Kies de
11 kerst!
Welke Rollade mag het zijn?
Iets bijzonders
De Keurslager staat er om
bekend dat hij altijd wat
bijzonders in huis heeft!
Dat geldt voor vlees en
het geldt voor beleg. Het
gaat ook op voor salades
en borrelgarnituur. Komt
U maar eens kijken!
Lux Vlees toch vlug klaar
Feestelijk Beleg!
Feestelijke rollades
Fondue Gourmet Sauzen
Alle soorten vlees en sauzen vindt u
kant en klaar. U kunt ook mooi op
gemaakte schalen bestellen! De
Keurslager weet er alles vanaf. Mooi
vlees, ook op schalen op bestelling.
Vraag er naar!
Speciaal voor de feestdagen heeft de
Keurslager aparte sauzen gemaakt.
Ook lekker als dipsaus bij hapjes!
Heerlijke vleesware
voor de boterham
Bijzondere specialiteiten
Voor tussendoor of bij een glaasje!
Wij bieden u voor de feestdagen verschillende si
ten. Vanaf een simpel (maar heerlijk!) kroket je of een
bitterbal, tot aan gemarineerde saté toe. Er zijn de
fijnste salades die zich verlenen om op toostjes geser
veerd te worden. Alles kers vers!
Nog wensen?
Prettige Feestdagen!
Soep VOoraf
°or sauzen/
normale prijs 99,-
Stolpje f 17.50
Voor het oude versleten zak-horloge van opat
of voor de miniatuur-verzameling van moeder
Het geschenk met de
vele mogelijkheden.
wm
SELECTION
lOOO
Taste vin
Taste vm
Beaujolais
Cristallerie
Zwiesel
Witte wijn I rhampagne/Sherry
Cocktail
24-dlg glasservice van Cristallerie Zwiesel
6 bitterglazen
«port/sherry van/119 nu
6 kleine wijn
6 grote wijn
Heerenweg hoek Stationsplein Heiloo Telefoon 331166
UITKIJKPOST 11 DECEMBER 1985
Originele schnitzels natuurlijk van kalfsvlees ge
maakt. Tournedos/Chateau Briand gesneden van de
pure ossehaas. Kogelbiefstukjes die buitengewoon
zacht en smaakvol zijn. Blinde vinken naar het ori
ginele recept. Aparte specialiteiten waar de Keursla
ger zo om bekend staat. Let ook op de „Special"
die u aan de ommezijde aantreft!
Bij de Keurslager treft u meer dan 50 soorten fijn be
leg aan! Ambachtelijk bereid, van hoge kwaliteit. En
kele daarvan worden nu extra voordelig aangeboden.
jn ff i n gewaakt van blanke filet, zorgvuldig gekruid en met de hand afgebonden zo-
r UCh KOllClCW a!s het hoort! 50 min. braden.
D ss 1 ln ris, varkensvlees. Geurig gekruid. Blijft sappig, ook na een braad tijd
t Oi.lt/ CUf -KOliaae van ca 5 kwartier. En... niet duur!
*ÉJSï'SaiiSilo' D nllnAn kan van zowel als van varkensvlees gemaakt worden. De vulling
A OllUUL bestaat uit gemalen gekruid vlees.
1 its An fcss/IrtAn 8emaakt van de (runder)contra filet. Met heel klein randje vet. Zeer
LC' Ol lUUc smaakvol. Ca. 40 min. braad tijd.
QÏiKÊÊÈÊr* Iln Ar) van rundv!ees gemaakt. Fijn gekruid. Aanbraden en daarna met water af-
()(}J ~J\ Olluuc blussen. Ca. Iuur zachtjes sudderen.
J-Jnlf ii DrsllnAn word' gewaakt van half rund- en half varkensvlees. De Keurslager
li UlJ-(}fn~i\(JllUUC maakt 'm graag op bestelling klaar!
k life P \Ur1A0 met een fdne specerijen-welange gemaakt. Braad 'm in ca. 5 kwartier
I\GljS~t\ DllClCIL Zachtjes gaar van binnen. Lekker!
n Dim I Drsl In An 's een specialiteit van de Keurslager. Varkensvlees, lekker ge-
C Of Cl O11 Lil Clt~I\(Jl lUUC kruid en gevuld met echte ham en fijne kaas.
rj u Dn/ In An w°rdt gemaakt naar een Frans idee. U proeft fijne specerijen en verse
Ljl C l OUSi\ UIIUUL groenten. Braadtijd ca. 60 min.
C D II In wor^t 8emaakt van varkensvlees. Binnenin treft u fijne Emmentaler kaas
O UISS Oil Cl CIC aan voor een heerlijke smaak!
D HA ls er keurslager volop in verschillende soorten. Reken per
I\ OllüCW persoon op ca. 80-100 gram gebraden en ai
Bouillon-tip, zet soepvlees of
beentjes altijd met koud water
op 't vuur Doe er een kruiden
pakketje bij: Selderij, een ui,
prei en een wortel, laulier-
blaadje eh'£. Plus een klein
scheutje azijn. Soepbeentjes
moét u minstens 6 uren zacht
jes laten trékken als u er alles
uit wilt halen wat er in zit. Sluit
de pan gööd af. Wilt u abso
luut vetlPze bouillon hebben,
laat ze dan af koelen. Hierna
kunt u het gestolde vet er zo
v. afhalen.
Meldt het ons gerust als u
nog wensen hebt op vlees-
gebied. Het zal ons een
eer zijn uw Kerstmaaltijd
mede tot een sukses te
maken!
KEURSLAGERIJ
UW VOORKEURSLAGER
STATIONCENTRUM 82-TEL 331017
krommenie heemskerk castricum
heiloo heerenweg 140 tel. 072 -334955
Stationsweg 85A - Heiloo - Telefoon 072-335730
van 38.50 Aft 75
voor
''M.
p,„ doos van GRlazen.ur.i1 doo„an b glazennr 132 Per doos van 6 glazen m 161. Pe, doos van b glazen "r 2 doos van b glazen "r 77
4 0 75 I .„o SO *0 75 1 .„nW50 4 0 75 I van49.50 AT25 van 51—41 50
voor vn
van52.50 JO 75
voor
van 52.50 AO 75
voor T^'_
t r»r 2 glazen 77
)LKWi«
Per doos van 6 glazen nr 86
1.7° AO 75 I
oor *T i
van 59.70
voor
Deze aktie loopt tot 31-12-'85 zolang de voorraad strekt.