2^/lo2 het Z"k7rstinkoper" v0or uw K-e/= De Vers Winkel 95- ÜAN RtANXIHN opfnBesf^l Jan van der Peet Hosing Heüoo kni|nenberg Gezellige Kerstdagen io~ ©cara ©rara et Borceleijn u ƒ89,- m OPEN HAARDHOUT A PARKER180 wensen wij U Prettige Feestdagen en een sfeervol '86 V Aanbieding lr steel set VULPENBALPEN in fraai etui met een Kerstspecialiteit van: Banketbakkerij van Velzen per zak 6» ANTILLIAANS FEESTHAMMETJE Antilliaans Feesthammetje 2.65 ^oXn°°Leen 24-dlg glasservice van Cristallerie Zwiesel •V '•V\v Wnls. V De Verswinkel bij het station is de Vitaminebron J DROOG bij afname van 10 zak GRATIS thuisbezorgd. Per m3 STATIONSWEG 88 - HEILOO tel. 072-330625 <<055^ \\VVVV< Iets bijzonders De Keurslager staat er om bekend dat hij altijd wat bijzonders in huis heeft! Dat geldt voor vlees en het geldt voor beleg. Het gaat ook op voor salades en borrelgarnituur. Komt U maar eens kijken! Lux Vlees toch vlug klaar Feestelijk Beleg! Van het door uw Keurslager voorbewerkt Antilliaans Feest- hammetje maakt u zelf op eenvoudige wijze een exklusief vleesgerecht. Benodigdheden: speciaal voorbewerkt hammetje 180 gram p.p., hele kruid nagelen, bruine basterdsuiker, ananasschijven, zoete bessensaus of cranberries, rum, cocktailprikkers. Bereidingswijze: De door uw Keurslager voorbewerkte en ingekerfde ham in wrijven met bruine suiker. In de insnijdingen kruidnagelen ste ken, 15 a 20 stuks. De ananasschijven laten uitlekken en met de cocktailprikkers vastprikken op de ham. Het geheel op een braadslede plaatsen en in een voorverwarmde oven schuiven, gedurende 60 minuten op 160°C. Het vlees wordt tijdens het braden om de 1015 min overgoten met een mengsel van brui ne suiker en rum. De verhouding is: op VA kopje rum 3 eet lepels bruine suiker. Na de 60 min braadtijd de temperatuur te rugbrengen naar 60 °C en zo laten staan tot het moment van opdienen. Serveertip: Snijd het vlees in dunne plakken. Overgiet het met warme bes sensaus of de cranberry-saus. De ananasplakjes kleinsnijden en toevoegen, daarna het geheel overgieten met het braadvocht. Op deze eenvoudige wijze serveert u een exclusief vleesgerecht dat u voortreffelijk kunt kombineren met aardappelpuree of rijst, fijne doperwtjes, franse boontjes of een frisse salade. Fondue Gourmet Sauzen Alle soorten vlees en sauzen vindt u kant en klaar. U kunt ook mooi op gemaakte schalen bestellen! De Keurslager weet er alles vanaf. Mooi vlees, ook op schalen op bestelling. Vraag er naar! Speciaal voor de feestdagen heeft de Keurslager aparte sauzen gemaakt. Ook lekker als dipsaus bij hapjes! 100 gr. Heerlijke vleeswareng voor de boterham Bijzondere specialiteiten Voor tussendoor of bij een glaasje Wij bieden u voor de feestdagen verschillende specialitei ten. Vanaf een simpel (maar heerlijk!) kroketje of een bitterbal, tot aan gemarineerde saté toe. Er zijn de fijnste salades die zich verlenen om op toostjes geser veerd te worden. Alles kers vers! Nog wensen? Prettige Feestdagen! Stationscentrum 82, tel. 331017 Gaarne vroegtijdig bestellen Geruggesteund door 'n sublieme kollektie vloerbedekking en vensterbekleding normale prijs 99,- erst Kransen erst Kransjes met amandellen erst Stollen erst Taarten in div. smaken erst Gebakjes erst Chocolade erst Pudding in div. smaken met of zonder saus Voor bij de borrel: Ham - Kaas - Paté en Kip-Kerrysoesjes. Saucijzenbroodjes - Div. salades. Ken nemerstraatweg 207, tel. 331255. SELECTION l°eP vooraf. KeUn^erJheeft olies voor olies voor oepvlees, Poule} Pas voor Pa* voor dTAï™ va'' °°k voor sailtTar Cnstallcne Zwiesel mm Beaujoiais Witte wijn jcQurïpagne/Sherry Taste vin Taste vin Cocktail 6 bitterglazen 6 port/sherry n 6 kleine wijn 'an 119,-, nu 6 grote wijn Heerenweg hoek Stationsplein Heiloo Telefoon 331166 UITKIJKPOST 18 DECEMBER 1985 i»/ w «1 L*»* ?r .V i'iiiii''t'miiiViivrr nu Alleen donderdag: Onze zelfgemaakte ZIGEUNER ZUURKOOL, 500 gramf 1,25 Vrijdag en zaterdag: HOLLANDSE KRIELTJES, 1 kilo voorf 1,75 KERSTROLLADE, 250 gramf 2,25 heerlijk bij fondue of gourmet of voor stokbrood. v Geef tijdig uw bestelling op voor de kerst. Het bestelformulier ligt in de winkel voor U klaar. GROFNTF €N FRUIT t^ni Wn Th yj Originele schnitzels natuurlijk van kalfsvlees ge maakt. Toumedos/Chateau Briand gesneden van de pure ossehaas. Kogelbiefstukjes die buitengewoon zacht en smaakvol zijn. Blinde vinken naar het ori ginele recept. Aparte specialiteiten waar de Keursla ger zo om bekend staat. Let ook op de „Special" ^^^^^dieuaan^l^ommezi^de^antreft^^^^^ Bij de Keurslager treft u meer dan 50 soorten fijn be leg aan! Ambachtelijk bereid, van hoge kwaliteit. En kele daarvan worden nu extra voordelig aangeboden. Meldt het ons gerust als u nog wensen hebt op vlees- gebied. Het zal ons een eer zijn uw Kerstmaaltijd mede tot een sukses te maken! Vrijdag koopavond Westerweg 261, Heiloo,Tel. 072-331738 krommenie heemskerk castricum heiloo heerenweg 140 tel. 072 -3349 55 Per doos van 6 glazen nr 101 van 52.50 75 unor O Per doos van 6 glazennr 1 yan 6 g|azen nr 77 van 49.50 25 J r Van 51.- 42.50 Per doos van 6 glazennr 131 van 58.50 AQ 75 Per doos van 6 glazen nj 13 van 52.50 O 75 vionr i <-T voor voor Per doos van 6 glazen nr 86 van 59.70 JQ 75 voor T -7» Deze aktie loopt tot 31-12-'85 zolang de voorraad strekt.

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 1985 | | pagina 15