2^/lo2
het Z"k7rstinkoper"
v0or uw K-e/=
De Vers Winkel
95-
ÜAN RtANXIHN
opfnBesf^l
Jan van der Peet
Hosing Heüoo
kni|nenberg
Gezellige Kerstdagen
io~ ©cara ©rara
et Borceleijn
u
ƒ89,-
m
OPEN HAARDHOUT
A PARKER180
wensen wij U
Prettige Feestdagen
en een sfeervol '86
V
Aanbieding
lr
steel set
VULPENBALPEN
in fraai etui
met een Kerstspecialiteit van:
Banketbakkerij van Velzen
per zak 6»
ANTILLIAANS FEESTHAMMETJE
Antilliaans
Feesthammetje
2.65
^oXn°°Leen
24-dlg glasservice van Cristallerie Zwiesel
•V
'•V\v
Wnls.
V
De Verswinkel bij het station
is de Vitaminebron
J
DROOG
bij afname van 10 zak
GRATIS thuisbezorgd.
Per m3
STATIONSWEG 88 - HEILOO tel. 072-330625
<<055^
\\VVVV<
Iets bijzonders
De Keurslager staat er om
bekend dat hij altijd wat
bijzonders in huis heeft!
Dat geldt voor vlees en
het geldt voor beleg. Het
gaat ook op voor salades
en borrelgarnituur. Komt
U maar eens kijken!
Lux Vlees toch vlug klaar
Feestelijk Beleg!
Van het door uw Keurslager voorbewerkt Antilliaans Feest-
hammetje maakt u zelf op eenvoudige wijze een exklusief
vleesgerecht.
Benodigdheden:
speciaal voorbewerkt hammetje 180 gram p.p., hele kruid
nagelen, bruine basterdsuiker, ananasschijven, zoete bessensaus
of cranberries, rum, cocktailprikkers.
Bereidingswijze:
De door uw Keurslager voorbewerkte en ingekerfde ham in
wrijven met bruine suiker. In de insnijdingen kruidnagelen ste
ken, 15 a 20 stuks. De ananasschijven laten uitlekken en met
de cocktailprikkers vastprikken op de ham. Het geheel op een
braadslede plaatsen en in een voorverwarmde oven schuiven,
gedurende 60 minuten op 160°C. Het vlees wordt tijdens het
braden om de 1015 min overgoten met een mengsel van brui
ne suiker en rum. De verhouding is: op VA kopje rum 3 eet
lepels bruine suiker. Na de 60 min braadtijd de temperatuur te
rugbrengen naar 60 °C en zo laten staan tot het moment van
opdienen.
Serveertip:
Snijd het vlees in dunne plakken. Overgiet het met warme bes
sensaus of de cranberry-saus. De ananasplakjes kleinsnijden en
toevoegen, daarna het geheel overgieten met het braadvocht.
Op deze eenvoudige wijze serveert u een exclusief vleesgerecht
dat u voortreffelijk kunt kombineren met aardappelpuree of
rijst, fijne doperwtjes, franse boontjes of een frisse salade.
Fondue Gourmet Sauzen
Alle soorten vlees en sauzen vindt u
kant en klaar. U kunt ook mooi op
gemaakte schalen bestellen! De
Keurslager weet er alles vanaf. Mooi
vlees, ook op schalen op bestelling.
Vraag er naar!
Speciaal voor de feestdagen heeft de
Keurslager aparte sauzen gemaakt.
Ook lekker als dipsaus bij hapjes!
100 gr.
Heerlijke vleeswareng
voor de boterham
Bijzondere specialiteiten
Voor tussendoor of bij een glaasje
Wij bieden u voor de feestdagen verschillende specialitei
ten. Vanaf een simpel (maar heerlijk!) kroketje of een
bitterbal, tot aan gemarineerde saté toe. Er zijn de
fijnste salades die zich verlenen om op toostjes geser
veerd te worden. Alles kers vers!
Nog wensen?
Prettige Feestdagen!
Stationscentrum 82, tel. 331017
Gaarne
vroegtijdig
bestellen
Geruggesteund door 'n sublieme kollektie
vloerbedekking en vensterbekleding
normale prijs 99,-
erst Kransen
erst Kransjes met amandellen
erst Stollen
erst Taarten in div. smaken
erst Gebakjes
erst Chocolade
erst Pudding in div. smaken
met of zonder saus
Voor bij de borrel:
Ham - Kaas - Paté en Kip-Kerrysoesjes.
Saucijzenbroodjes - Div. salades.
Ken nemerstraatweg 207, tel. 331255.
SELECTION
l°eP vooraf.
KeUn^erJheeft
olies voor
olies voor
oepvlees, Poule}
Pas voor
Pa* voor dTAï™ va''
°°k voor sailtTar
Cnstallcne
Zwiesel
mm
Beaujoiais
Witte wijn jcQurïpagne/Sherry
Taste vin
Taste vin
Cocktail
6 bitterglazen
6 port/sherry n
6 kleine wijn 'an 119,-, nu
6 grote wijn
Heerenweg hoek Stationsplein Heiloo Telefoon 331166
UITKIJKPOST 18 DECEMBER 1985
i»/
w
«1
L*»*
?r
.V
i'iiiii''t'miiiViivrr nu
Alleen donderdag:
Onze zelfgemaakte ZIGEUNER
ZUURKOOL, 500 gramf 1,25
Vrijdag en zaterdag:
HOLLANDSE KRIELTJES,
1 kilo voorf 1,75
KERSTROLLADE, 250 gramf 2,25
heerlijk bij fondue of gourmet of voor stokbrood. v
Geef tijdig uw bestelling op voor de kerst.
Het bestelformulier ligt in de winkel voor U klaar.
GROFNTF €N FRUIT
t^ni Wn Th
yj
Originele schnitzels natuurlijk van kalfsvlees ge
maakt. Toumedos/Chateau Briand gesneden van de
pure ossehaas. Kogelbiefstukjes die buitengewoon
zacht en smaakvol zijn. Blinde vinken naar het ori
ginele recept. Aparte specialiteiten waar de Keursla
ger zo om bekend staat. Let ook op de „Special"
^^^^^dieuaan^l^ommezi^de^antreft^^^^^
Bij de Keurslager treft u meer dan 50 soorten fijn be
leg aan! Ambachtelijk bereid, van hoge kwaliteit. En
kele daarvan worden nu extra voordelig aangeboden.
Meldt het ons gerust als u
nog wensen hebt op vlees-
gebied. Het zal ons een
eer zijn uw Kerstmaaltijd
mede tot een sukses te
maken!
Vrijdag koopavond Westerweg 261, Heiloo,Tel. 072-331738
krommenie heemskerk castricum
heiloo heerenweg 140 tel. 072 -3349 55
Per doos van 6 glazen nr 101
van 52.50 75
unor O
Per doos van 6 glazennr 1 yan 6 g|azen nr 77
van 49.50 25 J r Van 51.- 42.50
Per doos van 6 glazennr 131
van 58.50 AQ 75
Per doos van 6 glazen nj 13
van 52.50 O 75
vionr i <-T
voor
voor
Per doos van 6 glazen nr 86
van 59.70 JQ 75
voor T -7»
Deze aktie loopt tot 31-12-'85 zolang de voorraad strekt.