Restaurant èn banketbakkerij.
Veldt en Van Velzen; heel goed gemutst.
r
C.va nVëïzen
5,so
9.9S
1
r
■111!
mm
tv- i life
--
v
Het is deze week feest in 't Loo. Restaurant Veldt en banketbakkerij van Velzen
openen vandaag hun nieuwe zaak. En wat voor een zaak. Twee kwaliteitsbedrijven
onder één hoedje.
Restaurant Veldt is de nieuwe naam van de Konkelboet. Het restaurant is splinter
nieuw en ruim van opzet. De zitjes zijn sfeervol en comfortabel en de gastvrijheid is
spreekwoordelijk. De koks toveren de lekkerste gerechten uit de hoge hoed. Kleine
hapjes, luxe broodjes en verrassende maaltijden stillen lekkere honger en stevige trek.
Van Velzen is een echte ouderwetse banketbakker. De liefde voor gebak gaat over
van vader op zoon. Recepten, kennis en de kneepjes van het vak worden zorgvuldig
doorgegeven. Daar kun je je petje voor afnemen.
De koffie van Restaurant Veldt en het gebak van Van Velzen vormen een heerlijke
combinatie. De opening zorgt voor een extra feestelijke stemming. Alle klanten krijgen
een aardige attentie*.
U bent van harte welkom.
Eigen fabrikaat bonbons
46S
Koffie met gebak
normaal ƒ4,65 100 gr. nü 150 gr.
naar keuze, feestprijs
Roomboterkoekjes 250 gr. /6,75
1
Aardbeienslof feestprijs
Banketbakkerij
Winkelhof 't Loo 1Aanbiedingen geldig t/m woensdag 3 mei, «attenties zolang de voorraad strekt. Zaterdag 29 april gesloten in verband met Koninginnedag.
Nu onder één
hoedje.
ïfotïi* Au.-"-
1