Restaurant èn banketbakkerij. Veldt en Van Velzen; heel goed gemutst. r C.va nVëïzen 5,so 9.9S 1 r ■111! mm tv- i life -- v Het is deze week feest in 't Loo. Restaurant Veldt en banketbakkerij van Velzen openen vandaag hun nieuwe zaak. En wat voor een zaak. Twee kwaliteitsbedrijven onder één hoedje. Restaurant Veldt is de nieuwe naam van de Konkelboet. Het restaurant is splinter nieuw en ruim van opzet. De zitjes zijn sfeervol en comfortabel en de gastvrijheid is spreekwoordelijk. De koks toveren de lekkerste gerechten uit de hoge hoed. Kleine hapjes, luxe broodjes en verrassende maaltijden stillen lekkere honger en stevige trek. Van Velzen is een echte ouderwetse banketbakker. De liefde voor gebak gaat over van vader op zoon. Recepten, kennis en de kneepjes van het vak worden zorgvuldig doorgegeven. Daar kun je je petje voor afnemen. De koffie van Restaurant Veldt en het gebak van Van Velzen vormen een heerlijke combinatie. De opening zorgt voor een extra feestelijke stemming. Alle klanten krijgen een aardige attentie*. U bent van harte welkom. Eigen fabrikaat bonbons 46S Koffie met gebak normaal ƒ4,65 100 gr. nü 150 gr. naar keuze, feestprijs Roomboterkoekjes 250 gr. /6,75 1 Aardbeienslof feestprijs Banketbakkerij Winkelhof 't Loo 1Aanbiedingen geldig t/m woensdag 3 mei, «attenties zolang de voorraad strekt. Zaterdag 29 april gesloten in verband met Koninginnedag. Nu onder één hoedje. ïfotïi* Au.-"- 1

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 1995 | | pagina 11