'«""srackets
50%
OHTINg
Div. T-SHIRTS
2 HALEN
1 BETALEN
Restaurant de Loocatie,
aan het plein bij Winkelcentrum 't Loo.
Opening donderdag 6 juli 17.00 uur.
Reserveren mag, maar op goed geluk
is er vast een tafeltje vrij.
De Loocatie serveert verrassende en klassieke
Mediterrane gerechten.
Op de menukaart verschijnen regelmatig
nieuwe gerechten.
Bij ieder seizoen een passende menukaart.
Wij zien u graag op onze eerste avond.
Hans Kok Ingrid Kaatee
restaurant
WOCNso^ooi3ifL^N
"WForo's/N
fiLnn
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
I UUR
Klaar
ATISW|WEim22fltM
1 UUR
ATISW|WEim22fltM
Shimano onderdeelgroep met 21
geïndexeerde versnellingen.
Voor wie de uitdaging niet schuwt
is er al een Batavus ATB vanaf 679,-.
's Lands beste ATB'ers hebben
gekozen voor Batavus. Begrijpelijk,
want de Batavus mountainbike is een
sensatie op zichzelf. Met een licht
gewicht frame en een geavanceerde
Stationsweg 2, Tel. 072-335596
"WF°TO-Slf,
^W///////M
UITKIJKPOST - 5 JULI 1995
PAGINA 7
Salade van hollandse garnalen, avocado en lavendeldressing f16,50
Salade gerookte zalm - kappertjes - sjalptjes - crème fraiche en bieslook f15,-
Carpaccio van rundvlees met parmezaanse kaas en pesto f14,50
Grove boerenpate met cumberlandsaus en cornichons f12,50
Salade Caprese - mozzarella - tomaat - olijven - kappertjes - verse basilicum f 12,50
Gazpacho, koude Spaanse groentesoep met garnituur f8,50
Gegrillde runderentrecöte met kruidenboter en verse patat f32,50
Hollands lamsbout 'uit de oven' met rozemarijn en knoflook f35,-
Tournedos op groene groente met rode wijnsaus en peterselie f39,50
Verse zalm in 'perkament' met witte wijnsaus en zomerse groente f31,-
Gebakken zeewolffilet - in zachte knoflook-tomatensaus met dragon f31,-
Maiskipfilet met paddestoelen en groene kruidensaus f29,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groente en aardappelen.
Zomers fruit in amarettosabayon en frambozensorbetijs f8,50
Café glacée - vanilleijs - espresso - tia maria f9,50
Taartje van chocolade met geconfijte ananas en cocossaus f8,50
Hollandse en franse kaas met druiven en noten f 13,50
Vegetarisch menu (3 gangen) f34,50
Dagmenu (3 gangen) f39,50
Restaurant de Loocatie - Hans Kok - Ingrid Kaatee - 't Loo 20
1851 HT Heiloo - telefoon 072 (5)333352
Openingstijden: iedere dag vanaf 12.00 uur open.
Lunch van 12.00 tot 14.00 uur, diner van 17.30 tot 22.00 uur.
Bij mooi weer is het terras voor de deur!
Geweldig
bergafwaarts
'''"''"'V///////////M
////Mm
Kennemerstraatweg 1 1 3 - Tel. 072-336670 - Heiloo
Restaurant in Heiloo! D