me ekenh eid voor 10.°° Kees Zoon DE COBURGERVINK 98^ 195 98 eb. 198 DE DOKTER ZEGT HET DUIDELIJK EN LUID LEEF JE UIT MET GROENTE EN FRUIT I D Wildpaté e deel 1." 3." 3." 5.so 6.95 27,50 1 JL VAN DE WEEK 98 98 BEENTJES GROENTEBROERS Deze week in de reklame: ZALMMOTEN van 3.00 voor 2.00 per 100 gram ZALMFILET van 4.00 voor 3. oo per 100 gram NU 1 LITER 99 CENT BERMUDA SALADE Qft VERS UIT EIGEN OVEN: Roomboter gevulde speculaaskoeken roomboter amandelstaaf per stuk slechts 3.99 Koudere tijdentijd voor winterkost... Vaste aanbiedingen: en vele andere verse bakkersprodukten voor een vaste lage prijs bakkerij RODE GRAPE FRUITS COX ORANGE WITLOF Gestoomde zalmfilet met dillesaus ^^^^E<^delicatessen *Tsspecv* ^^sspeci^ 4 stuks van 3.99 voor 3.19 gesneden hutspot 1 kilo slechts 2.50 SUPERSTUNT Albert Heijn Heiloo Winkelcentrum 't Loo 61 ook geldig in Albert Heijn Limmen UITKIJKPOST - 1 NOVEMBER 1995 PAGINA 9 Volkorenbolletjes 5 voor ÏO voor Reuze rozijnenbollen 5 voor ÏO voor Appelflappen 5 voor Mini pizza's 5 voor 't Loo 25 1851 HT Heiloo BIJ DE KEURSLAGER: SPECIAAL AANBEVOLEN ERWTENSOEP GRILLWORST RAUW ONTBIJTSPEK SPECIAL COBURGER VINKEN HERFST- SALADE WIJNCERVELAAT KEURSLAGER KOOPJE RUNDER GEHAKT 4KIPPE- POTEN 1 kiio kogelbiefstuk £E.Gj KEURSLAGER t Loo 27 - Heiloo - S33 17 76 WOENSDAG T/M ZATERDAG: EJ NIEUWE OOGST KLASSE 1 2 kilo 2 kilo 500 gram Rauwkost van de week 250 gramJjjr Europaboulevard 51 - De Mare, Alkmaar ftBL u Winkelhof 't Loo 48, Heiloo jiKap <V Winkelc. Geesterduin, Castricum 1. Snijd de zalmfilet in vier gelijke delen. 2. Snijd de worteltjes en de prei in luciferdunne reepjes. Was ze, laat ze goed uitlekken en vermeng ze met elkaar. Verdeel het mengsel over vier stoommandjes of leg het op het geperforeerde gedeelte van een stoompan. Strooi een snufje zout over de groenten en leg de zalm er op. 3. Zet de mandjes op elkaar, op een pan die voor de helft met water is gevuld en stoom de inhoud in circa 10 minten net niet helemaal gaar. Om de zalm gelijkmatig te stomen, moet u de mandjes steeds verwisselen en wel de bovenste naar onder toe enz. Stoomt u in Qen stoompan, dan is dit natuurlijk niet van toepassing. 4. Bereid intussen de saus. Pel het uitje, snijd het ragfijn en fruit het in de olie. Gebruik hier voor een koekepan met een hoge rand of zgn. sauteuse. Voeg de wijn toe en laat alles inkoken tot iets meer dan de helft verdampt is. 5. Neem de pan van het vuur en klop er de in klontjes verdeelde bo ter door. Klop dan de crème fraïqhe door de saus. Pluk de dille, hak het fijn en roer het ook door de saus en voeg naar smaak wat zout toe. Serveer de zalm in de stoommandjes met de saus er apart bij, of op voor verwarmde borden met de saus eromheen gegoten. Nu het wildseizoen geopend is heeft u bij ons weer keuze uit diverse wildpaté's. Heerlijk als voorafje of op vers stok brood. De saus die u daarbij serveert krijgt u van ons gratis Haas-, Wildzwijn-, Fazant- of reebokpaté 100 gram 2,95 Ajuin- of veenbessensaus gratis Wijntip. Bij deze paté's of bij alle andere wildgerechten adviseren wij Gran Feudo Navarra Crianza Fluweelzachte, fraai met eikenhout besmukte wijn per fles van 9,75 voor 8,95 Belegen Boerenkaas 500 gram 7,95 Rijp belegen kaas kilo 11,95 Brie v/h huis 200 gram.3,98 Chèvre Anny kruiden per stuk m 2,98 Kingsize pinda's 500 gram 2,95 Macadamia mix 250 gram4,95 Vis is één van de waardevolste voedingsmiddelen die de natuur ons biedt. Vis is rijk aan licht verteerbare eiwitten en arm aan vet. Bovendien is vis snel en gemakkelijk te bereiden. Zoals bijvoorbeeld de zalm. Deze vis met zijn mooie roze vlees kunt u zowel bakken als stoven, grillen, in folie gasen, marineren en roken. lp,. WINKELHOF 'T LOO 18 1851 HT HEILOO TELEFOON 072 - 533 14 10 VANILLE VLA, CHOCOLADE VLA, BLANKE VLA EN CARAMEL VLA Kersen taart je Fijn gekruid gehakt mengden we met blokjes belegen kaas. Daaromheen een plakje Coburger ham. uit eigen keuken per liter 398 Lekker op brood: 100 gram 100 gram Met kaas en gehakt gevulde plakken Coburger ham. In ongeveer 12 minuten zacht jes gaar bakken. 100 gram 100 gram Een frisse salade met rookworst. 500 gram SAMEN 9.95 Alleèn vrijdag en zaterdag voor slechts ^OLLAA^ [O 3061 Dit is ons garantiezegel Ons bedrijf voldoet aan de strengste eisen op het gebied van hygiéne en is EEG-goedgekeurti. 100 gram *1' Bereidingstijd 20 minuten Stoomtijd ca. 10 minuten 300 g zalmfilet (zonder vel en zonder graat) 100 g worteltjes 100 g wit van een prei zout Voor de saus: 1 heel klein uitje of een lenteuitje 1 eetl. olie 1 dl droge witte wijn 75 g ijskoude boter 125 g crème fraiche 1/2 bósje dille peper uit de molen zout Winkelhof't Loo 23 1851 HT Heiloo Tel. 072 5335483 T ch

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 1995 | | pagina 9