me
ekenh
eid
voor
10.°°
Kees Zoon
DE COBURGERVINK
98^
195
98 eb.
198
DE DOKTER ZEGT HET DUIDELIJK EN LUID
LEEF JE UIT MET GROENTE EN FRUIT
I
D
Wildpaté
e deel
1."
3."
3."
5.so
6.95
27,50
1
JL
VAN DE WEEK
98
98
BEENTJES GROENTEBROERS
Deze week in de reklame:
ZALMMOTEN van 3.00 voor 2.00 per 100 gram
ZALMFILET van 4.00 voor 3. oo per 100 gram
NU 1 LITER 99 CENT
BERMUDA
SALADE Qft
VERS UIT EIGEN OVEN:
Roomboter gevulde speculaaskoeken
roomboter amandelstaaf per stuk slechts 3.99
Koudere tijdentijd voor winterkost...
Vaste aanbiedingen:
en vele andere verse bakkersprodukten voor een vaste lage prijs
bakkerij
RODE GRAPE
FRUITS
COX ORANGE
WITLOF
Gestoomde
zalmfilet
met dillesaus
^^^^E<^delicatessen
*Tsspecv*
^^sspeci^
4 stuks van 3.99 voor 3.19
gesneden hutspot 1 kilo slechts 2.50
SUPERSTUNT
Albert Heijn Heiloo Winkelcentrum 't Loo 61
ook geldig in Albert Heijn Limmen
UITKIJKPOST - 1 NOVEMBER 1995
PAGINA 9
Volkorenbolletjes 5 voor
ÏO voor
Reuze rozijnenbollen 5 voor
ÏO voor
Appelflappen 5 voor
Mini pizza's 5 voor
't Loo 25
1851 HT Heiloo
BIJ DE KEURSLAGER:
SPECIAAL
AANBEVOLEN
ERWTENSOEP
GRILLWORST
RAUW
ONTBIJTSPEK
SPECIAL
COBURGER
VINKEN
HERFST-
SALADE
WIJNCERVELAAT
KEURSLAGER
KOOPJE
RUNDER
GEHAKT
4KIPPE-
POTEN
1 kiio kogelbiefstuk
£E.Gj
KEURSLAGER
t Loo 27 - Heiloo - S33 17 76
WOENSDAG T/M ZATERDAG:
EJ
NIEUWE OOGST
KLASSE 1
2 kilo
2 kilo
500 gram
Rauwkost van de week
250 gramJjjr
Europaboulevard 51 - De Mare, Alkmaar ftBL u
Winkelhof 't Loo 48, Heiloo jiKap
<V Winkelc. Geesterduin, Castricum
1. Snijd de zalmfilet in vier gelijke
delen.
2. Snijd de worteltjes en de prei in
luciferdunne reepjes. Was ze, laat ze
goed uitlekken en vermeng ze met
elkaar. Verdeel het mengsel over
vier stoommandjes of leg het op het
geperforeerde gedeelte van een
stoompan. Strooi een snufje zout
over de groenten en leg de zalm er
op.
3. Zet de mandjes op elkaar, op een
pan die voor de helft met water is
gevuld en stoom de inhoud in circa
10 minten net niet helemaal gaar.
Om de zalm gelijkmatig te stomen,
moet u de mandjes
steeds verwisselen en
wel de bovenste naar
onder toe enz. Stoomt
u in Qen stoompan,
dan is dit natuurlijk
niet van toepassing.
4. Bereid intussen de
saus. Pel het uitje, snijd het ragfijn
en fruit het in de olie. Gebruik hier
voor een koekepan met een hoge
rand of zgn. sauteuse. Voeg de wijn
toe en laat alles inkoken tot iets
meer dan de helft verdampt is.
5. Neem de pan van het vuur en
klop er de in klontjes verdeelde bo
ter door. Klop dan de crème fraïqhe
door de saus. Pluk de dille, hak het
fijn en roer het ook door de saus en
voeg naar smaak wat zout toe.
Serveer de zalm in de stoommandjes
met de saus er apart bij, of op voor
verwarmde borden met de saus
eromheen gegoten.
Nu het wildseizoen geopend is heeft u bij ons weer keuze uit
diverse wildpaté's. Heerlijk als voorafje of op vers stok
brood. De saus die u daarbij serveert krijgt u van ons gratis
Haas-, Wildzwijn-, Fazant- of reebokpaté 100 gram 2,95
Ajuin- of veenbessensaus gratis
Wijntip. Bij deze paté's of bij alle andere wildgerechten
adviseren wij Gran Feudo Navarra Crianza
Fluweelzachte, fraai met eikenhout besmukte wijn
per fles van 9,75 voor 8,95
Belegen Boerenkaas 500 gram 7,95
Rijp belegen kaas kilo 11,95
Brie v/h huis 200 gram.3,98
Chèvre Anny kruiden per stuk m 2,98
Kingsize pinda's 500 gram 2,95
Macadamia mix 250 gram4,95
Vis is één van de waardevolste voedingsmiddelen die de natuur ons biedt.
Vis is rijk aan licht verteerbare eiwitten en arm aan vet.
Bovendien is vis snel en gemakkelijk te bereiden.
Zoals bijvoorbeeld de zalm. Deze vis met zijn mooie roze vlees kunt u zowel bakken
als stoven, grillen, in folie gasen, marineren en roken.
lp,.
WINKELHOF 'T LOO 18
1851 HT HEILOO
TELEFOON 072 - 533 14 10
VANILLE VLA, CHOCOLADE VLA, BLANKE VLA EN CARAMEL VLA
Kersen taart je
Fijn gekruid gehakt mengden we met blokjes belegen kaas. Daaromheen een plakje Coburger ham.
uit eigen keuken
per liter 398
Lekker op brood:
100 gram
100 gram
Met kaas en gehakt gevulde
plakken Coburger ham. In
ongeveer 12 minuten zacht
jes gaar bakken.
100 gram
100 gram
Een frisse salade met rookworst.
500 gram
SAMEN
9.95
Alleèn vrijdag en zaterdag
voor slechts
^OLLAA^
[O 3061
Dit is ons garantiezegel
Ons bedrijf voldoet aan de
strengste eisen op het gebied
van hygiéne en is EEG-goedgekeurti.
100 gram
*1'
Bereidingstijd 20 minuten
Stoomtijd ca. 10 minuten
300 g zalmfilet (zonder vel en zonder graat)
100 g worteltjes
100 g wit van een prei
zout
Voor de saus:
1 heel klein uitje of
een lenteuitje
1 eetl. olie
1 dl droge witte wijn
75 g ijskoude boter
125 g crème fraiche
1/2 bósje dille
peper uit de molen
zout
Winkelhof't Loo 23
1851 HT Heiloo
Tel. 072 5335483
T
ch