me
5,00
Salades
75 JAAR GARANT VOOR TOPKWALITEIT
IN AARDAPPELEN GROENTEN EN FRUIT
3.9
M
Nummer 3 van Nederland
e deel
VARKENSOESTERS
5,-
KOFFIESPECULAAS
een
Keès Zoon
25
98
BEENTJES GROENTEBROERS
VAN DE WEEK
LIMBURGSE
Rozijnenhollen 5 voor3.25
10 voor5.
NNEUWE OOGST CLEMENTRNES
NAVELINAS ZONDER POT
AVOCADO
SALADE
elicatessen
bakkerij
Roomboter speculaas
gevulde koeken 4 stuks van 3,96 voor 3,16
Speculaasbrokken per stuk nu 1,99
Roomboter amandelstaaf per stuk nu 3,99
naar keuze 3 groene of bloeiende planten 10,00
mooie kerststerren, rood, wit of rose per stuk 7,95
MfiexAtuctt!HELE KIP
Albert Hèijn Heiloo Winkelcentrum 't Loo 61
Albert Heijn Limmen Vuurbaak
WsspecV^V
Wsspec^
WITLOF
ENTRECOTES
BORDELAISE
Camembert van het huis per stuk 3,00
Tomme Blanche
Salami grof, fijn
(8 soorten uit 5 landen)
Knoflook olijven
Cashewnoten
Kingsize pinda's
DEZE WEEK UW AANDACHT VOOR:
KIP CORDON BLEU
Iedere 4e gratis
LEVERKAAS *Ao
LIMBURGSE VARKENSOESTER
RIBLAPJES
KORTING
PER KILO
1 kilo kogelbiefstuk
07 K(\
10 voor.3.95
't Loo 25
1851 HT Heiloo
UITKIJKPOST - 15 NOVEMBER 1995
PAGINA 11
per stuk slechts
Lekker fris voor tussendoor op een vers stokbroodje, maar ook uitstekend geschikt als apart
voorgerecht of 's avonds op 'n toastje bij de borrel.
Maak uw keuze uit onze saladebar:
Zalmsalade1OO gram 2, 95
Haringsalade OO gram 2OO
Tonijnsalade1 OO gram 2,85
Crabsalade 1 OO gram 3,95
Zeevruchtensalade 1 oo gram 3,35
Garnalensalade1 OO gram 3, OO
WINKELHOF 'T LOO 18
1851 HT HEILOO
TELEFOON 072 - 533 14 10
WOENSDAG T/M ZATERDAG:
2 kiloper kilo
per kilo
500 gram
NIEUW
250 gram
Europaboulevard 51 - De Mare, Alkmaar
Winkelhof 't Loo 48, Heiloo
Winkelc. Geesterduin, Castricum 0
Basisbereiding bakken:
Laat in een passende pan boter uitbruisen
en licht bruinen. Stem het formaat van de
pan af op de hoeveelheid vlees die wordt
bereid. In een te gro
te pan verbrandt de
boter, in een te kleine
pan wordt het vlees
niet gelijkmatig ge
bakken. Schroei het
vlees aan weerszijden
dicht en temper het
vuur, Blijf met het vlees over de bodem
van de pan schuiven en keer het regelma
tig. Prik echter nooit met een vork in het
vlees, maar gebruik een spatel. Bak het
vervolgens verder tot het vereiste gaarte-
punt. Neem het vlees uit de pan en blus de
braadboter met water of ander vocht af
om, indien gewenst, jus te maken.
Bestrooi de entrecötes met zwarte peper.
Verhit de olie goed in een koekepan en
schroei de entrecötes aan weerszijden
snel dicht. Laat ze op een
wat lagere temperatuur
aan iedere kant 1 1/2 a 2
minuten bakken. Neem
de entrecötes uit de pan
en houdt ze warm. Fruit
vervolgens de ui, blus dit
met de Beaujolais
Primeur en voeg de runderbouillon toe.
Laat het geheel tot de helft inkoken. Voeg
de merg en de groene en rose peperkor
rels toe. Laat het even doorkoken en roer
er de koude boter of margarine door. Giet
de pepersaus over de entrecötes en be
strooi ze met bieslook. Lekker met stoof
peren en duchesse aardappelen.
Voedingswaarde per portie:
Energie: 1495 kj (355 kcal)
Eiwit: 34 gram
Vet: 24 gram
Koolhydraten: 2 gram
Blij en vol trots zijn we met onze 3e prijs in de competitie
beste specialiteitenwinkel van Nederland.
Vooral ons zeer uitgebreide versassortiment
werd geroemd door de vak- en consumentenjury.
Om dit succes met u te delen heffen we a.s. weekend
graag met u het glas.
Bovendien profiteert u dan eens
zeer voordelig van ons versassortiment.
200 gram3,00
100 gram3,00
150 gram3,00
250 gram3,00
500 gram3,00
Speciaal aanbevolen:
Lekker op brood:
ACHTERHAM
150 gram I Hrö
Special:
Keurslagerkoopje:
Alleen vrijdag en zaterdag
voor slechts ém i
<£pLU%>
[O 3061
KEURSLAGER
t Loo 27 - Heiloo - 533 17 76
Week reclame, geldig donderdagvrijdag en zaterdag
Vaste aanbiedingen... voor andere vaste aanbiedingen kijk ook in de winkel
Pdit Pnitt (ook om zelf af te bakken) 5 VOOÏ2*
(beenham,
LUNCHTIP
Koffie met herfstbroodje
<nohs,salami,brie) van 9,25 nu voor 7,25
Vaste aanbiedingen gelden altijd!!!
elke dag het hele jaar door!!!
01
m
U heeft nodig voor 4 personen:
4 entrecötes
2 eetlepels olie
1 fijngesnipperde ui
1 glas Beaujolais Primeur
1 deciliter runderbouillon
80 gram merg, in kleine blokjes gesneden
1 eetlepel groene peperkorrels
1 eetlepel rose peperkorrels
20 gram koude boter of margarine
1 eetlepel fijngesneden bieslook
zout
zwarte peper
Winkelhof't Loo 23
1851 HT Heiloo
Tel. 072 5335483
Alweer iets bijzonders van uw Keurslager: een mals stukje varkensvlees met een randje
van katenspek, bestreken met Limburg
se mosterd en belegd met schijfjes cham
pignons.
Ongeveer na 20 minuten zachtjes bakken
zijn ze klaar.
Serveren met spruitjes en gekookte aard
appelen.
100 gram BOTERHAM
WORST
BIJ 150 GRAM
100 gram
jXGj
Dit is ons garantiezegel.
Ons bedrijf voldoet aan de
strengste eisen op het gebied
van hygiéne en is EEG-goedgekeurd.
4,25
EN OOK DE SINTERKLAAS SPECIALITEITEN ZIJN ER WEER,
MARSEPEIN/ ROOMBORSTPLAAT/ EIGEN FABRIKAAT CHOCOLADELETTERS