me 5,00 Salades 75 JAAR GARANT VOOR TOPKWALITEIT IN AARDAPPELEN GROENTEN EN FRUIT 3.9 M Nummer 3 van Nederland e deel VARKENSOESTERS 5,- KOFFIESPECULAAS een Keès Zoon 25 98 BEENTJES GROENTEBROERS VAN DE WEEK LIMBURGSE Rozijnenhollen 5 voor3.25 10 voor5. NNEUWE OOGST CLEMENTRNES NAVELINAS ZONDER POT AVOCADO SALADE elicatessen bakkerij Roomboter speculaas gevulde koeken 4 stuks van 3,96 voor 3,16 Speculaasbrokken per stuk nu 1,99 Roomboter amandelstaaf per stuk nu 3,99 naar keuze 3 groene of bloeiende planten 10,00 mooie kerststerren, rood, wit of rose per stuk 7,95 MfiexAtuctt!HELE KIP Albert Hèijn Heiloo Winkelcentrum 't Loo 61 Albert Heijn Limmen Vuurbaak WsspecV^V Wsspec^ WITLOF ENTRECOTES BORDELAISE Camembert van het huis per stuk 3,00 Tomme Blanche Salami grof, fijn (8 soorten uit 5 landen) Knoflook olijven Cashewnoten Kingsize pinda's DEZE WEEK UW AANDACHT VOOR: KIP CORDON BLEU Iedere 4e gratis LEVERKAAS *Ao LIMBURGSE VARKENSOESTER RIBLAPJES KORTING PER KILO 1 kilo kogelbiefstuk 07 K(\ 10 voor.3.95 't Loo 25 1851 HT Heiloo UITKIJKPOST - 15 NOVEMBER 1995 PAGINA 11 per stuk slechts Lekker fris voor tussendoor op een vers stokbroodje, maar ook uitstekend geschikt als apart voorgerecht of 's avonds op 'n toastje bij de borrel. Maak uw keuze uit onze saladebar: Zalmsalade1OO gram 2, 95 Haringsalade OO gram 2OO Tonijnsalade1 OO gram 2,85 Crabsalade 1 OO gram 3,95 Zeevruchtensalade 1 oo gram 3,35 Garnalensalade1 OO gram 3, OO WINKELHOF 'T LOO 18 1851 HT HEILOO TELEFOON 072 - 533 14 10 WOENSDAG T/M ZATERDAG: 2 kiloper kilo per kilo 500 gram NIEUW 250 gram Europaboulevard 51 - De Mare, Alkmaar Winkelhof 't Loo 48, Heiloo Winkelc. Geesterduin, Castricum 0 Basisbereiding bakken: Laat in een passende pan boter uitbruisen en licht bruinen. Stem het formaat van de pan af op de hoeveelheid vlees die wordt bereid. In een te gro te pan verbrandt de boter, in een te kleine pan wordt het vlees niet gelijkmatig ge bakken. Schroei het vlees aan weerszijden dicht en temper het vuur, Blijf met het vlees over de bodem van de pan schuiven en keer het regelma tig. Prik echter nooit met een vork in het vlees, maar gebruik een spatel. Bak het vervolgens verder tot het vereiste gaarte- punt. Neem het vlees uit de pan en blus de braadboter met water of ander vocht af om, indien gewenst, jus te maken. Bestrooi de entrecötes met zwarte peper. Verhit de olie goed in een koekepan en schroei de entrecötes aan weerszijden snel dicht. Laat ze op een wat lagere temperatuur aan iedere kant 1 1/2 a 2 minuten bakken. Neem de entrecötes uit de pan en houdt ze warm. Fruit vervolgens de ui, blus dit met de Beaujolais Primeur en voeg de runderbouillon toe. Laat het geheel tot de helft inkoken. Voeg de merg en de groene en rose peperkor rels toe. Laat het even doorkoken en roer er de koude boter of margarine door. Giet de pepersaus over de entrecötes en be strooi ze met bieslook. Lekker met stoof peren en duchesse aardappelen. Voedingswaarde per portie: Energie: 1495 kj (355 kcal) Eiwit: 34 gram Vet: 24 gram Koolhydraten: 2 gram Blij en vol trots zijn we met onze 3e prijs in de competitie beste specialiteitenwinkel van Nederland. Vooral ons zeer uitgebreide versassortiment werd geroemd door de vak- en consumentenjury. Om dit succes met u te delen heffen we a.s. weekend graag met u het glas. Bovendien profiteert u dan eens zeer voordelig van ons versassortiment. 200 gram3,00 100 gram3,00 150 gram3,00 250 gram3,00 500 gram3,00 Speciaal aanbevolen: Lekker op brood: ACHTERHAM 150 gram I Hrö Special: Keurslagerkoopje: Alleen vrijdag en zaterdag voor slechts ém i <£pLU%> [O 3061 KEURSLAGER t Loo 27 - Heiloo - 533 17 76 Week reclame, geldig donderdagvrijdag en zaterdag Vaste aanbiedingen... voor andere vaste aanbiedingen kijk ook in de winkel Pdit Pnitt (ook om zelf af te bakken) 5 VOOÏ2* (beenham, LUNCHTIP Koffie met herfstbroodje <nohs,salami,brie) van 9,25 nu voor 7,25 Vaste aanbiedingen gelden altijd!!! elke dag het hele jaar door!!! 01 m U heeft nodig voor 4 personen: 4 entrecötes 2 eetlepels olie 1 fijngesnipperde ui 1 glas Beaujolais Primeur 1 deciliter runderbouillon 80 gram merg, in kleine blokjes gesneden 1 eetlepel groene peperkorrels 1 eetlepel rose peperkorrels 20 gram koude boter of margarine 1 eetlepel fijngesneden bieslook zout zwarte peper Winkelhof't Loo 23 1851 HT Heiloo Tel. 072 5335483 Alweer iets bijzonders van uw Keurslager: een mals stukje varkensvlees met een randje van katenspek, bestreken met Limburg se mosterd en belegd met schijfjes cham pignons. Ongeveer na 20 minuten zachtjes bakken zijn ze klaar. Serveren met spruitjes en gekookte aard appelen. 100 gram BOTERHAM WORST BIJ 150 GRAM 100 gram jXGj Dit is ons garantiezegel. Ons bedrijf voldoet aan de strengste eisen op het gebied van hygiéne en is EEG-goedgekeurd. 4,25 EN OOK DE SINTERKLAAS SPECIALITEITEN ZIJN ER WEER, MARSEPEIN/ ROOMBORSTPLAAT/ EIGEN FABRIKAAT CHOCOLADELETTERS

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 1995 | | pagina 11