De'SPECIALS'
van de SINT
10f-
voor
Kees Zoon
tARJUIT VOOR TOPKWAUTEIT
in AARDAPPELEN MEUTEN EN FRUIT
Kaas van het huis II
e deel
I.79
3.25
5.so
10.00
00
98
BEENTJES GROENTEBROERS
VAN DE WEEK
Kadotips voor pakjesavond
3 HALEN 2 BETALEN
Iedere 4e gratis
228
195
298
3 BIEF
STUKJES
07 50
PRACHT
WITLOF
KLASSE 1
DOYENNÉ DU
9Q COMMICE
VOL SAP
PERSSINAAS
APPELEN
FLORIDA
SALADE A9I
Tagliatelletaart
Roombrie van het huis
ƒ3,95
Bleu van het huis
3,95
Chevre van het huis
ƒ3,95
Boerencamembert v/h huis
ƒ4,50
Kaas v/h huis minder zout
ƒ6,95
Kaas v/h huis Gatenkaas
ƒ6,95
«LBSCBo SCBo^
VERS UIT EIGEN OVEN:
Roomboter gevuld speculaas per stuk van 3.99 voor 2.99
Roomboter amandelstaaf per stuk voor 3.99
VERS VAN DE VEILING:
Super grote varens per stuk 8,95
Kerststerren rood/wit/rose per stuk 7,95
A.H. PERLA MILD KOFFIE
Albert Heijn Heiloo Winkelcentrum 't Loo 61
Albert Heijn Limmen Vuurbaak
Vaste aanbiedingen:
bakkerij
't Loo 25
1851 HT Heiloo
Vorige week heeft u kennis kunnen maken
met onze Hollandse kazen van het huis..
Deze week brengen we graag
onze buitenlandse kazen van het huis
onder uw aandacht. En zeer voordelig...
elicatessen
Gerookte paling4,95 per 100 gram m, Q^gpoNSWEL
Makreel0,90 per 100 gram TIJDIG OW
Gerookte zalm7,95 per bakje BESTELLING DOOM.
Haring2,50 per stuk
gl WINKELHOF T LOO 18 JP
1851 HT HEILOO in
JS TELEFOON 072 - 533 14 10 x,£<
^WsspecT^ ^WsspecV^
UITKIJKPOST - 29 NOVEMBER 1995
PAGINA 7
BOOMSTAMMETJES
FILET AMERICAIN
PROVENgAALSE
FRICANDEAU
SURPRISE
REEPJES
SINT
NICOLAAS-
SALADE
KEURSLAGER
't Loo 27 - Heiloo - 533 17 76
Week reclame, geldig van 30 november t/m 5 december
Half gebakken Baguette
per stuk van 2,15 nu slechts
per 2 stuks voor maar
Mini saucijzen 10 stuks van 6,50
voor maar
Mini
per
izza's div. soorten
',75 5 voor
Vaste aanbiedingen gelden altijd!!!
elke dag het hele jaar door!!!
WOENSDAG T/M ZATERDAG:
500 GRAM
52 KILO
3 KILO
Rauwkost van de week
250 GRAM...
Europaboulevard 51 - De Mare, Alkmaar
Winkelhof 't Loo 48, Heiloo
•W^^eKterduin, Castricum
200
gram
200
gram
150
gram
150
gram
500
gram
500
gram
Wat dacht u van een pondje paling, een pakje gerookte zalm of een makreel.
Maar ook een paar haringerï doen het goed als Sinterklaasgeschenk.
Wij kunnen alles geur- en lekvrij voor u vacuüm trekken,
zodat u de vis ook kan verstoppen in een surprise.
En als u het echt niet meer weet, hebben we ook nog kadobonnen!
Laat u deze week 'ns verrassen met onze
overheerlijke en feestelijke sinterklaas
specialiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld
van surprisereepjes en Sint Nicolaas salade?
Ook voor pakjesavond zelf hebben we
pittige traktaties. Maak van het heerlijk
avondje een hartig avondje!
Speciaal aanbevolen:
Lekker op brood:
150 gram 248
100 gram
Special:
100 gram I taM
Een verrassende
kalkoenvariatie met ui en
perzik.
Ongeveer 10 minuten
roerbakken.
250 gram Mm W
Keurslagerkoopje:
VOOR
Alleen vrijdag en zaterdag
1 kilo kogelbiefstuk
voor slechts Mm ff ivV
O 3061
£E.G
Dit is ons garantiezegel.
Ons bedrijf voldoet aan de
strengste eisen op het gebied
van hygiëne en is EEG-goedgekeurt.
S|
Basisbereiding bakken:
Laat in een passende pan boter uitbruisen en
licht bruinen. Het formaat van de pan afstem
men op de hoeveelheid vlees die wordt bereid.
In een te grote pan verbrandt de boter, in een
te kleine pan wordt het vlees niet gelijkmatig
gebakken. Schroei het
vlees aan weerszijden
dicht en temper bet
vuur. Blijf met het
vlees over de bodem
van de pan schuiven en
keer het regelmatig.
Vervolgens verder bak
ken tot het vereiste
gaartepunt. Het vlees
uit de pan nemen en de braadboter eventueel
afblussen met water of ander vocht.
U heeft nodig voor 4 personen:
250 gram rundertartaar
50 gram ontbijtspek, in reepjes gesneden
200 gram tagliatelle
10 plakjes bladerdeeg
300 gram schoongemaakte bloemkoolroosjes
100 gram geraspte oude kaas
300 gram hüttenkase
50 gram boter
1 fijngehakte ui
0,5 deciliter droge witte wijn
0,5 liter gezeefde tomaten
1 eetlepel gehakte peterselie
zout en peper
Bereiding:
Kook de bloemkool in ca. 5 minuten bijna
gaar. Fruit het ontbijtspek en de fijngehakte ui
in 25 gram boter glazig. Voeg daarna de tar
taar toe en bak deze rul en gaar. Voeg er de
droge witte wijn, de gezeefde tomaten en zout
en peper aan toe.
Laat dit onder af en toe roeren ca. 10 minuten
inkoken tot een dikke saus. Kook de tagliatel
le, laat hem uitlekken en doe deze vervolgens
in een kom. Meng er de saus, peterselie en 75
gram van de oude geraspte
kaas door. Fruit in 25 gram
boter de bloemkool. Doe de
Hüttenkase in een zeef, laat
hem uitlekken en wrijf hem
boven een schone kom door
de zeef. Meng er de bloem
kool door. Maak van het
bladerdeeg een stapeltje van
6 plakjes en een stapeltje
van 4 plakjes. Rol deze stapeltjes deeg uit tot
een ronde lap die 2 centimeter groter is dan
een springvorm met een doorsnede vah 24
centimeter en een ronde lap 1 centimeter gro
ter dan de springvorm.
Bekleed de ingevette springvorm met de
grootste lap. Prik hier en daar met een vork in
het deeg en strooi wat bloem over het deeg.
Schep er eerst het tagliatelle- en dan het
bloemkoolmengsel in. Strooi er de rest van de
geraspte oude kaas over. Bedek met de kleine
deeglap en druk deze goed vast. Bak de taart
in het midden van een voorverwarmde oven
van 200°C in ca. 1 uur goudbruin en gaar.
Lekker met een lofsalade en een witte wijn.
Voedingswaarde per portie
Energie: plm. 5260kJ (1255 Real)
Eiwit: 47 gram
Vet: 80 gram
Koolhydraten: 88 gram
Winkelhof 't Loo 23
1851 HT Heiloo
Tel. 072 5335483
cd