De'SPECIALS' van de SINT 10f- voor Kees Zoon tARJUIT VOOR TOPKWAUTEIT in AARDAPPELEN MEUTEN EN FRUIT Kaas van het huis II e deel I.79 3.25 5.so 10.00 00 98 BEENTJES GROENTEBROERS VAN DE WEEK Kadotips voor pakjesavond 3 HALEN 2 BETALEN Iedere 4e gratis 228 195 298 3 BIEF STUKJES 07 50 PRACHT WITLOF KLASSE 1 DOYENNÉ DU 9Q COMMICE VOL SAP PERSSINAAS APPELEN FLORIDA SALADE A9I Tagliatelletaart Roombrie van het huis ƒ3,95 Bleu van het huis 3,95 Chevre van het huis ƒ3,95 Boerencamembert v/h huis ƒ4,50 Kaas v/h huis minder zout ƒ6,95 Kaas v/h huis Gatenkaas ƒ6,95 «LBSCBo SCBo^ VERS UIT EIGEN OVEN: Roomboter gevuld speculaas per stuk van 3.99 voor 2.99 Roomboter amandelstaaf per stuk voor 3.99 VERS VAN DE VEILING: Super grote varens per stuk 8,95 Kerststerren rood/wit/rose per stuk 7,95 A.H. PERLA MILD KOFFIE Albert Heijn Heiloo Winkelcentrum 't Loo 61 Albert Heijn Limmen Vuurbaak Vaste aanbiedingen: bakkerij 't Loo 25 1851 HT Heiloo Vorige week heeft u kennis kunnen maken met onze Hollandse kazen van het huis.. Deze week brengen we graag onze buitenlandse kazen van het huis onder uw aandacht. En zeer voordelig... elicatessen Gerookte paling4,95 per 100 gram m, Q^gpoNSWEL Makreel0,90 per 100 gram TIJDIG OW Gerookte zalm7,95 per bakje BESTELLING DOOM. Haring2,50 per stuk gl WINKELHOF T LOO 18 JP 1851 HT HEILOO in JS TELEFOON 072 - 533 14 10 x,£< ^WsspecT^ ^WsspecV^ UITKIJKPOST - 29 NOVEMBER 1995 PAGINA 7 BOOMSTAMMETJES FILET AMERICAIN PROVENgAALSE FRICANDEAU SURPRISE REEPJES SINT NICOLAAS- SALADE KEURSLAGER 't Loo 27 - Heiloo - 533 17 76 Week reclame, geldig van 30 november t/m 5 december Half gebakken Baguette per stuk van 2,15 nu slechts per 2 stuks voor maar Mini saucijzen 10 stuks van 6,50 voor maar Mini per izza's div. soorten ',75 5 voor Vaste aanbiedingen gelden altijd!!! elke dag het hele jaar door!!! WOENSDAG T/M ZATERDAG: 500 GRAM 52 KILO 3 KILO Rauwkost van de week 250 GRAM... Europaboulevard 51 - De Mare, Alkmaar Winkelhof 't Loo 48, Heiloo •W^^eKterduin, Castricum 200 gram 200 gram 150 gram 150 gram 500 gram 500 gram Wat dacht u van een pondje paling, een pakje gerookte zalm of een makreel. Maar ook een paar haringerï doen het goed als Sinterklaasgeschenk. Wij kunnen alles geur- en lekvrij voor u vacuüm trekken, zodat u de vis ook kan verstoppen in een surprise. En als u het echt niet meer weet, hebben we ook nog kadobonnen! Laat u deze week 'ns verrassen met onze overheerlijke en feestelijke sinterklaas specialiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van surprisereepjes en Sint Nicolaas salade? Ook voor pakjesavond zelf hebben we pittige traktaties. Maak van het heerlijk avondje een hartig avondje! Speciaal aanbevolen: Lekker op brood: 150 gram 248 100 gram Special: 100 gram I taM Een verrassende kalkoenvariatie met ui en perzik. Ongeveer 10 minuten roerbakken. 250 gram Mm W Keurslagerkoopje: VOOR Alleen vrijdag en zaterdag 1 kilo kogelbiefstuk voor slechts Mm ff ivV O 3061 £E.G Dit is ons garantiezegel. Ons bedrijf voldoet aan de strengste eisen op het gebied van hygiëne en is EEG-goedgekeurt. S| Basisbereiding bakken: Laat in een passende pan boter uitbruisen en licht bruinen. Het formaat van de pan afstem men op de hoeveelheid vlees die wordt bereid. In een te grote pan verbrandt de boter, in een te kleine pan wordt het vlees niet gelijkmatig gebakken. Schroei het vlees aan weerszijden dicht en temper bet vuur. Blijf met het vlees over de bodem van de pan schuiven en keer het regelmatig. Vervolgens verder bak ken tot het vereiste gaartepunt. Het vlees uit de pan nemen en de braadboter eventueel afblussen met water of ander vocht. U heeft nodig voor 4 personen: 250 gram rundertartaar 50 gram ontbijtspek, in reepjes gesneden 200 gram tagliatelle 10 plakjes bladerdeeg 300 gram schoongemaakte bloemkoolroosjes 100 gram geraspte oude kaas 300 gram hüttenkase 50 gram boter 1 fijngehakte ui 0,5 deciliter droge witte wijn 0,5 liter gezeefde tomaten 1 eetlepel gehakte peterselie zout en peper Bereiding: Kook de bloemkool in ca. 5 minuten bijna gaar. Fruit het ontbijtspek en de fijngehakte ui in 25 gram boter glazig. Voeg daarna de tar taar toe en bak deze rul en gaar. Voeg er de droge witte wijn, de gezeefde tomaten en zout en peper aan toe. Laat dit onder af en toe roeren ca. 10 minuten inkoken tot een dikke saus. Kook de tagliatel le, laat hem uitlekken en doe deze vervolgens in een kom. Meng er de saus, peterselie en 75 gram van de oude geraspte kaas door. Fruit in 25 gram boter de bloemkool. Doe de Hüttenkase in een zeef, laat hem uitlekken en wrijf hem boven een schone kom door de zeef. Meng er de bloem kool door. Maak van het bladerdeeg een stapeltje van 6 plakjes en een stapeltje van 4 plakjes. Rol deze stapeltjes deeg uit tot een ronde lap die 2 centimeter groter is dan een springvorm met een doorsnede vah 24 centimeter en een ronde lap 1 centimeter gro ter dan de springvorm. Bekleed de ingevette springvorm met de grootste lap. Prik hier en daar met een vork in het deeg en strooi wat bloem over het deeg. Schep er eerst het tagliatelle- en dan het bloemkoolmengsel in. Strooi er de rest van de geraspte oude kaas over. Bedek met de kleine deeglap en druk deze goed vast. Bak de taart in het midden van een voorverwarmde oven van 200°C in ca. 1 uur goudbruin en gaar. Lekker met een lofsalade en een witte wijn. Voedingswaarde per portie Energie: plm. 5260kJ (1255 Real) Eiwit: 47 gram Vet: 80 gram Koolhydraten: 88 gram Winkelhof 't Loo 23 1851 HT Heiloo Tel. 072 5335483 cd

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 1995 | | pagina 7