lerens®
Op zijn ,(Boerenjluitjes
Kerst 1997
ie Boerewagfen
echl.e Italiaanse ReuRen
Bij ons hunt u heerlijk a la carte eten
Tot en met 24 december
maar met persoonlijkeJioempapa
Restaurant Veldt
Specialiteiten Restaurant
De lekkerste salades
voor de feestdagen
Cafetaria Dekker
Lekker uitgebreid a la carte
eten bij Lorenzo
wen it u 'een uoowpoeö'uj uiteinde St een (ut mkool 1998
UITKIJKPOST - 10 DECEMBER
PAGINA 18
falies uit eigen
keuken,
(Bezorging op
heide
kerstdagen
(geen extra
kosten) J
Kerst Hors d' oeuvre 21,50 p.p.
Terrine van gerookte zalm met Hollandse garnalen, haricotsverts-salade met
kleine kreeft, kreeftendressing met koriander en een pang-sit van gamba's
Dubbel getrokken runderbouillon met wilde paddestoelen, madera,
fijne groenten en tuinkruiden
Gebakken wilde duiffilet op knolselderijmousseline
met gefrituurde vijgen in portsaus
Aan-één stuk gebraden kalfsrug met krokante pancetta, risotto,
paprikacoulis en huisgedroogde tomaten
Italiaanse rauw-melkse kaas met gebrande
T|/f üijnboompitten en notensla met notendressing
Feestelijk kerstdessert Aanbevolen door de
STATIONSWEG 84 HEILOO
TEL./FAX 072-5338502
Telefoon 072 533 18 62
Stationsweg 73 1851 LJ Heiloo
Beide kerstdagen gesloten
Kindermenu 12,50
2e kerstdag en nieuwjaarsdag zijn wij geopend
Kennemerstraatweg 107 Heiloo, tel. 072 533 80 80
\Jmdat velen onder u de kerstdagen graag in een
intieme huiselijke sfeer vierenverzorgen
wij ook dit jaar een traiteurdienst. U kan
bij ons het feestmenu afhalen om thuis in huiselijke
kring te nuttigen en is geheel oven/magnetron klaar
Menu a f 59,50
Buideltje van In Eigen Huis gerookte zalm gevuld
met Hollandse garnalen, courgette,
pommodori-tomaat en een champagnesaus
licht gebonden paddestoelensoep
Eend confit, gestoofde eend gegratineerd
met aardappelpuree en een frambozensaus,
Gevulde parelhoender met een geurige wildsaus en stoofpeertjes
Om dit compleet te maken bieden wij u diverse salades aan.
Bijvoorbeeld voor bij de 'soep' of voor op een 'toastje'. Deze salades
worden gegarneerd met verse groenten en andere heerlijke extra's.
U kunt kiezen uit: Huzaar 5,50 p.p.*
Russisch ei 6,50 p.p.*
Huzaar/Zalm 6,50 p.p.*
Zalm 7,50 p.p.*
salades vanaf 4 personen.
De salades kunnen telefonisch besteld worden, Tel 072 533 50 32
De salades kunnen op 31 december tussen 13.00 uur en 19.00 uur
opgehaald worden. Op 1 januari zijn wij de gehele dag gesloten.
BESTELLINGEN ONTVANGEN WIJ GRAAG MINIMAAL 24 UUR VOORUIT.
Bitterkoekjesbavarois met een marasquinsaus,
(Uiterlijke besteldatum 19 december)
Restaurant9Le Moulin9
Frans specialiteitenrestaurant
1 e Kerstdag gesloten
2e Kerstdag kunt u weer genieten van
onze voortreffelijke gerechten
Ristorante - Pizzeria - Spagfietteria
Folder af te halen in
't Loo 1 - Heiloo
telefoon 072 533 17 13
Oude Schulpweg 18 Egmond Binnen,
tel. 072-5062888
Wij zijn 2e kerstdag geopend
om uw salade vers op te halen
Wij wensen u prettige kerstdagen
en een voorspoedig 1998.
Heerenweg 138 B, Heiloo, Tel.: 072 533 97 42 533 88 27
Huzarensaladerode zalmsaladegerookte palinggerookte zalmrolladerosbief,
gekruide achterham, vers fruit, coctailsaus en gevulde eieren.
lekker eetgids, met daarin
I de 500 beste restaurants
tLOO20- 1851 HTHeiloo pnjS 90,-p.p. van Nederland.' y
Telefoon 072 533 33 52 Geopend vanaf 18.00 uur
Kerstdiner ook het weekend na Kerst alleen bij reservering.
Kerst Hors dy oeuvre de luxe f 34,50 p.p.
Huzarensalade, rode zalmsalade, salade van gevogelte, gerookte palinggerookte
zalm, Holl. garnalen, Ardennerham met meloen, carpaccio van ossehaas, paté, terri
ne van makreel, zeetomaatjes met krabsalade, vers fruit, coctailsaus en mosterdcreme
Gemengde schotel met 45 luxe borrelhapjes 55,00
voor informatie of bestelling tel. 072 533 85 02
'■Vsfcv
Dorpsstraat 96
1901 EN Castricum
Tel. 0251 - 651500
Fam. Glas
Maandag en dinsdag gesloten.