Kerstbrunch op eerste en tweede kerstdag
Kerstdiner Dansant op
eerste en tweede kerstdag
'kheid om in ons sfeervolle restau
of KERSTDINER. De eerste kerst
bijzondere muzikale invulling
senist-zanger Jan Rahder.
uld doorFrem Gonet, Hubert
hun warme stemgeluid zorgen
mei:
Kerst Hors
11.00 uur -14.00 uur
Om 11.00 uur wordt U ontvangen metnaar uw keuzeeen
Champagnecocktail of Vruchtencocktail Vervolgens kunt u een
keuze maken uit een ruim gesorteerd buffet, voor de kinderen wordt
het programma aangepast en is er een kinderbuffet. Het geheel
wordt muzikaal omlijst door zanger toetsenist-pianist Jan Rahder.
Wildbouillon met preiringetjes en profiterols
gerookte zalm met mierikswortelsaus carpaccio van licht gerookte entrecóte
gerookte forel met dilledressing gebraden rosbief
tonijnsalade met appel beenham met ananas
assortiment hollandse kazen wildzwijnrollade met cumberlandsaus
gevulde parelhoenderbout, met zuurkool, spekjes en sauce Romaine
getrancheerde varkenshaas met een romige kruidensaus minipasteitjes met
naar uw keuze: wildragout ofkalfsragout, hartige preitaart
luxe minibroodjes, minipistolets, croissants en stokbrood met boter
speciaal voor de kinderen diverse zoetwaren, tulband en kerststol
kerstdessert, amandel-frambozenbavaroise met vruchten en slagroom
koffie of thee met kerstbonbon
Kerst Hors
d'Oeuvre a
per 4 pers. 130,-
huzarensalade
salade van rode zalm
waldorfsalade
gerookte paling
gerookte zalm
Hollandse garnalen
gekruide aditerham
reepaté
rosbief
Beaujolaisham
meloen
gevuld ei
d'Oeuvre b
per 6 pers. 135,-
huzarensalade
waldorfsalade
gerookte forel
gerookte paling
rode zalm
gerookte entrecóte
paté van fazant
met pistachenoten
gerookte kuikenborst
Beaujolaisham
gegrilde achterham
Kerst Hors
d'Oeuvre Neptune
I per 2 pers. 75,-
rode zalm
I scampi s
gerookte forel
gerookte zalm
gerookte paling
Hollandse garnalen
rivierkreeft
ansjovis
cocktailsaus
mierikswortelsaus
ravxgottesaus
èvutdei
De kinderen krijgen een speciale kerstsurprise.
Prijzen: per persoon 74,50 kinderen tot 12 jaar f47,50
Wij verwachten onze gasten tussen
17.30 en 18.00 uur, het diner start om
18.30 uur. Tijdens de diverse gdhgen kunt u genieten van
sfeervolle kerstnummers, afgewisseld met dansmuziek.
MENU A f 117,50
SAUMONFARCI
gerookte zalm, gevuld met een
mousse van gerookte forel,
bieslook en mierikswortel
CRÈME MOUTARDE
licht gebonden mosterdsoep met
casselerrib en gesneden andijvie
FILET D'OIE
reepjes ganzenborstjïlet met
gecarameliseerde appeltjes en
een saus van advocaat en calvados
POTAGE DES FRUITS
verfrissend vruchtensoepje
afgewerkt met crème de Cassis
FILET DE VEAURICHE
kalfshaas belegd met een tranche
paté van ganzenlever en gebakken
paddestoelen Sauce vin rouge
DESSERT MARQUISE
verrassend kerstdessert met een
bavaroise van amandelen
en frambozen
Hors d'Oeuvre
BESTELKAART
Naam
Adres
p. pers. ƒ40,- (mm. 2 pers.)
huzarensalade
gerookte forel
gerookte paling
gerookte zalm
Hollandse garnalen
cocktailsaus
mierikswortelsaus
grapefruit
waldorfsalade
Beaujolaisham
ganzenleverpaté
etrancheerde
alfcentreeóte
hertenkalfsham
meloen, gevuld ei
Postcode/Woonplaats:
Telefoon
DATUM EN GERECHTEN AANKRUISEN A.U.B.
Hors d'Oeuvre
St. Hubert
voor de wildliefhebbers
per 2 pers. 70,
gerookte kalkoenfilet
j gerookte wildzwijnrollade
salade van bleekselderij
ei, gevuld met een
wildcrëme
gevogeltepaté
reepaté met rode port
paté met ganzenlever
hertenrollade
meloen
perzik, gevuld met
preiselbeeren
kwartelei
1,25
Speciale wensen:
MENU B f 127,50
MOUSSE DE FOIE GRAS
mousse van ganzenlever gecombineerd
met gerookte eendenborst en een
dressing van sinaasappel en granberries
CONSOMMÉ MISTRAL
kalfsbouillon met een garnituur van
tomaat, knolselderij en tuinkruiden
FILET DE POISSON MARIE-LOUISE
filet van botervis met hollandse garnalen
en een jullienne van courgette, prei en
paprika met een romige kreeftensaus
POTAGE DES FRUITS
verfrissend vruchtensoepje
afgewerkt met crème de Cassis
FILET DE CERF
hertenbiefstukjes met een wildsaus
afgemaakt met cantharellen, vergezeld
van de traditionele wildgarnituren
DESSERT MARQUISE
verrassend kerstdessert
met een bavaroise van amandelen
en frambozen
Restaurant Klein
Varnebroek,
Antwoordnummer 3610,
1850 AB Heiloo
Vleesschotels en vegetarische schotels worden geleverd vanaf 27,50 p.p. (min. 2 pers.)
Alle schotels worden feestelijk gegarneerd. Bovenstaande hors d'oeuvres zijn geschikt als maaltijd.
JAARWISSELING, bestellingen kunt tot 29 december opgeven en staan
dan 31 december voor uw Maar tussen 15.ÖÖ 16
zijn wij niet geopend. STATIEGELD, wordt berekend op schalen 25,-) en
bij inlevering contant aan U terugbetaalde gj
Ophaaltijden:
24 december 16.00uur-17.00 uur
25 december 15.00 uur-16.00 uur
26 december 15.00 uur-16.00 uur
31 december 15.00 uur-16.00 uur
|iww|i«iiff PQf1ÏI19 R
I nyilla 11
untKle
restaurant
einVarnebroek
*Wim
XXX niet leverbaar op aangegeven datum
Aant. Gerecht
24-12
25-12
26-12
31-12
PRIJS TOTAAL
130,00
Kerst H.D. a
4 pers.
Kerst H.D. b
6 pers.
H.D. Neptune
2 pers.
H.D. de Noel
per persoon
H.D. st. Hubert
2 pers.
Ossenstaartsoep
Tomatensoep
1 Selderijsoep
40,
70,"
j Wildsoep
Kruidenboter
Mini Kadetjes
Soepstengels
Sinas. Bavaroise
24,95
Kaneel Bavaroise
26,95
Hazenboutp.p
22,75
19,50
H.D. Jaarw., 6 pers. XXX
H.D. Jaarw., 4 pers. XXX
Diversen
SUBTOTAAL
Statiegeld per schaal 25
TOTAALBEDRAG
Deze bestellijst kimt u in een enveloppe
zonder postzegel opsturen naar:
SOEPEN DIVERSEN
heldere ossenstaartsoep 8,95 Kruidenboter
met madeira Minikadetjes
gebonden tomatensoep ƒ7,95 Soepstengels
licht gebonden selderijsoep 7,95 sinaasappelbavaroise
licht gebonden wildsoep
HORS D'OEUVRE JAARWISSELING
3,25 per 6 pers. 135,-- per 4 pers. 90,--
0,60 huzarensalade, salade van rode zalm
1,25 gerookte paling, gerookte zalm
24,95 salade van hollandse garnalen
26,95 rosbief, gegrilde achterham
met hert en haas 1 met een compote van rood fruit wildpaté, gevuld ei, meloen
Hazenbout, kant-en-klaar gebraden en gestoofd in de traditionele wildsaus, minimaal per 2 personen p.p. 22,75
Parelhoenderfilet, gevuld en gebraden met een saus van sinaasappel en frambozen, per persoon leverbaar p.p. 19,50
Vegetarische menu 's op aanvraag.
Wij adviseren u tijdig te reserveren en hopen u een goede suggestie te
hebben gedaan. Wij wensen U sfeervolle feestdagen!