Kerstbrunch op eerste en tweede kerstdag Kerstdiner Dansant op eerste en tweede kerstdag 'kheid om in ons sfeervolle restau of KERSTDINER. De eerste kerst bijzondere muzikale invulling senist-zanger Jan Rahder. uld doorFrem Gonet, Hubert hun warme stemgeluid zorgen mei: Kerst Hors 11.00 uur -14.00 uur Om 11.00 uur wordt U ontvangen metnaar uw keuzeeen Champagnecocktail of Vruchtencocktail Vervolgens kunt u een keuze maken uit een ruim gesorteerd buffet, voor de kinderen wordt het programma aangepast en is er een kinderbuffet. Het geheel wordt muzikaal omlijst door zanger toetsenist-pianist Jan Rahder. Wildbouillon met preiringetjes en profiterols gerookte zalm met mierikswortelsaus carpaccio van licht gerookte entrecóte gerookte forel met dilledressing gebraden rosbief tonijnsalade met appel beenham met ananas assortiment hollandse kazen wildzwijnrollade met cumberlandsaus gevulde parelhoenderbout, met zuurkool, spekjes en sauce Romaine getrancheerde varkenshaas met een romige kruidensaus minipasteitjes met naar uw keuze: wildragout ofkalfsragout, hartige preitaart luxe minibroodjes, minipistolets, croissants en stokbrood met boter speciaal voor de kinderen diverse zoetwaren, tulband en kerststol kerstdessert, amandel-frambozenbavaroise met vruchten en slagroom koffie of thee met kerstbonbon Kerst Hors d'Oeuvre a per 4 pers. 130,- huzarensalade salade van rode zalm waldorfsalade gerookte paling gerookte zalm Hollandse garnalen gekruide aditerham reepaté rosbief Beaujolaisham meloen gevuld ei d'Oeuvre b per 6 pers. 135,- huzarensalade waldorfsalade gerookte forel gerookte paling rode zalm gerookte entrecóte paté van fazant met pistachenoten gerookte kuikenborst Beaujolaisham gegrilde achterham Kerst Hors d'Oeuvre Neptune I per 2 pers. 75,- rode zalm I scampi s gerookte forel gerookte zalm gerookte paling Hollandse garnalen rivierkreeft ansjovis cocktailsaus mierikswortelsaus ravxgottesaus èvutdei De kinderen krijgen een speciale kerstsurprise. Prijzen: per persoon 74,50 kinderen tot 12 jaar f47,50 Wij verwachten onze gasten tussen 17.30 en 18.00 uur, het diner start om 18.30 uur. Tijdens de diverse gdhgen kunt u genieten van sfeervolle kerstnummers, afgewisseld met dansmuziek. MENU A f 117,50 SAUMONFARCI gerookte zalm, gevuld met een mousse van gerookte forel, bieslook en mierikswortel CRÈME MOUTARDE licht gebonden mosterdsoep met casselerrib en gesneden andijvie FILET D'OIE reepjes ganzenborstjïlet met gecarameliseerde appeltjes en een saus van advocaat en calvados POTAGE DES FRUITS verfrissend vruchtensoepje afgewerkt met crème de Cassis FILET DE VEAURICHE kalfshaas belegd met een tranche paté van ganzenlever en gebakken paddestoelen Sauce vin rouge DESSERT MARQUISE verrassend kerstdessert met een bavaroise van amandelen en frambozen Hors d'Oeuvre BESTELKAART Naam Adres p. pers. ƒ40,- (mm. 2 pers.) huzarensalade gerookte forel gerookte paling gerookte zalm Hollandse garnalen cocktailsaus mierikswortelsaus grapefruit waldorfsalade Beaujolaisham ganzenleverpaté etrancheerde alfcentreeóte hertenkalfsham meloen, gevuld ei Postcode/Woonplaats: Telefoon DATUM EN GERECHTEN AANKRUISEN A.U.B. Hors d'Oeuvre St. Hubert voor de wildliefhebbers per 2 pers. 70, gerookte kalkoenfilet j gerookte wildzwijnrollade salade van bleekselderij ei, gevuld met een wildcrëme gevogeltepaté reepaté met rode port paté met ganzenlever hertenrollade meloen perzik, gevuld met preiselbeeren kwartelei 1,25 Speciale wensen: MENU B f 127,50 MOUSSE DE FOIE GRAS mousse van ganzenlever gecombineerd met gerookte eendenborst en een dressing van sinaasappel en granberries CONSOMMÉ MISTRAL kalfsbouillon met een garnituur van tomaat, knolselderij en tuinkruiden FILET DE POISSON MARIE-LOUISE filet van botervis met hollandse garnalen en een jullienne van courgette, prei en paprika met een romige kreeftensaus POTAGE DES FRUITS verfrissend vruchtensoepje afgewerkt met crème de Cassis FILET DE CERF hertenbiefstukjes met een wildsaus afgemaakt met cantharellen, vergezeld van de traditionele wildgarnituren DESSERT MARQUISE verrassend kerstdessert met een bavaroise van amandelen en frambozen Restaurant Klein Varnebroek, Antwoordnummer 3610, 1850 AB Heiloo Vleesschotels en vegetarische schotels worden geleverd vanaf 27,50 p.p. (min. 2 pers.) Alle schotels worden feestelijk gegarneerd. Bovenstaande hors d'oeuvres zijn geschikt als maaltijd. JAARWISSELING, bestellingen kunt tot 29 december opgeven en staan dan 31 december voor uw Maar tussen 15.ÖÖ 16 zijn wij niet geopend. STATIEGELD, wordt berekend op schalen 25,-) en bij inlevering contant aan U terugbetaalde gj Ophaaltijden: 24 december 16.00uur-17.00 uur 25 december 15.00 uur-16.00 uur 26 december 15.00 uur-16.00 uur 31 december 15.00 uur-16.00 uur |iww|i«iiff PQf1ÏI19 R I nyilla 11 untKle restaurant einVarnebroek *Wim XXX niet leverbaar op aangegeven datum Aant. Gerecht 24-12 25-12 26-12 31-12 PRIJS TOTAAL 130,00 Kerst H.D. a 4 pers. Kerst H.D. b 6 pers. H.D. Neptune 2 pers. H.D. de Noel per persoon H.D. st. Hubert 2 pers. Ossenstaartsoep Tomatensoep 1 Selderijsoep 40, 70," j Wildsoep Kruidenboter Mini Kadetjes Soepstengels Sinas. Bavaroise 24,95 Kaneel Bavaroise 26,95 Hazenboutp.p 22,75 19,50 H.D. Jaarw., 6 pers. XXX H.D. Jaarw., 4 pers. XXX Diversen SUBTOTAAL Statiegeld per schaal 25 TOTAALBEDRAG Deze bestellijst kimt u in een enveloppe zonder postzegel opsturen naar: SOEPEN DIVERSEN heldere ossenstaartsoep 8,95 Kruidenboter met madeira Minikadetjes gebonden tomatensoep ƒ7,95 Soepstengels licht gebonden selderijsoep 7,95 sinaasappelbavaroise licht gebonden wildsoep HORS D'OEUVRE JAARWISSELING 3,25 per 6 pers. 135,-- per 4 pers. 90,-- 0,60 huzarensalade, salade van rode zalm 1,25 gerookte paling, gerookte zalm 24,95 salade van hollandse garnalen 26,95 rosbief, gegrilde achterham met hert en haas 1 met een compote van rood fruit wildpaté, gevuld ei, meloen Hazenbout, kant-en-klaar gebraden en gestoofd in de traditionele wildsaus, minimaal per 2 personen p.p. 22,75 Parelhoenderfilet, gevuld en gebraden met een saus van sinaasappel en frambozen, per persoon leverbaar p.p. 19,50 Vegetarische menu 's op aanvraag. Wij adviseren u tijdig te reserveren en hopen u een goede suggestie te hebben gedaan. Wij wensen U sfeervolle feestdagen!

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2000 | | pagina 15