KERSTDINER 2002 RESTAURANT KLEIN VARNEBROEK Kerst 2002 MENU A MENU B U kunt kiezen uit een 4-gangen menu d 32,50 p.p. Voorgerechten Tussengerechten fjp Hoofdgerechten Nagerechten onze 't Loo 20 -1851 HTHeiloo- Telefoon 072 533 33 52 Bezoek u ook eens weMte: www»(oocatfe«n( restaurant Klein VarnebroeK Salade van huisgerookte zalm (6 uur op eiken gerookt), salade, kwarteleitjes en sjalotjes Carpaccio van rundvlees met parmezaanse kaaskrullen, pijnboompitten en pestodressing Terrine van wild met rozijnen en pistachenoten met frambozen-notendressing - Begeleid met brood, gezouten boter en tapenade Ossenstaartbouillon met chinoise van fijne groente, madera en tuinkruiden Licht gebonden gevogeltesoep met kwartel en bospaddestoelen Gegrilde doradefilet op jullienne van prei, wortel en knolselderij met saffraansaus Gebraden hertenbout op aardperenpuree, preisselbeeren in de saus 'Confit de canard' met sinaasappelsaus Gegrilde kalfsrug met bospaddestoelen en morillesaus - Begeleid met bijpassende aardappel- en groentegarnituur Bavaroise taartje van mandarijnen met vanilleroomijs Trilogie van chocolademousse met bramensorbetijs en bramencoulis Assortiment van rauw-melkse franse kaas Indien u niet kiest voor een 4-gangen menu gelden de volgende prijzen. Voorgerecht 9,50 - tussengerecht 6,50 - hoofdgerecht 17,50 - nagerecht 7,50. Vegetarisch ook mogelijk Openingstijden: ma. gesloten; 12.00 - 14.00 di t/m vrij; diner vanat 17.45 di t/m zo. Reserveringen gewenst ke groeten Hans, Ingrid en medewerkers Beide kerstdagen een avondvullend kerstdiner met de bekende muzikale invulling van Frern Gonet en Hubert Ilario. Deze twee gitaristen met hun warme stemgeluid zorgen voor een sfeervolle avond Tijdens de diverse gangen kunt u genieten van sfeervolle kerstnummersafgewisseld met dansmuziek. Amuse van eendenlever met vossenbessengelei Combinatie van gerookte zalm, met een mousse van forel en venkeldressing Licfït gebonden soep van zuurkool, casselerrib en gele paprika Sor6et van lychee en Champagne J-- T/T" ff? - Medaillons van kalfshaas met een saus van Calvadosadvocaat en cantharellen :%,T C" ïj? >jj Hazelnoot-chocolade mousse met vanille-bourbonijs en gekarameliseerde peer Wl^iÊÊÊÊHÊIKKÊÊtlÊiÊI^^SÊttÊÊÊKIliÈlÊÊtfÊtlKÊKIk Koffieservies met fcerst6on6ons Amuse van eendenlever met vossenbessengelei Carpaccio van kalfsentrecote op een 6edje van sta met pestodressing en pommodori-tomaten Licfit gebonden kreeftensoep met scampiv s en groene asperges Sor6et van lychee en Champagne Hertenrugfilet met een garnituur van uitgebakken spek, champignons en zilveruitjes en de traditionele wildsaus Hazelnoot-chocolade mousse met vanille-bourbonijs en gekarameliseerde peer -4 ffj Koffieservies met kerstbonbons Wij ontvangen onze gasten tussen 17.30 u en 18.00 uur, het diner start om 18.30 uur De prijs voor beide menu s bedraagt Euro 57,50 inclusief welkomstcocktail met amuse, diner en koffieservies Vegetarische menu s op aanvraag. U kunt tijdig reserveren per telefoon, fax of e-mail, u ontvangt een bevestiging TeC.nr. 072-5331612 Faxmr072-5331620 E-mail: kleinvarnebroek@hetnet.nl Wij wensen u sfeervolle en culinaire fcestdagenl ir feestmaand - december feestmaand - december feestmaand feestmaand - december feestmaand - december feestmaand decemtn tw&t/ tWlTis u/&eWk JV/ thuifr wtM/ i d<>/ tuut*/ d& ff|A T T - I V-

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2002 | | pagina 21