KERSTDINER 2002 RESTAURANT KLEIN VARNEBROEK
Kerst 2002
MENU A
MENU B
U kunt kiezen uit een 4-gangen menu d 32,50 p.p.
Voorgerechten
Tussengerechten
fjp Hoofdgerechten
Nagerechten
onze
't Loo 20 -1851 HTHeiloo-
Telefoon 072 533 33 52
Bezoek u ook eens
weMte: www»(oocatfe«n(
restaurant
Klein VarnebroeK
Salade van huisgerookte zalm (6 uur op eiken gerookt),
salade, kwarteleitjes en sjalotjes
Carpaccio van rundvlees met parmezaanse kaaskrullen,
pijnboompitten en pestodressing
Terrine van wild met rozijnen en pistachenoten met
frambozen-notendressing
- Begeleid met brood, gezouten boter en tapenade
Ossenstaartbouillon met chinoise van fijne groente,
madera en tuinkruiden
Licht gebonden gevogeltesoep met kwartel en bospaddestoelen
Gegrilde doradefilet op jullienne van prei, wortel
en knolselderij met saffraansaus
Gebraden hertenbout op aardperenpuree,
preisselbeeren in de saus
'Confit de canard' met sinaasappelsaus
Gegrilde kalfsrug met bospaddestoelen en morillesaus
- Begeleid met bijpassende aardappel- en groentegarnituur
Bavaroise taartje van mandarijnen met vanilleroomijs
Trilogie van chocolademousse met bramensorbetijs
en bramencoulis
Assortiment van rauw-melkse franse kaas
Indien u niet kiest voor een 4-gangen menu gelden de volgende prijzen.
Voorgerecht 9,50 - tussengerecht 6,50 - hoofdgerecht 17,50 - nagerecht 7,50.
Vegetarisch ook mogelijk
Openingstijden: ma. gesloten;
12.00 - 14.00 di t/m vrij;
diner vanat 17.45 di t/m zo.
Reserveringen gewenst
ke groeten Hans,
Ingrid en medewerkers
Beide kerstdagen een avondvullend kerstdiner met de bekende muzikale invulling van Frern Gonet en Hubert Ilario. Deze twee gitaristen met hun warme
stemgeluid zorgen voor een sfeervolle avond Tijdens de diverse gangen kunt u genieten van sfeervolle kerstnummersafgewisseld met dansmuziek.
Amuse van eendenlever
met vossenbessengelei
Combinatie van gerookte zalm, met een mousse
van forel en venkeldressing
Licfït gebonden soep van zuurkool,
casselerrib en gele paprika
Sor6et van lychee en Champagne
J-- T/T" ff? -
Medaillons van kalfshaas met een saus van
Calvadosadvocaat en cantharellen
:%,T C" ïj? >jj
Hazelnoot-chocolade mousse met
vanille-bourbonijs en gekarameliseerde peer
Wl^iÊÊÊÊHÊIKKÊÊtlÊiÊI^^SÊttÊÊÊKIliÈlÊÊtfÊtlKÊKIk
Koffieservies met fcerst6on6ons
Amuse van eendenlever
met vossenbessengelei
Carpaccio van kalfsentrecote op een 6edje van sta met
pestodressing en pommodori-tomaten
Licfit gebonden kreeftensoep met
scampiv s en groene asperges
Sor6et van lychee en Champagne
Hertenrugfilet met een garnituur van uitgebakken spek,
champignons en zilveruitjes en de traditionele wildsaus
Hazelnoot-chocolade mousse met
vanille-bourbonijs en gekarameliseerde peer
-4 ffj
Koffieservies met kerstbonbons
Wij ontvangen onze gasten tussen 17.30 u en 18.00 uur, het diner start om 18.30 uur
De prijs voor beide menu s bedraagt Euro 57,50 inclusief
welkomstcocktail met amuse, diner en koffieservies
Vegetarische menu s op aanvraag.
U kunt tijdig reserveren per telefoon, fax of e-mail, u ontvangt een bevestiging
TeC.nr. 072-5331612 Faxmr072-5331620 E-mail: kleinvarnebroek@hetnet.nl
Wij wensen u sfeervolle en culinaire fcestdagenl
ir feestmaand - december feestmaand - december feestmaand
feestmaand - december feestmaand - december feestmaand decemtn
tw&t/
tWlTis
u/&eWk
JV/ thuifr wtM/ i
d<>/ tuut*/ d&
ff|A T T - I V-