|V^
KANG WAH
Kerstwensen...
Kerstmenu
r
LOTUS
Kerst 2002
B
7de Bonte y
Speciaal KERSTDINER-SCHAAL
Beide kerstdagen zijn wij
geopend vanaf 12.00 uur
Tim Wong en zijn medewerkers
wensen u prettige kerstdagen en een
gelukkig nieuwjaar.
j
boel J'
1e m 2e (mdtdcif d ia conté CfWpmd
K&rytm&wiA/
na
da (Dokn üila
Chinees Indisch Restaurant
KERSTMENU A
KERSTMENU B
Reserveer
tijdig uw
leerstlunch,
Diner of
Partyservice!
B rüï)Cb 11.00 uur Mn er 16.00 en 20.00 uur.
1/om de (Uvtdenm kemt de éetettttaa met cadeautju.
Reserveren alleen nog mogelijk voor het diner van 20.00 uur
Eetkafé De West
liaans Specialiteiten Restaurant P/^
t Loo 20 -1851 HT Heitoo - Telefoon 072 533 33 52
Bezodtf u ook eens
onze website.' www.joocatie.ni
Het Hoekstuk 15 1852 KX Heiloo
tel. 072 533 50 47
ook tUdens de kerstdagen
wV, geopend voor uw
kerstafhaalmenu
Reserveert u tijdig een tafel voor de kerst... en een
bijzondere herinnering aan een intiem diner
IEDERE BEZOEKER KRIJGT
EEN LEUKE KERSTATTENTIE
Heerlijk KINDER-KERSTMENU p. p. 15,00
Binnen of Buiten de deur...
Voor meermfórmatif^
sturen wij li graÊp
onze Kerstfolder!
zo ii.oo tot 2a.oo uur
Dagelijks geopend van 1 7.00 tot 24.00 uur.
Voldoende parkeergelegenheid. Reserveren Bel 072 - 5092227
of mail: info@debonteboel.nl
Restaurant "de Bonte boel", Heereweg 284,1873 CG Groet/ Schoort
Telefoon: 072-5092227. Fax: 0226-344817
speciaiitekenrestaiirant
L ichtgeroo/(te fazantenborst op gemarineerde zuurhgoL
'Witdèouidon met morittes.
Zeeèaars met kruidenmetange en hete B(H(sem
en een saus van appelstroop.
Verfrissing
(Kalfsentrecote met cantharettensaus,
geschaafde aardappef en spruitenpuree.
Santa's ijsBomBe.
60,,00 p.p.
Aanvang vanaf 18.00 uur.
Oude Schulpweg 18, Egmond Binnen, tel. 072- 5062888
Mediterrane keuken
A WUM& vccw liA/erbe/ tap ashapje^c,
g&bervewb met een/ glawfe/
MobccctelM)ijvu uit portonat
vooYfye^edThte^u
Salade/ vcuvu rode/ mat met OAtUfokherx/
en/ cezusoous of
Pattdle/ gevuld/ met mild/ gekrulde/ kip,
kückererwtesu <5r paMty of
Warme/ gettenhazvy met courgette/ Sr een/
tomevterv-bavdCoum/ vinaigrette/
TuMrevudxytrttje/
ItalCcuuvvbe/ tomater\boudllon/ met
ver be/ tutrdcrulderv Sr mirt
Hotyfdg^eret>htenv
ZeedAAlvelmedatlloYV met een/
limoen/- gemberbcuwy of
Kalfsoester met Serranoham/ met een/
M arbaXaMMAV met verbe/ balie/ of
Pasta/ met een/ romige/ wilde/ bobpcudde/-
btoelenbauv met morillev erv truffel
Nccfyer&cïvt
Crcma/ Catalana/ of
Kastanje/- ify met kastanje/- vanille/ creme/
V rarefy oob naar ow%e/ uitgebreide/
bpeclale/ koffie/ Sr drankenkaart
40,-
Italiaans specialiteitenrestaurant 'La Dolce Vita
KERSTMENU 2002
Rosso Antico
(Aperitief)
Carne (Vlees)
Amuse
Quaglia di nonna Nicoletta
Pesce (Vis)
Girelle del pescatore
Pappardelle alia lepre
Fïletto di cinghiale del bracconiere
Pappardelle all'astice
Rombo mediterraneo
Dessert Panettone al baba
Euro 53.50
Aanbe\'olen wijnen
Rossetti riserva '98 (rood) Funtanaliras (wit)
Euro 22S0
Heerlijk sfeervol dineren in ons restaurant
Menu A
voor 2 personen 39,50
KERSTDINER
min. 2 pers. p.p. 35,0C
^eeoteüf&e vomyenecfóeu
SPOOM
Menu B
voor 2 personen 29,50
'pee&tetifée vwtyenecAtm
Kinder-Kerstmenu
per persoon 12,50
Voor iedere bezoeker van
ons restaurant hebben wij
een leuke attentie
De komende kerstdagen kunt u thuis
genieten van onze cateringservice
Kennemerstraatweg 107,1851 BC Heiloo tel: 072 5338080, fax 072 5323755
Maandag gesloten
diner vanaf 17.45 di t/m zo.
Reserveringen gewenst
üijke groeten Hans,
grid en medewerkers
U kunt kiezen uit een A-gangen menu a €32,50 p.p.
Voorgerechten
Salade van huisgerookte zalm (6 uur op eiken
gerookt), salade, kwarteleitjes en sjalotjes
Carpaccio van rundvlees met parmezaanse kaas-
krullen, pijnboompitten en pestodressing
Terrine van wild met rozijnen en pistachenoten met
frambozen-notendressing
0 Tussengerechten
Ossenstaartbouillon met chinoise van fijne groente,
madera en tuinkruiden
Licht gebonden gevogeltesoep met
kwartel en bospaddestoelen
Gegrilde doradefilet op jullienne van prei, wortel
en knolselderij met saffraansaus
9 Hoofdgerechten
Gebraden hertenbout op aardperenpuree,
preissclbeeren in de saus
'Oonfit de canard' met sinaasappelsaus
Gegrilde kaifsrug met bospaddestoelen en morillesaus
Nagerechten
Bavaroise taartje van mandarijnen met vanille-roomijs
Trilogie van chocolademousse met bramensorbetijs
en bramencoulis
Assortiment van rauw-melkse franse kaas
Indien u niet kiest voor een 4-gangm menu gelden de
volgende prijzenVoorgerecht 9,50 - tussengerecht 6,50 -
Vegetarisch ook mogelijk
ro lijk <§teD
Chinees Kantonees
Specialiteiten Restaurant
per persoon 35,- (vanaf 2 personen)
Eerste gang
TWeede gang
Derde gang
saus
ten)
Vierde gang
Vijfde gang
Chinese kroepoek
Speciale Chinese Hors d' Oeuvre
Chinese champignonsoep
Pekingeend met gemengd vlees in oester-
Gesneden haasbiefstuk met
zwartepeper-saus
Gebakken grote Chinese garnalen
met Sa-Cha saus
Jir Kwor Kai Din (geb.kipblokjes,
geroosterd varkensvlees,
cashewnoten met verschillende groen-
Ijs met gemengde verse vruchten en
slagroom
Koffie of thee met bonbons
per persoon 32,50 (vanaf 2 personen)
Eerste gang Chinese kroepoek
Speciale Chinese Hors d' Oeuvr
TWeede gang Chinese champignonsoep
Derde gang Gebakken vleespasteitjes in Tausie saus
Gegrilde haasbiefstuk in Kantonese stijl
Geroosterd varkensvlees met Chinese
champignons
Gebakken kipvleesfilet met Chung Sik saus
Vierde gang Ijs met gemengde verse
vruchten en slagroom
Vijfde gang Koffie of thee met bonbons
wmm.brasseriem'Udsehutnl0.
Wij zijn beide kerstdagen geopend, aanvang 18.00 uur.
Reserveren gewenst.
Tevens kunt u 27, 28 en 29 december ook
reserveren voor het kerstmenu
St. Adelbertusweg 31,1935 EM Egmond-Binnen.
Telefoon: 072 5065994. Reserveren gewenst.
(Gevulde kwartel op grootmoeder Nicoletta fs wijze)
(Gevulde tongrollade)
(Lintpasta met hazenpeper
(Wilde-zwijn-haas van de stroper)
(Lintpasta met langoest)
(Tarbot op mediterraanse wijze)
(Italiaans kerstbrood met ijs en likeur)
(Imposante, vurige en robuuste wijn) (Sprankelende frisdruivige drog
wijn)
25 December gesloten26 december geopend (reservering gewenst)
Directie en medewerkers van "La Dólce Vita" wensen u een Zalige Kerst
Voor wie tijdens de feestdagen ook lekker thuis wil dineren, hebben wij met
de grootste zorg een speciaal diner samengesteld, bestaande uit een schitte
rend opgemaakte schaal om feestelijk mee naar huis te nemen.
U kunt kiezen tussen menu A en menu B
Kroepoek, mini loempia, Chinese Pangsit
Goreng, Li-Gok, Ti Kong Kai en gamalentoast
*-*
'Tl-PAN KALKOEN'
(gefileerde kalkoen met ananas in speciale
Singapore saus)
'HAA JANG'
(garnalen en kip met diverse groenten)
'SIU YONG PAK'
(gegrilde lamskotelet in honingsaus)
'KALKOENSATÉ'
(kalkoenfilet met satésaus)
'PO CHAI YUK'
(ossenhaas met diverse groenten in Hoi Sin saus)
'NASI YONG CHOW'
voor 3 personen extra gerecht:
'HOI SIN KUN'
(geb. zeetongrolletjes en grote garnalen in
sinaasappelsaus)
voor 4 personen extra gerecht:
'PEKINGEEND'
(gegrilde eend met O.K. saus)
IJs met vruchten of Chinese vruchten (Lychee)
of Irish Coffee of French Coffee
kroepoek, mini loempia, Chinese pangsit goreng,
Li-Gok, Ti-Kong Kai en garnalentoast.
'TI-PAN KALKOEN'
(gefileerde kalkoen met
ananas in speciale Singapore saus)
'BABI PANGANG'
'KOE LOY YUK'
'TO SI KAI'
'KALKOENSATÉ'
Keuze uit nasi, bami of rijst
Dhr. Wong en zijn medewerkers
wensen u prettige kerstdagen en
een gelukkig 2003
Reserveert u tijdig Dagelijks
geopend van 12.00 tot 22.00 uur
Winkelhof 't Loo 8 Heiloo
Telefoon 072 533 32 64 -
Fax 072 533 92 75
1 e en 2e Kerstdag is ons
restaurant GESLOTEN
- Begeleid met brood, gezouten boter en tapenade
- Begeleid met bijpassende aardappel- en groentegarnituur