|V^ KANG WAH Kerstwensen... Kerstmenu r LOTUS Kerst 2002 B 7de Bonte y Speciaal KERSTDINER-SCHAAL Beide kerstdagen zijn wij geopend vanaf 12.00 uur Tim Wong en zijn medewerkers wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. j boel J' 1e m 2e (mdtdcif d ia conté CfWpmd K&rytm&wiA/ na da (Dokn üila Chinees Indisch Restaurant KERSTMENU A KERSTMENU B Reserveer tijdig uw leerstlunch, Diner of Partyservice! B rüï)Cb 11.00 uur Mn er 16.00 en 20.00 uur. 1/om de (Uvtdenm kemt de éetettttaa met cadeautju. Reserveren alleen nog mogelijk voor het diner van 20.00 uur Eetkafé De West liaans Specialiteiten Restaurant P/^ t Loo 20 -1851 HT Heitoo - Telefoon 072 533 33 52 Bezodtf u ook eens onze website.' www.joocatie.ni Het Hoekstuk 15 1852 KX Heiloo tel. 072 533 50 47 ook tUdens de kerstdagen wV, geopend voor uw kerstafhaalmenu Reserveert u tijdig een tafel voor de kerst... en een bijzondere herinnering aan een intiem diner IEDERE BEZOEKER KRIJGT EEN LEUKE KERSTATTENTIE Heerlijk KINDER-KERSTMENU p. p. 15,00 Binnen of Buiten de deur... Voor meermfórmatif^ sturen wij li graÊp onze Kerstfolder! zo ii.oo tot 2a.oo uur Dagelijks geopend van 1 7.00 tot 24.00 uur. Voldoende parkeergelegenheid. Reserveren Bel 072 - 5092227 of mail: info@debonteboel.nl Restaurant "de Bonte boel", Heereweg 284,1873 CG Groet/ Schoort Telefoon: 072-5092227. Fax: 0226-344817 speciaiitekenrestaiirant L ichtgeroo/(te fazantenborst op gemarineerde zuurhgoL 'Witdèouidon met morittes. Zeeèaars met kruidenmetange en hete B(H(sem en een saus van appelstroop. Verfrissing (Kalfsentrecote met cantharettensaus, geschaafde aardappef en spruitenpuree. Santa's ijsBomBe. 60,,00 p.p. Aanvang vanaf 18.00 uur. Oude Schulpweg 18, Egmond Binnen, tel. 072- 5062888 Mediterrane keuken A WUM& vccw liA/erbe/ tap ashapje^c, g&bervewb met een/ glawfe/ MobccctelM)ijvu uit portonat vooYfye^edThte^u Salade/ vcuvu rode/ mat met OAtUfokherx/ en/ cezusoous of Pattdle/ gevuld/ met mild/ gekrulde/ kip, kückererwtesu <5r paMty of Warme/ gettenhazvy met courgette/ Sr een/ tomevterv-bavdCoum/ vinaigrette/ TuMrevudxytrttje/ ItalCcuuvvbe/ tomater\boudllon/ met ver be/ tutrdcrulderv Sr mirt Hotyfdg^eret>htenv ZeedAAlvelmedatlloYV met een/ limoen/- gemberbcuwy of Kalfsoester met Serranoham/ met een/ M arbaXaMMAV met verbe/ balie/ of Pasta/ met een/ romige/ wilde/ bobpcudde/- btoelenbauv met morillev erv truffel Nccfyer&cïvt Crcma/ Catalana/ of Kastanje/- ify met kastanje/- vanille/ creme/ V rarefy oob naar ow%e/ uitgebreide/ bpeclale/ koffie/ Sr drankenkaart 40,- Italiaans specialiteitenrestaurant 'La Dolce Vita KERSTMENU 2002 Rosso Antico (Aperitief) Carne (Vlees) Amuse Quaglia di nonna Nicoletta Pesce (Vis) Girelle del pescatore Pappardelle alia lepre Fïletto di cinghiale del bracconiere Pappardelle all'astice Rombo mediterraneo Dessert Panettone al baba Euro 53.50 Aanbe\'olen wijnen Rossetti riserva '98 (rood) Funtanaliras (wit) Euro 22S0 Heerlijk sfeervol dineren in ons restaurant Menu A voor 2 personen 39,50 KERSTDINER min. 2 pers. p.p. 35,0C ^eeoteüf&e vomyenecfóeu SPOOM Menu B voor 2 personen 29,50 'pee&tetifée vwtyenecAtm Kinder-Kerstmenu per persoon 12,50 Voor iedere bezoeker van ons restaurant hebben wij een leuke attentie De komende kerstdagen kunt u thuis genieten van onze cateringservice Kennemerstraatweg 107,1851 BC Heiloo tel: 072 5338080, fax 072 5323755 Maandag gesloten diner vanaf 17.45 di t/m zo. Reserveringen gewenst üijke groeten Hans, grid en medewerkers U kunt kiezen uit een A-gangen menu a €32,50 p.p. Voorgerechten Salade van huisgerookte zalm (6 uur op eiken gerookt), salade, kwarteleitjes en sjalotjes Carpaccio van rundvlees met parmezaanse kaas- krullen, pijnboompitten en pestodressing Terrine van wild met rozijnen en pistachenoten met frambozen-notendressing 0 Tussengerechten Ossenstaartbouillon met chinoise van fijne groente, madera en tuinkruiden Licht gebonden gevogeltesoep met kwartel en bospaddestoelen Gegrilde doradefilet op jullienne van prei, wortel en knolselderij met saffraansaus 9 Hoofdgerechten Gebraden hertenbout op aardperenpuree, preissclbeeren in de saus 'Oonfit de canard' met sinaasappelsaus Gegrilde kaifsrug met bospaddestoelen en morillesaus Nagerechten Bavaroise taartje van mandarijnen met vanille-roomijs Trilogie van chocolademousse met bramensorbetijs en bramencoulis Assortiment van rauw-melkse franse kaas Indien u niet kiest voor een 4-gangm menu gelden de volgende prijzenVoorgerecht 9,50 - tussengerecht 6,50 - Vegetarisch ook mogelijk ro lijk <§teD Chinees Kantonees Specialiteiten Restaurant per persoon 35,- (vanaf 2 personen) Eerste gang TWeede gang Derde gang saus ten) Vierde gang Vijfde gang Chinese kroepoek Speciale Chinese Hors d' Oeuvre Chinese champignonsoep Pekingeend met gemengd vlees in oester- Gesneden haasbiefstuk met zwartepeper-saus Gebakken grote Chinese garnalen met Sa-Cha saus Jir Kwor Kai Din (geb.kipblokjes, geroosterd varkensvlees, cashewnoten met verschillende groen- Ijs met gemengde verse vruchten en slagroom Koffie of thee met bonbons per persoon 32,50 (vanaf 2 personen) Eerste gang Chinese kroepoek Speciale Chinese Hors d' Oeuvr TWeede gang Chinese champignonsoep Derde gang Gebakken vleespasteitjes in Tausie saus Gegrilde haasbiefstuk in Kantonese stijl Geroosterd varkensvlees met Chinese champignons Gebakken kipvleesfilet met Chung Sik saus Vierde gang Ijs met gemengde verse vruchten en slagroom Vijfde gang Koffie of thee met bonbons wmm.brasseriem'Udsehutnl0. Wij zijn beide kerstdagen geopend, aanvang 18.00 uur. Reserveren gewenst. Tevens kunt u 27, 28 en 29 december ook reserveren voor het kerstmenu St. Adelbertusweg 31,1935 EM Egmond-Binnen. Telefoon: 072 5065994. Reserveren gewenst. (Gevulde kwartel op grootmoeder Nicoletta fs wijze) (Gevulde tongrollade) (Lintpasta met hazenpeper (Wilde-zwijn-haas van de stroper) (Lintpasta met langoest) (Tarbot op mediterraanse wijze) (Italiaans kerstbrood met ijs en likeur) (Imposante, vurige en robuuste wijn) (Sprankelende frisdruivige drog wijn) 25 December gesloten26 december geopend (reservering gewenst) Directie en medewerkers van "La Dólce Vita" wensen u een Zalige Kerst Voor wie tijdens de feestdagen ook lekker thuis wil dineren, hebben wij met de grootste zorg een speciaal diner samengesteld, bestaande uit een schitte rend opgemaakte schaal om feestelijk mee naar huis te nemen. U kunt kiezen tussen menu A en menu B Kroepoek, mini loempia, Chinese Pangsit Goreng, Li-Gok, Ti Kong Kai en gamalentoast *-* 'Tl-PAN KALKOEN' (gefileerde kalkoen met ananas in speciale Singapore saus) 'HAA JANG' (garnalen en kip met diverse groenten) 'SIU YONG PAK' (gegrilde lamskotelet in honingsaus) 'KALKOENSATÉ' (kalkoenfilet met satésaus) 'PO CHAI YUK' (ossenhaas met diverse groenten in Hoi Sin saus) 'NASI YONG CHOW' voor 3 personen extra gerecht: 'HOI SIN KUN' (geb. zeetongrolletjes en grote garnalen in sinaasappelsaus) voor 4 personen extra gerecht: 'PEKINGEEND' (gegrilde eend met O.K. saus) IJs met vruchten of Chinese vruchten (Lychee) of Irish Coffee of French Coffee kroepoek, mini loempia, Chinese pangsit goreng, Li-Gok, Ti-Kong Kai en garnalentoast. 'TI-PAN KALKOEN' (gefileerde kalkoen met ananas in speciale Singapore saus) 'BABI PANGANG' 'KOE LOY YUK' 'TO SI KAI' 'KALKOENSATÉ' Keuze uit nasi, bami of rijst Dhr. Wong en zijn medewerkers wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig 2003 Reserveert u tijdig Dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur Winkelhof 't Loo 8 Heiloo Telefoon 072 533 32 64 - Fax 072 533 92 75 1 e en 2e Kerstdag is ons restaurant GESLOTEN - Begeleid met brood, gezouten boter en tapenade - Begeleid met bijpassende aardappel- en groentegarnituur

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2002 | | pagina 9